Herkes bakıyor işte erkek mi kız mi diye, hem boyum uzun hem memem yok, yüz hattım keskin saçlarım kıvırcık ve yakışıklı bir erkeğe benziyorum
Hayattaki şansmi SKM
Hayattaki şansmi SKM
Neden böyle düşünüyorsun ki kim ne dersin desin farklısın işte farklı olmak güzel mi hayatta diğerleri gibi tek tip olacağına farklı sen kendini nasıl hissetmek istiyorsan öylesindir belki de sen kendine böyle görüyorsun ama seni çok güzel bir insanlarda olabilir ya derler yani hem güzel hem yakışıklı diye sen de öylesin demek ki bunda kötü bir şey yok ki
İşte kötü çünkü iki cinsiyet de sana yaklaşmıyor
Böyle düşünme hepiniz ön yargını kırayım mı senin ben arkadaşın olmak istiyorum değişik bir yersin farklı birisin farklı biriyle arkadaş olmak ister eminim hayatımda çok şeyler oluyordur bana katacağın şeyler de olabilir unutma her insan bir kitap kapağına göre yargılamamak lazım okuduğumuzda belki de çok güzel bir kitaptır
Ya ne felsefe yaptın gece gece
Kızım beni sinirlendirme senin iyiliğini hoşuna gidecek bir şey söylüyorum gelmiş bana boş boş konuşuyorsun arkadaşın olmayı teklif ediyorum sen bana ne felsefe yaptın gece gece diyorsun sen hak ediyorsun sen dış görünüşünden değil karakterinden dolayı yalnız kalıyorsun eyvallah
Seninle svişrdm bile sn kaybettn aq
saçlarını uzat makyaj yap mümkün olduğunca çekici görünecek taraflarını öne çıkar. eğer zayıfsan kilo al poponu bacağını kalınlaştıracak egzersizler yap...
Hangi cinsiyette doğdun? Kadın olmak için illa memen mi olmalı? Saçlarını uzat bir kadın gibi giyin yeter. Neden böyle düşünerek moralini bozuyorsun ki?
Cevap
10Cevap
Spora git düzenli beslen tarzını değiştir saçlarına keratin yaptır ombre güzel durur bide protez tırnak tamamdır
Saçları da kestir tamam kanka. Bir iki aya askerlik yoklaman çıkar
Yok la yapmam o hatayı artık, bi kee kestim kızlar tuvaletine almadilae aw
Senin durum baya baya ciddi o zaman.
Ama işte şansıma tükürücem yakuşuklu oluyor tipsiz erkek değil
Kıl tüy yoksa çok takılma ama varsa durumu düzeltmeye bak
Ee sende böyle doğmuşsun beğenen böyle beğensin beğenmeyen gitsin köşede ağlasın
Doğmadım işte eskiden çok güzeldim
Halen güzel olduğuna eminim ama bunu kanıtlayamam.
Kadın gibi görünmekten daha iyi. Ben de öyleyim ama bundan memnunum
Kendini kadın hissettiren biriyle birlikte olursan kendinle barışabilirsin belki
Erkeklerin yanında da böyle küfretme. Onlar böyle küfreden kızları itici buluyorlar
hoş geldin kralll 🤣🤣🤣
Eyw reis
🤣🤣🤣🤣
Resmini görmeden inanmam.
Wllflsld
Bende basenli göbekli kıza benziyorum o zaman
Yok knk değildir o kadar
İnan öyle
Giyimine dikkat et düzelir
Ne giysem erkek gibi oluyor
Güldürdün beni akşam akşam. Sıkma canını abartıyorsundur
erkeğim benim 😗