başrolün bebek olduğu bir film var. ben onu koymuştum storye. hoşlandığım kişi de 2 saat sonra arkadaşının bebeğiyle foto çekmiş koymuş. (daha önce hiç bebekle vs foto paylaşmamıştı.)
bilerek mi tesadüf mü sizce?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Seni takip ediyorsa bilerek olma ihtimali yüksek, seni takip etmiyorsa tesadüftür ama hiçbir şey tesadüf değildir.
Anlatsam yorumlar mısın🙏🏻
Tesadüf bence çocukla fotoğraf paylaşmak az rastlanır bir şey değil ki öyle düşünesin
6 ay boyunca hiç paylaşmadı :)
Bence çok güzel bir teusaduf.. sen istiyor musun peki
ne istiyor muyum
Yazarmisin bana
Aynen senden çocuğum olsun istiyorum gözleri senin gibi baksın demek istemiş.
ya dalga geçin diye sormadım :D
dnmcmdödömsmxnsbxnbdbd
Soruyu ciddiye alamadım sry. Cevabım bence tesadüf ve lütfen tesadüf olsun böyle akıl oyunları beni çok cringe komasına sokuyor.
anlatsam yorumlar mısınız be :D bi toplaşın da el atın şu işe :D hiç sevgilim olmadı arada kalıyorum yanlış mı anlıyorum diye :D
O ana kadar bebek fotoğrafı atmaması ve o an atması senin için attığı anlamına gelmiyor ama geliyor da olabilir. Yaz gitsin bulunmaz hint kumaşı değil ya beyimiz.
anlatayım mı
Sen yaz sabah bakarım
@bengizliuyee ona yazdım yukarda ordan okur musun rica etsem
😕
Ablam biraz detaylı anlatırsan ona göre fikir yürütürüz mesela aranızdaki samimiyet ne nerden tanışıyorsunuz
uzun mevzu vaktim var dinlerim dersen anlatayım ona göre yorumla sevabına :D
Yalnız hiç sevgilim olmadı demişsin benim de olmadı ama çevreden vs az çok anlarız bu işlerden kadınlar kendilerinden hoşlanan erkekleri hisseder sen anlat ben dinlerim
teşekkür ederim :))
6 aydır takipleştiğim biri var. Birkaç kez foto , stori beğendi. Arabada yağmuru çekip koymuştum. O da benim storiyi gördükten sonra arabada yağmuru çekip koymuştu. Tatile gittim. Normalde manzara fotoları da paylaşıyorum. Denizi çektim sürekli. Şelaleye yakın bi yere gitmiş. Karşıda baya uzakta şelale var. Karşı tarafta şelale manzarası mı şelale manzarasına karşı mı ne öyle bir şey yazmış.1 gün önce köpek fotosu paylaştım. Ertesi gün o da kedi fotosu paylaşmış. Geçen yıl tatilde çekildiği, benim de fotolarım arasında olan tatil pozuma benzeyen bi foto paylaşmış. Stori koyuyorum çok istisnadır benden sonra stori koymadığı.10 dk da falan görüyor genelde. O foto koymuştu storiye. ertesi günü ben koydum merak ettim acaba benden sonra yine foto koyacak mı diye. Sonra o koydu. Ertesi günü ben koydum. benim storiyi gördükten 1 saat sonra yine o foto koymuş. Sonra bi de ilk defa kitap storisi koymuştum. Edebi bir roman. Ertesi günü de o bir şairin sözünü paylaşmış. Bugüne kadar hiç böyle bir şey paylaşmamıştı. Sonra benim profilde storilerden öne çıkanlar kısmında deniz manzara fotosu falan var karışık. En son 1-2 gün önce ekleme yapmıştım. Onda da vardı öne çıkanlar ama manzara olanı en başa almış, ekleme yapmış. 2 gün önce kedi fotosu paylaşmıştım. Ertesi günü o da paylaşmış. Tatile gitti. Sürekli manzara videoları falan paylaştı. Eski tatillerinde deniz olan 1 video koymuş storiye. Geçenlerde tatilde çekildiğim fotoyu paylaşmıştım deniz manzaralı tepede. Aynı tarz şapkayla o da tepede foto paylaşmış.
2 gün önce, parkurcular var yüksek yerlerden atlıyorlar falan. Öyle yüksek köprü gibi ipince bi yerde yürüyen biri vardı o reelsi paylaşıp🫢 bunu koymuştum. Manzara fotosu falan da koyuyorum. O da balona binmiş “uçuşa” yazmış. Manzarayı çekmiş sürekli. 2-3 tanesinde kendisini koymuş.
devamı var.
Sonra bu tatile gitti ya. Tatilde fotoğraf paylaştı toplu storide. Yanlarında bir çift var. Bi de yanında bi kız. Ben biliyordum kız kardeşi olduğunu başka yerden stalklamıştım. Sonra ikisinin fotosunu paylaşıp abisinin gülü yazdı. Sonra bu foto paylaştı. Ben de beğendim. Sonra ben genelde dolunayda hep çekip koyuyordum. Ben storiye manzara reelsi koymuştum ama benimkinde dolunay yoktu. deniz vardı. 1 saat sonra bi tepede etrafı çekmiş , dolunayı çekmiş. Arkada da şarkı çalıyor. Şu kısmını çekmiş. Ben senin ne yarin ne de canın Ben senin ne sevdiğin ne baharın Belki umrunda değilim Ama sen benim sen benim nefesimsin. Bunu paylaşmış. Sonra ben de ertesi günü ağacın dibinden ağaç da görünüyor dolunayı çekip yabancı bi şarkı koydum sözsüz kısmını çektim.
Kendisi birileriyle takipleşiyor diye istek atan birini kabul ettim.4-5 saat sonra stori koymuş. Zakkumun müsaade senin şarkısı. Git ben zaten gidecekmişsin gibi sevdim falan diye. O da böyle bir yeşillik bir şeyin üzerinden çekmiş dolunayı.
Ben bu şarkıyı paylaşmıştım.
Aşk eski bir yalan
Ademle Havvadan kalan
Aşk eski bir yalan
Hayatıma dolan
Bir ses bir bakış bazen
O kalbime akan
Bir çiçek hatırlanan
Yılların ardından
O da şarkının çizgi koyduğum kısmını paylaşmış;
İnanmıyosun, öyle mi?
Her şey yalan dolan
Sevgim yalan, demek ben zırdeliyim
Durmadan, bıkmadan, mış gibi yapan
Gözünden kaçırdığın bi' şeyler var
Kendinden sakladığın o duygular
Yakalarsan eğer bana da haber ver
Seni sabırla bekleyen bi' adam var
-Sen bilmesen n'olur?
-Kaldırımlar biliyor
-Dizimde uyuttuğum
-Alev alev başın biliyor
-Sen o lâl dudaklarına
-Yalan söyletsen n'olur?
-Göğsünde kuş gibi çarpan
-Âşık kalbin biliyor
tatile gittim. Tepeden denizi çekmiştim. O da gitmiş bi tepeden gölü çekmiş. Sonra bi de birkaç gün öncesinde zeki mürenin fotosunu paylaşmıştım. Canlı müzikte onun şarkısı çalıyordu. Onu çekmiş birkaç tane de alakasız bir şeyler çekmiş. bi sonraki hafta da o tatile gitti. tatildeyken de stori koyunca 10-15 dk içinde görüyor hemen
Ben foto koymuştum. benim fotoyu gördükten 1 saat sonra falan o da koymuş.
O havuzu çekmişti. Ben de ayı çekip bu şarkının
sözsüz kısmını eklemiştim. (Şarkının ismi beni kollarına al)
Yolumu bulabilmek için ihtiyacım var sana
Tüm zamanım boyunca
Sonra biliyorum iyi olacağım
Hiç ağlamayan bir çocuk gibi
Tüm kurallarının farkındayım
Ama biliyorsun ki koşacağım
Neresi olduğu önemli değil seni takip edeceğim
Beni gitmek zorunda bırakma yeter
Al beni, beni kollarına al
Kurtar beni
Tek ihtiyacım senin aşkın
Sonra benim en son storim araba kullanırken yolu çekmiştim. O da ertesi günü araba kullanırken aşağıdaki şarkıyla yolu çekmiş.
Beni sar zaman, mekan değersiz
Ben seninsem geçer kaygım
Özleyen kalsın habersiz
Başkasından yok bir kaybım
Zaman, mekan değersiz
Ben seninsem geçer kaygım
Özleyen kalsın habersiz
Başkasından yok bir kaybım
burçlar nerede olmalı diye bir yazı vardı onu paylaşmıştım. benimkinde doğa onunkinde deniz kenarı yazıyordu. ben kendi burcumun yanına + deniz kenarı yazdım. ertesi günü sabahın köründe deniz kenarında çekildiği fotoyu paylaşmış.
ben tekrar tatile gittim. ordan gelince geçen hafta bugün foto atmıştım. o da bugün tatilde çekildiği fotoyu attı. (bu arada o tatilden geleli 3 hafta falan oldu)
sonra ben de akşamında foto koydum storiye. o da 2 saat sonra canlı müziğe gitmiş şu şarkıyı paylaşmış.
Ay, ay, ay, ay yanıyorum
Ay, ay, ay, ay çok fena
Ay, ay, ay, ay yağ yağmur
Mum misali eriyorum
Eyvah, yürüyorum bak
Ateşe doğru
Bi' şey yap
Bu aşk bu
Allah'tan korkmaz
Kuldan utanmaz
Heyhat
Ama sen onu gel anlat kalbe
Yürüyor önümde büyük harbe
Darbe üstüne darbe
Uslanmıyor bu
ben de 2-3 gün sonra bu şarkıyı paylaştım
Ağzın bir tabanca gibi,
Mermiler savuruyor gökyüzüne,
Aşkınsa bir asker gibi,
Ölene kadar sadık.
Ve ben yıldızlara bakıyordum,
Çok ama çok uzun bir süredir,
Ateşler yakıyordum,
Tüm hayatım boyunca,
Herkes bir kıvılcım istiyor,
Ama kimse yanmak istemiyor,
Ve bugün artık sıra bizde.
Bunun gibi günler,
Bunun gibi geceler,
Yol gösterir bizim gibi aşıklara,
Sen benim yanan kalbimdeki,
Kıvılcımı yakansın,
Bizim gibi olmayan insanlar,
Çok fazla şey isterler,
Bizim gibiler sadece birini ister,
Kalplerini yakan kıvılcımı başlatan birisini.
Bu dünya gittikçe soğuyor,
Geçip gidiyor yabancılar
Kimse destek olmuyor sana,
Kimse gözlerinin içine bakmıyor.
Ama ben bakıyordum senin gözlerinin içine Çok ama çok uzun bir süredir Engelleri aşmak, seni benim yapmak için Herkes bir kıvılcım istiyor,
Ama kimse yanmak istemiyor,
Ve bugün artık sıra bizde.
benden 1 gün sonra o da;
Madem gidiyorsun
Al beni de yak bari
Zaten biliyorsun
Sensiz ben yok gayrı
bunu paylaşmış. en son da yukarda anlattığım.
Vay lo bu yazı ne böyle notlarına kaydettiğine kalıbımı basarım
aynen :D :D
Ahhahahahahhahahahha valla kahkaha attım gece gece bu kadar uzun beklemiyordum üşendim okumaya ama bilmiyorum er*ekler için bu kadar yazı yazmaya bile değmez 😂
okusana kız sevabına :D valla ne diyeceksin merak ettim
Gülerek okudum bence onun da ilgisi var sen ne yaparsan aynısını yapmaya çalışmış yani ortak zevklerimiz çok demek istemiş ya da bildiğin varmış gibi rol yapmış fakat sen ne hissediyorsun onu da söyle dedim ya kadınlar hisseder diye
Bi de 6 ay boyunca neden yazmadı hiç utangaç mı acaba
@bengizliüyee insan anca bu kadar dinlemeden infaz edermiş canınız sağ olsun
ya ben hoşlandığını hissediyorum. arada bi elektrik var biliyorsun o hissi sen de. bilmiyorum. ya benden emin değil ondan adım atmaya cesareti yok. sonra ne olur bilemiyorum. sence bunlar tesadüf mü benim yerimde olsaydın üzerine alınır mıydın
@GüneyM noldu ben anlamadım.
Ben kesin üzerime alınırdım bu kadarı tesadüf olamaz
@GüneyM ben de anlamadım ne demek istedin
Cocuk istiyor)))
dalga geçmeyin ya:D
Tamam ama ne olsun gayet bet))
o anlamda mı koydu sence
Hangi anlamda koymak ister onu kişi bilir lakin )) cocuk istediğine göre bence sizden bi hareket bekliyor
@bengizliuyee ye yazdım detayı ordan okur musunuz rica etsemmm
Benim şizofrenlik seviyesi kxjxjcjkdjckdjf
Bilerekse de tesadufse de çok güzel
anlatsam yorumlar mısın
Benim takintilik seviyesi
off bizim durum alengirli kanka :D
Bilerek yapmıştır
amaç ne olabilir sence
Dikkatini kendi üzerine çekmek ve başarılı olmuş
Tesadüf