Arkadaşım benden hoşlanıyor olabilir mi?

Benden hoşlandığını düşündüğüm çocuğun adı Ahmet onun arkadaşının adı da Mehmet olsun. Yazın Mehmetle ufak bi flörtleşmem oldu ancak zamanla duygu, heyecan her şey köreldi. Yazın 3 ay hep birlikteydik ve en sonunda 4 kişi tatile çıktık. Ahmetle her zaman iyiydik ama bu tatilde ekstra iyi ve samimi olduk. Tatilimizin son günü birlikte uyumak zorunda kaldık zaten 4 kişi aynı odada kalıyorduk, uyumadan öncede bacağımda falan yatıyordu ama ben bunu yanlış yorumlamıyorum çünkü gerçekten çok samimiyiz ve aylarca beraber yaşadık hep birlikte, Ahmetle uyumadan önce biraz sohbet ettik gülüştük falan ancak uyurken çok yakındık resmen iç içe yatıyorduk ve ikimizde bundan o an rahatsız olmadık sabah kalktık valizimizi hazırladık çok uykumuz olduğu için tekrardan yattık ve yine aynı şekilde uyuduk, uyurken sarılıyor vs ki sarılarak uyumayı hiç sevmeyen biri olduğunu söylerdi. Yolda yürürken arada elini atıp sarılıyor falan ya da bir temas hali. Ayrılırken de ben çok üzgündüm ve ağlıyordum sarılıp vedalaştık, Mehmet sadece sarıldı yanağımdan öpmedi bile Ahmet ise sarıldı beni teselli etti yanaklarımdan öptü. Mehmetle iletişimimiz koptu neredeyse hiçbirimizle doğru düzgün konuşmuyor Ahmet zaten tatlı dilli biriydi, o tatlı dili 5 ise 8 e çıktı gibi hissediyorum. Ben tam olarak ne olduğunu kestiremedim yine hep beraber kışın bir tatile çıkıcaz o zaman daha iyi anlarım diye düşünüyorum ama tabii ki arada şu an mesafe olduğu için neler olur kestiremiyorum. Geçen gün geceleri uyuyamadığımı söyledim bana karşılığında bence benle yatmaya alıştın ondan gibi bir cümle kurdu, her gün bir şekilde iletişime geçip konuşuyoruz. Sizce bu sadece gerçekten çok samimi olmamızdan aylarca beraber yaşamamızdan mı kaynaklanıyor yoksa bana karşı bir şeyler mi hissediyor?

Arkadaşım benden hoşlanıyor olabilir mi?