Neler yaşattı bana neler.. Köpek gibi pişman olsun haksızlık yaptığını anlasın istiyorum ama pişman olsa ne olucak bu adamla mutluluk yok diyorum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Allah sonradan çok üzülmemek için en başta uzulmemize izin verir. vardir bunda bir hayır demekki evlilik olsa daha çok uzulecektin
nişan atmasındaki sebep ney
Annesi sürekli dolduruyordu oda gelip bana annem şuna kırılmış buna kırılmış diyordu.. Ee ben mi haksızım sence diyordum işte iyi geçin vs vs. İyş geçiniyim ama kadın herşeyime takıyordu sürekli iğneleyici konuşuyordu en son yine böyle oldu hareketlerini düzelt falan dedi mesajda en ufak ayrılık şeyi yok sonra ben artık sinitlendim aradım sen dedim ne diyorsun annenin dolduruşuna grlip gelip ne bu böyle bıktım artık sürekli dolduruşa gelme dedim kapattım sonrs annesi yazdı bana brn oğluma birşry demiyorum demem de bu iş olmayaccak baştan brlli rn iyisi baştan bitsin vs. Sonra bu iş bitti tamam başka söze gerek yok yazdı. Bende nişanlıöa attım bu ne annen ne diyor annen değil sen söyle yazdım. O sırada annesi oğluma atmana gerrk yok yanımda zaten yazdı. Sonra nişanlım bana mesaj attı uzunca beni suçlayan tüm problemin bende olduğunu söyleyen. Hatta Birde babamı arayıp şey demiş bir gün önce eşya bakmıştık ordaki adam bu kız bu çocuğun başını yakar demiş ben adamın numarasını istemişim falan filan annem annesi o yanımda full eşyayla ilgili konuştum ne yaptıysam artık.. Beni yordun bitti bu iş dedi yüzüğün gelir dedi. Beni böyle mi terkediyorsun tamam peki dedim. Vicdanım rahat senin yüzünden yazıp engelledi. Bir gün sonrada rşyalar gelip gitti. Bu kadar.
annesinin sözünden çıkmayan ve annesinin dolduruşlarına gelebilen biri ise bu ayrılık çok iyi olmuş senin adına. şükür namazı kılmaya başla :D Pişman olmasına gerek yok sen kurtulmuşsun öyle düşün
Yazdıklarımı okusana bir. Benim bir suçum var mı allah için söyle
Ya şimdi belki de senin de yaptığın bir yanlış hareket vardır onu belirtmemişsindir onu bilemeyeceğim de yazdığın kadarıyla ana kuzusu bir erkek gibi duruyor. Bu işin bozulması iyi olmuş bence
Ya ben eşya aldığım yerde biraz çok konuştum ama o kadar hatta o konuyu gelince konuştuk bana bir daha yapma ben senin kalbini biliyorum falan dedi konu kapandı... Sonra ertesi gğn aradı gelinlik bakmaya gidelim dedi yok pazar gidelim dedim tamam dedi 20 dk sonra annem sana kırılmış diye bir başladı kavga buralara kadar geldi... Hep annesiyle ilgili bunu yapıyor anacı zaten. Benim anlamadığım ayrıldı engelledi beni 11 gün oldu. Ne diye annemi babamı silmiyor
Muhtemelen babandan hoşlanıyor😂😂
Annesi ne demiş de nişanı atmış.
Annesi sürekli dolduruyordu oda gelip bana annem şuna kırılmış buna kırılmış diyordu.. Ee ben mi haksızım sence diyordum işte iyi geçin vs vs. İyş geçiniyim ama kadın herşeyime takıyordu sürekli iğneleyici konuşuyordu en son yine böyle oldu hareketlerini düzelt falan dedi mesajda en ufak ayrılık şeyi yok sonra ben artık sinitlendim aradım sen dedim ne diyorsun annenin dolduruşuna grlip gelip ne bu böyle bıktım artık sürekli dolduruşa gelme dedim kapattım sonrs annesi yazdı bana brn oğluma birşry demiyorum demem de bu iş olmayaccak baştan brlli rn iyisi baştan bitsin vs. Sonra bu iş bitti tamam başka söze gerek yok yazdı. Bende nişanlıöa attım bu ne annen ne diyor annen değil sen söyle yazdım. O sırada annesi oğluma atmana gerrk yok yanımda zaten yazdı. Sonra nişanlım bana mesaj attı uzunca beni suçlayan tüm problemin bende olduğunu söyleyen. Hatta Birde babamı arayıp şey demiş bir gün önce eşya bakmıştık ordaki adam bu kız bu çocuğun başını yakar demiş ben adamın numarasını istemişim falan filan annem annesi o yanımda full eşyayla ilgili konuştum ne yaptıysam artık.. Beni yordun bitti bu iş dedi yüzüğün gelir dedi. Beni böyle mi terkediyorsun tamam peki dedim. Vicdanım rahat senin yüzünden yazıp engelledi. Bir gün sonrada rşyalar gelip gitti. Bu kadar.
""bir gün önce eşya bakmıştık ordaki adam bu kız bu çocuğun başını yakar demiş ben adamın numarasını istemişim falan filan annem annesi o yanımda full eşyayla ilgili konuştum ne yaptıysam artık""" Belki istemeden Maddiyatçı damgası yemene sebep olacak birşeyler söylemiş veya öyle bir izlenim vermiş olabilirsin. Onlarda bunun derdi para demiş olabilir ya da bilmiyorum artık onun gibi bir şey.
Valla öyle bir şey olmadı, ben hediye verin diye konuştum maddi bir şey geçmedi.. Ayrıca şu var biz gelince akşam konuştuk konuyu nişanlımla kapattık onun kızdığı sen değil erkekle ben konuşayımdı.. Ertesi gün aradı gelinlik bakalım dedi yok pazar bakalım dedim 20 dk sonra annem sana kırılmış la başladı buralara geldi konu.
"bu kız bu çocuğun başını yakar demiş"Ne olduda bunu demiş bu yargıya varılmış onu iyi analiz etmen gerekiyor. Ordan sonra çorap söküğü gibi olmuş olay.
Valla annemde vardı hatta annesi de vardı hatta çıktık yolda giderken arabada konuşuldu bir şey denmedi.. Annem zaten benim sert bir kadındır bende sert mixaçlı biriyim kişisel hiçbir şey konuşulmadı sadece eşyalarla ilgili birdw ben hediye istedim eşyaların yanında o kadar. Şahsen ben hepsini annesine bağlıyorum öyle oldu çünkü.
Artı benim anlamadığım beni sildi engelledi haftalar oldu bende oda iletişim yok ne diye annemle babamı silmiyor
Annesi belli ki ince eleyip sık dokuyan bir tip birşeylerden nem kapmış olabilir. Oğluda annemde kadın sonuçta o uyarıyorsa kadın kadından anlar Haklıdır diye düşünüp vazgeçmiş olabilir. Annenle Babanı silmez yani bir hürmet gereği saygısızlık olmasın diye
Annesi başından beri böyle. Bana iyi davrandığı zamanlarda bile sürekli oğlunu dolduruyordu.. 1.5 yıldır devamlı bu konu vardı... Hep dedim annenin dolduruşuna geliyorsun diye tamam haklısın bazen diyordu sonrs yine aynı yine aynı... Sonunds başardı
sanırım öyle olmuş
Ne diyim ki.. İlişkide hatalarım var elbette ama anne konusunda zerre hatam yok. Allaha havale ediyorum Rabbim herkesin niyetini görüyor
Annesiyle evlensin o zamn sktr et
Ya beynimde sürekli düşünceler