Uzak mesafe ilişkisiydi ayrılalı 1 ay oldu ama bir türlü kopamadık ya o yazdı ya ben asıl bitme nedenimiz ailesi istemiyordu öyle böyle derken bir şeyler bahane oldu ve biz bittik bittik bitmesine ama ayrılık sonrası ben de o da çok hata yaptık ikimiz de başkasıyla konuşmadık ama birbirimizi kıskandıracak birbirimize inat şeyler yaptık önce o başlattı kabul etmiyor ama o yaptı en başta tamam diyorum kendi kendime her şey bitti uzaklaşalım bi bakıyorum mesaj atmış attığı mesajlar da çok sert bir dille bana sitem eder gibi istemiyorum diyor tamam diyorum sonra sen bunu bunu yapmıştın diyor sen ne yapıyorsan ben sana karşılık yapıyorum şu an diyor o zaman çözmeye çalışalım durumu diyorum bizden olmaz artık bana keşke aynı şehirde yaşasaydık her şey çok daha farklı olurdu ailem seni tanır isterdi falan diyor sonra birdaha bizden olmaz diyor ne olacak bu ilişkinin sonu anlamadım valla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aynı model nısanlandı evlenecek hala stalklayp kıskanıp sıtem edıyo evlenınce bırakır belkı
Bırakmaz her yerden engelle seni yemlemeye çalışıyor kanma ve mesafeni koy
Off bilmiyorum kafamı karıştırıyor
Engelle ve yolunuza bakın ikinizde daha çok üzerler sizi
Benlık sorun yok kı sjssj nısanlanan o o dusunsun sjsjjd
Sende de hata var dişi aslan engellememişsin ilgin var sanıp haz duyduğunu düşünür adam seni yemler yani o anı bekliyor erkekler zaten hep heyecan arar bakarsın evlendikten sonra bile senle görüşmek ister hiç şaşırma
Erkekler iki yüzlü gurursuz varlıklar zevk ve şehvetten başka şey düşünmez üzülen siz olurusnuz
Benım olay oyle degıl oek o yuzden yınede tesekkur ederım tavsıyelerıne ama
Normalde en son iletişim kurduğunda küfürlü konuştu cevap vermedim sonraki gün yine yazdı niye sustun hayrola gibisinden yine cevap vermedim bugün deli dürttü galiba beni kalktım cevap verdim
Ya sen yinede düşün aynı şey arkadaşımın başına da geldi
Yanlış yere yazmışım dkdldl
Çocuk sende kafa bırakmamış senin yerine gidip ben sovucem o pislige
Of vallahi öyle konuşmadığımda iyi hissediyorum alışıyorum konuşurken beni ne kadar sevdiğinden bahsediyor fotoğraflarımı hàlâ cüzdanında taşıdığından bahsediyor ama bizden olmaz diyor üstelik hata yapan da kendisi anlamadım valla ya
Cok takılma okadar konusmamak ıyı gelıyosa konusma ben etkılenmıyorum ama sen de etkısı var cocugun
İşte işine gelince yazar gelmese yazmaz belirsizlik değersizliktir kızım sen kendine değer vermezsen düşersen hiç bir erkek sana değer vermez kendi ayaklarinin üzerinde dur güçlü kadın imajı yaratirsan ve kaybetme korkun olmazsa kimse bırakamaz seni bi ayağın hep kapıda olsun yani seni cepte tutmasın kimse kaybetme korkun kimseye belli etme bunu belli edersen her erkek seni kullanir
Evet yeni ayrıldık ve çok seviyordum en son şu mesajı attım daha yazarsa cevap vermeyeceğim.
Benim duygusallaşmama bakma dilediğini yapabilir dilediğin yere gidebilirsin ben de öyle bu mesajıma cevap verme rica ediyorum uzasın istemiyorum bir sonu yok ve konuştukça sana yaklaşıyormuşum gibi hissediyorum bunlara gerek yok ikimiz de olgun insanlarız yaptığın yanlışların farkında olmana da sevindim umarım her şey güzel olur senin için hoşça kal.
Belirsizlik değersizlik zaten ya hep ya hiç olacak erkek hayatinda
Bazı erkekler korkaktir ne gitmeye ne kalmaya cesareti vardır ayni ıssız adam gibi
Kesinlikle öyle ailesinin sözüne itimat etti kaybetti git diyorum gitmiyo saf
Bu konuda kesınlıkle haklısın deger verdıgım sevdıgımde bı ınsandır kendısı aramızda tekrar bıseyler mumkun degıl benım acımdan ama adam nısanlandı hala gıdemıyo gel demıyorum da zaten ama evlenınce esıne sadık kalamayacak bunuda bılıyorum o yzuden bu tarz erkeklerle olmamal aslında bı sans kurtulmus saymak gerekıyo belkıde
Size tavsiyem belirsiz olan git gelli adamlardan uzak durun üzer sizi
Değer veren adam zaten net olur her daim sizi belirsizliklerle bogusturmaz
Benımkı belırlı ıste sjjsjs
Gerçekten bana yazmadığında iyi hissediyorum bazen eski mutlu günler aklıma gelip üzse de beni geçiyor böyle yazdığında sanki bir yere zincirle bağlıyım ama bağlı da değilim gibi çok tuhaf ve saçma bir durum birton hatası var hatasına karşılık verdiğim için beni hatalı görüyor anlamadım
Kanki belirli olsa sende dururdu
Yok askım bız ayrılalı uc seneyı gectı adam yenı nısanlandı bızımkı oyle bı olay degıl sjsj yanı sevglım degıl ayrıldık cook uzun zaman once belırsızlık onun sahsı belırsızlıgı benlık bısey yok
Uzak dur o şahıstan üzer
Üzüyor abla zaten
Ayrıl o zaman
Ayrıyız zaten abla
cann
Saçmalıyor