Aşk İlişkileri Elde dövme şık durur mu? flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Alyans parmağı ve kraliçe tacı...Tipik Aslan burcuyum 🧿🧿 Elde dövme şık durur mu? Cevapla Dövme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı. Evet durur tabi ki de neden durmasın ki ama ben elde dövme pek sevmem bunun yerine kolda falan olursa daha güzel bence 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Parmakla dövme çok tutmuyor maalesef 1 1 Yorumla flaneurx +1 yıl Parmak arasında da isim yazılı tutu bakalim Yorumla
Neslihürvicdanıhür Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı. Dövme sevmiyorum. 1 0 Yorumla
üşengecimbenyaa Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı. parmaklara yapılan dövme çok itici 1 0 Yorumla
Merhametli_Adam Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 97% +1 yıl Kimin eli bu 1 9 Yorumla flaneurx +1 yıl Annemin 😂😂 Yorumla Merhametli_Adam +1 yıl Benim elimden daha kıllıymış 😂😂 Yorumla flaneurx +1 yıl Kil mi o iyi bakkk Yorumla Merhametli_Adam +1 yıl Değilmiş 😂😂 Yorumla flaneurx +1 yıl Tüy tüy birazda çil... o kadarda olsun yanii ben sevmiyorum öyle kolunu elinin üstünü falan aldirmayi, tavuk derisi gibi duruyor 😂😂 Yorumla Merhametli_Adam +1 yıl Senin elin mi o 😂 Yorumla flaneurx +1 yıl Evettt yaa Yorumla flaneurx +1 yıl Annem 70 yasinda ne dövmesi ya😂😂 Yorumla Merhametli_Adam +1 yıl Vallamı 😍😍😍Başka dövmen var mı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Evet durur tabi ki de neden durmasın ki ama ben elde dövme pek sevmem bunun yerine kolda falan olursa daha güzel bence
Parmakla dövme çok tutmuyor maalesef
Parmak arasında da isim yazılı tutu bakalim
Dövme komple hoş değil
😌
Bence gereksiz ama yapana sözüm yok
Dövme sevmiyorum.
parmaklara yapılan dövme çok itici
Kimin eli bu
Annemin 😂😂
Benim elimden daha kıllıymış 😂😂
Kil mi o iyi bakkk
Değilmiş 😂😂
Tüy tüy birazda çil... o kadarda olsun yanii ben sevmiyorum öyle kolunu elinin üstünü falan aldirmayi, tavuk derisi gibi duruyor 😂😂
Senin elin mi o 😂
Evettt yaa
Annem 70 yasinda ne dövmesi ya😂😂
Vallamı 😍😍😍
Başka dövmen var mı
El ve parmaklar zarifse yakışır.
bence güzel olur
Durur
Hayırr
yok ya
Çok apaçi gibi olur
Gobekte guzel