Aşk İlişkileri Sevgiliye her gün iyi geceler denilmeli mi? Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Açıkçası çok utandım memleketim adına nasıl sadece camlarını kırar evini yıkmalıydı😄 Sevgiliye her gün iyi geceler denilmeli mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. bence zorunluluk değil seven ve demek isteyen diyebilir tabi ki de.. benim de sevgilim olsa her gün iyi geceler der uyandığım zaman da günaydın derdim 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,8b cevap paylaştı. İyi geceleyy yazmayan erkek bana aşkm demesn 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl iyi geceler demeyecekse sevgilim olmasın bi zahmet 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı. Hayır, her gün demek zorunda değil. Konuşmaya kaldığımız yerden devam etmek daha güzel. 0 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Uykusunda rüyalarında bile ben olmayacaksam kıyameti yaşatırım ona. 0 0 Yorumla
Lale955 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı. Sevgili olayına inanmıyorum zaten severse evlenir sevmezse de gitmeli 0 0 Yorumla
-iirene Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. denmeli sabah da günaydın 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Demeyeceksek ne halt yemeye sevgiliyiz 1 0 Yorumla
Kovaa151 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Sevgi varsa iyi geceler neki 0 1 Yorumla Kovaa151 +1 yıl Biz yaris yapmiyoruzki, ya da hergun demem lazim o yuzden demeliyim diyipte demiyoruzki, sevdigimiz icin yorulsakta telefonumuz olmasada ona iyi geceler demeye calisiriz.Soru soyle olmaliyid"florte hergun iyi geceler denilirmi" Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı. Aynen 0 0 Yorumla