Merhaba arkadaslar ben bundan 1 ay kadar önce (3kasım'da) bir kızla tanıştım. daha doğrusu o beni facebooktan ekledi. neyse daha sonra tanışalım falan derken kıza hiç kimseye anlatmadığım yani 10 yıllık arkadaşlarıma bile anlatamıcağım şeyleri, özellerimi anlattım. O da bana aynı şeyleri anlattı kendısının hakkında kimseye bahsedemiceği şeyleri anlattı. ben bu kızdan nefret ettim, tiksindim, iğrendim. kendısını sevmek istemiyordum silip atmak istiyordum ama yapamıyordum çünkü ona annemden çok güvenmeye başladım. Daha sonra ben bu kızdan hoşlanmaya başladığımı farkettim, aşık olduğumu farkettim. Ve diğer arkadaşlarımdan çok artık bu kızla konuşmaya başladım. Hep bu kızı düşünür oldum o derece. Tam benim istediğim bir tip kız. Kızın bazı yaşadığı olaylar falan olmuş o yüzden Din den vazgeçmiş. kısaca Müslüman değil. Bu benim için bir sorun değil aksine saygı duyarım. çok saygı duyarım. Ama asıl sorun olan ona sevdiğimi, hoşlandığımı söyleyınce tepkisi ne olucağı? Çok rahatlıkla söylerim yüzüne karşıda söylerım ama ters teperse veya cevabı olumsuz olursa ben ne yaparım :/ adeta yüzüne bile bakamam. Onu hiç hayal bile edemem. Dün (29kasım) buluştum ve gezdik eğlendik. Onun boyu 1.60 benim 1.80. Onun kilosu 45 benim 85 civarı ve çok hoşuma gitti :) neyse. Sonra eve 19.00 - 20.00 civarı gittiği için babası telefonuna 1 ay el koymuş. Adam haklı tabi ama ben kendimi suçlu hissediyorum. Ben şu an 1 ay ne yapıcam bilmıyorum. bu daha 1. gün bile. Aklımdan çıkaramıyorum bu kızı arkadaşlar. kızdan hoşlanmayı veya sevmeyi istemiyordum ilk başlarda ama sonra aşık olduğumu farkettim. hergün onu düşünüyorum. onsuz yapamaz hale geldim. Ne yapmalıyım bir yardım edin kızlar. Erkekler sizde anlarsanız yardımcı olun. Sırf bunu sormak için bu yıllardır karşıma çıkan bu güzel siteye üye oldum. Kısacası BEN BU KIZA SEVDİĞİMİ SÖYLERSEM KIZIN TEPKİSİ NE OLABİLİR?
Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel. biraz yardım :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler