Yani şunu düşünür müsünüz "bu sorunlar yarın öbür gün bizde de yaşanır mı?"

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani şunu düşünür müsünüz "bu sorunlar yarın öbür gün bizde de yaşanır mı?"

Bilemeyiz bunu. Ailesi nasıl, sorunalron kaynağı ne bilemeyiz. Ama kanıksanmış bazı durumlar ilişkiye de sıçrar. Bunu en iyi gözlemleyeceğin alan bence ailesi ile kurduğu diyalog. Kısaca kırıcı birisi ile ailesi ile konuşurken muhtemelen ilişkinizde gerildiği anlarda da kırıcı birisi olmaya devam edecektir. Sonuçta insan en yakınlarına karşı kırıcı davranırsa ilişki içinde sen de en yakını olacağın için sana da yansır.
Ha bir insan zaten burada yanlışa sürüklenir. Mesela kendi annesi bu kişiyi terk etmeyecektir ama ilişkiler böyle değil. Mesela sen bir noktadan sonra terk edip gidebilirsin. Bu dengeyi sağlamak partnerinize düşer. Tabi iş işten geçmediyse.
Benim için sorun olmazdı çünkü ben sevgilim ile olan kendi ilişkimize odaklanırım sadece bunun dışında ki konuları pek de umursamam.. sadece üzülürdüm yani sevgilimin mutsuz olması ya da kendi ailesi ile yaşadığı sorunlara üzülürdüm ve hata yardım da etmeyi denerdim elimden geldiğince..
Ailevi ilişkilerindeki sorunlar insanın ruhsal hayatıni aşk hayatını hatta ekonomik hayatını bile etkileyebiliyor bunu dönemsel olarak herkes yaşayabilir bunu bana yansıtsa bile tahammül edebilecegm noktaya kadar anlayışla karşılamaya çalısırm ama bu iliskimde farklı bir boyutta açabilir
Evet hatta sırf bu yüzden evlenmekten vazgeçtin. Erkek arkadaşımın ailesi inanılmaz muhafazakar ve annesi çok ilginç birisi. Başta görmezden geldim ama olmuyor yapamıyorum. He sağolsun beni onlara karşı hiç ezdirmedi ama evlenince işler zorlaşacak gibi görünüyor
Cevap
1Cevap
Ailesiyle arasındaki olan sorunlara ilaç olurum onun :D kaygı maygı kalmaz. Yapıcılığım kendi ilişkilerimde saklansa da diğer insanların hayatlarına dokunmayı severim dkdk
Elbette herşeyden önce annesine verdiği değer ve saygı bana da ileride sağlayacağı yuvayı göstermiş olur
Yaşadığı sorunlara değil, o sorunlara verdiği tepkilere, çözümcü olup olmadığına ve nasıl bunu nasıl bir yolla yaptığına bakarım. Sonrasında aile olmayı planladığım insan söz konusu olduğunda bu önemli tabi ki.
Tabiki insan ilerisi için düşüncelere kapılabilir. Bunun için acele etmeden iyi gözlem yapılmalı. Hem onunla hem de onun ailesi ile alakalı. Aceleye gerek yok bence
Surekli gündem bu sorunlar ise biz de sağlıklı ilişki yaşayanayiz bir insan ailesinden yana yüzü gelmezse kimseyle arası iyi olmuyor bu net yani
Hayır, çözmesi adına yardımcı olup, alternatif ler sunardım.
Çözülemeyeceğini düşünüyorsam etkilenebilirim ve mümkünse çeker alırım onu ordan uzaklaşırım.
Sorunlu bi aileyse öyle devam eder uzak durmak en iyisi
Evet sokar.. bir erkeğin ailesine olan tavrından gelecekteki evliliğini görürsün
Etkiler ilişkiyi çünkü sorunlar bitmedikçe artar ve bu sınavı geçmek zor olur.
Öyle bir şey düşünmem..
Sokmaz ama sokmalıymış aslında
Hayır düşünmem ona güveniyorsam sorun etmem
Tabi ister istemez düşünürüm…
Yesinler birbirlerini bana ne ahdhgjjd
Yoo sokmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?