Oğlak erkeğiyle balık kadınının sevgililik hali nasıl oluyor arkadaşlar. Anlatır mısınız.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Oğlak erkeği ketum sert balık kadını duygusal seni üzer yengeç veya terazi erkeği olur senle
Burçları biliyorsun senin burcun nedir
Oğlak erkeği disiplinli çalışkan ciddi sadık ama biraz karamsardir. Balık kadını aşırı duygusaldir
Evet balıklar duygusal bayaa. Oğlaklar da umursamaz oluyor
Oğlak aslında umursamaz değildir duvarları vardır dışarıya soğuk ve mesafeli görünürler ama sevdiklerine karşı çok fedakardirlar samimidirler ama kabukları vardır dışarıya açması zordur sadıktır ama çok romantik çapkın tavlayan adamlardan degillerdir
Burçlara göre ilişki yurutulmez
Berbat
Bu arada oğlaklar sadık denilmesine inanma ben oğlak tarafından aldatıldım çapkın çok yalancı ve pislikler benimki öyleydi en azından romantiklik ne bilmez ve çok üzüyor cidden
Sen balık misin:(
Evet ben balığım bı oğlak yüzünden psikolojim mahvoldu onun yüzünden kimseyi sevemiyorum hoşlanamiyorum 1 yıldır
Aldatır çoğu zaman ruhun duymaz çok yalancı iyi kandırır ve manipüle ediyolar
Çok üzüldüm Ocak oglagi miydi
Ona göre yani umarım seninki böyle değildir ama bi psikolog oğlakların manüpüleci ve narsist olduklarını söylemişti
Öyle olması gerek
Hatırlamıyorum tam
Yani toksik bi ilişkiye dönüyor başta iyi olsada bi zaman sonra
Benimki de çok fena bilmiyorum beni fena yoruyor ve üzüyor kafayı yemek üzereyim
Maalesef öyleler ben bidaha tövbe ettim büyük konuşmiyim ama yaşadığım en toksik şey oydu
Anladım üzüldüm gerçekten senin adına anlıyorum da seni bende seninle aynı şeyleri yaşadım çünkü cidden zor kafayı yedirmelikler tam
Maalesef öyle bide çok kötü bişey gitmek istiyosun ama gidemiyosun yaşadıklarımı bi ben yaşarim bi Allah aldattı arkadaşıma denettirdim hatta kanitta attım aldatmadım dedi çok aklımi karıştırdı seviyorum dön barışalım başkası yok eskisi gibi olalım dedi hatta konjstugum biri vardı ondan ayrıldıktan sonra konuşmicaksin o çocukla falan dedi erkeklerle konuşma falan çok canımı yaktı o sevgili olduğum çocukla ayrıldım onun yüzünden etmediğim hakaret kalmadı bırakmadı peşimi çıkmaz bi sokak gibi bişey her yerden engelledim 1 yıldır asla ulaşamıyor zaten onun ulaşacagi yollar ona kapalı şimdi sevgili yapmış hatta kendine layık Allah benden uzak tutsunda ne halt yerse yesin
İyi bari kurtulmussun takinti haline getirmiş seni bence Allah kurtarmış.
Kurtuldum şükür ama hâlâ yaptıkları aklıma geliyo bazen kırgın kızgın değilim duygularımda yok artık ama gelse yalvarsa asla affetmem onu çünkü o benim duygularımı hislerimi öldürdü
O yüzden iyi düşün taşın umarım sende böyle şeyler yaşamazsın ✨ umarım güzel şeyler olur senin için
Bencede affetme sakin gene aynısını yapar çünkü biliyorum.
Yaşadığımı paylaşmak istedim sadece herkes böyle olur mu bilmiyorum ama belki bi örnek olur
İyi yaptın bence. Zor şeyler yasamissin gerçekten üzüldüm senin adına. Bundan sonra umarım hayatına sevicegin iyi insanlar çıkar. Bunun olmasını gerçekten isterim anlıyorum seni çünkü
Eğer affetseydim o zamanlar affederdim ama sen istesende yapamıyosun ben çok aklımla kalbim arasında kaldım çok istedim herşeye rağmen ki ben böyle bi insan değilim normalde aldatan birine değil şans vermek muhattap bile olmam ama oldu öyle bişeyler işte neyse geçti gitti şükür
Hastalık gibi biseydi diyeyim bendede scxcfjhjhj geçiyor gidiyor ama izleri kalsada
Teşekkür ederim sende umarım güzel şeyler yaşarsın Allah karşımıza iyi düzgün gönlümüze göre birilerini çıkarır umarım 😆
❤️❤️
Amin inşallah ☺️🙏
✨❤️ iyi geceler kendine iyi bak
Sende iyi geceler ☺️
oglagim buyrun
Balık kadınıyla ilişkiniz oldu mu hiç
evet oldu
Olur