Aslında sormak istediğm şey büyük kalça ya da büyük göğüs isteyen erkek kendinde sadece organ büyüklüğü yetiyor gbi hissediyor ama bence yeterli değil tabi
Mesela erkek 'pürüzsüz beyaz tenli, büyük göğüslü, büyük kalçalı, şu saç renginde bu göz renginde manken gibi kız istiyorum" diyince bir şey olmuyor da, kızlar '180 erkek istiyorum' diyince erkekler eleştirmeye başlıyor. Tabi diğer erkekler eleştirebilir onlara bir şey demiyorum
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kızlar, fiziksel olarak erkekler genelde büyük kalça büyük göğüs isterler sizin de istekleriniz oluyor mu erkekte?
Kızlar Ne Diyor
O zaman bende 180 üstü yapılı erkek istiyim.
Sonuna kadr kadar haklısınız
Erkekler yatakta bunları bekliyor ama işte
Aslında sormak istediğm şey büyük kalça ya da büyük göğüs isteyen erkek kendinde sadece organ büyüklüğü yetiyor gbi hissediyor ama bence yeterli değil tabi
Erkekler genelde bi ton şey isterler ama kızlar bir şey istedikleri zaman hemen eleştirmeye başlıyorlar
Mesela erkek 'pürüzsüz beyaz tenli, büyük göğüslü, büyük kalçalı, şu saç renginde bu göz renginde manken gibi kız istiyorum" diyince bir şey olmuyor da, kızlar '180 erkek istiyorum' diyince erkekler eleştirmeye başlıyor. Tabi diğer erkekler eleştirebilir onlara bir şey demiyorum
Bence erkeğin istediği kadr bayanların istemeside gayet normal bişey tabi davul bile dengi dengine
160 boyunda göbekli kel bir erkeğin manken gbi bir kız istemesiyle olmuyor tabi
Eğer gerçekten cinsellik istediğim biriyse orasının burasısının büyük olması çok mühim değil bence yatakta beni doyurabiliyormu o önemli
Dayanıklımı zevkten beni dört köşe yapıyormu bunlar önemli
Tabi bende onun isteklerine yetiyormuyum bana göre bu