Sanırım o farkında bile değil ama beni hep üzüyo beni her gece ağlatıyo bilmiyorum sorun mu bende bu kadar hassasım ama artık dayanamıyorum bana bitirmekten başka bi çare bırakmadı
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yapacak bişey yok suç kimse bilmiyorum ama ondaysa eğer vazgeçmesini bileceksin. Sendeyse hatanı görüp düzelteceksin.
Bişey yapmadım ki. Filistin hakkında fikrimi söyledim dedim ki maalesef dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden. Başladı şaka mısın şu mu bu mu sonra birden mesajdan çıktı bende aradım sinirliyim yazdı açmadı ondan sonra rahatsız etme modunu açmış arayınca meşgule düştü ya çok kırıcı ben bişey demedim ki. Dünde 5-6 saat yazmadı arkadaşlarlaydım dedi aradım açmadı bilmiyorum tek taraflı yaşıyorum gibi geliyo kendi kendime ağlıyorum kendi kendime düzeliyorum
Filistin ne alaka peki niye şaka mısın diyor ne beklenti içinde bu?
Bende anlamadım ki konuyu açtı bende fikrimi söyledim yani ne yapabilirim al eline silahı git dedim bende
Bende üzülüyorum da napim yani o kadar Uygur türkü ölürken nerdeydi bunun duyarlılığı
Aynen bence ilişkiye siyasi şeylerin bu kadar tartışılması boş yani sonuçta devlet büyüklerinin yapabileceği bişeydir yani sudan sebepten bitmiş bir ilişki. boş ver toxic birisiymiş ne uğraşacaksın.
Aynen öyle bende bunu demeye çalıştım sürekli ama anlamadı neyse valla
boş ver gitsin sanki sen askerlik arkadaşısın da tartıştığı konuya bak
Evet dimi ve bugün benim doğum günüm kutlamadı bile ağlattı beni. Sinirliyim dedi gitti ya meğer kardeşi aramış onunla sohbet etmiş yalan söylüyo yani. Kardeşimle konuşuyorum yazacağım diyebilirdi bende görüldü attım
Ayyy nereden buldun bu hanzoyu odunu ya çok mu aradın bas tekmeyi gitsin ruh hastasına ya boş ver gitsin bide yalan söylüyor. Vazgeçeceksin bu durumda. O bir parazit seni hasta ediyor.
Evet gerçekten beni hasta ediyo vazgeçtim zaten işine baksın şu saatten sonra bana değer vermeyen birini hayatımda istemiyorum
Burcun nedir
Benim terazi o akrep
Anladım terazi kadınları gerçekten seviyor. Akrep erkekleri kavgacı olur sinirli olur bazıları da bel altı muhabbeti sever çapkın olur kıskanç kısıtlayıcı olur. Terazi kadınısın güzel seversin mantıklı akıllı zeki kızsın ama uyumsuz birine denk gelmişsin. Bu bilgiyi de sana kimse vermez. En azından ayrılarak mantıklı mı mantıksız mı hareket ettiğini bu bilgiyle daha da kesinleştirmiş olursun. Elbette ki her şey burç değil karakter ayrı bir meseledir şu burç aldatır bu burç sever diye bir şey söz konusu değil fakat hicr süresi 16. Ayette de belirtildiği gibi biz göklerde yıldız kümeleri yarattık demesi zaten burçların olduğunu bunun da Allah'ın bir ilmi olduğunu gösterir. Yani insanın huyu husu bide yükselen de önemli tabi anne karnında zaten şekilleniyor o insan doğum tarihine göre oluşuyor şekilleniyor.
Gerçekten tam anlattığın gibi biri kavgacı sinirli çapkın. Ben inanıyorum zaten burçlara çok teşekkür ederim beni rahatlattı senin konuşman ♥️
Rahat ol olabilir böyle şeyler geçmişten gelen ilimler günümüzde unutulduğu için insanlar kafa dengini bulamıyorlar. Her burcun kendine bir dengi var. Fakat insanlar yine görücü usulü evlenerekte bir şekilde uyumlu kalmayı başarmışlar misal anne babalarımız. Onları da aslında bir tutan şey 1985 lerde yaşamış oldukları zorluklar yokluklar ülkenin iç sorunları. Kısacası diyebileceğim tek şey üzülme göz yaşı dökme her zaman iyi ol seni seven bulur merak etme acele etme.
Haklısın teşekkür ederim iyi geldi söylediklerin 🙏🏻
Üzüldüğünü anlamayan seni mutlu edemez.
Haklısın
Olay nedir
Filistin hakkında fikrimi söyledim dedim ki maalesef dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden. Başladı şaka mısın şu mu bu mu sonra birden mesajdan çıktı bende aradım sinirliyim yazdı açmadı ondan sonra rahatsız etme modunu açmış arayınca meşgule düştü ya çok kırıcı ben bişey demedim ki. Dünde 5-6 saat yazmadı arkadaşlarlaydım dedi aradım açmadı bilmiyorum tek taraflı yaşıyorum gibi geliyo kendi kendime ağlıyorum kendi kendime düzeliyorum
Sorun sende degil o zaman. Bu toksikten ayril bence. Bu ne cocuk gibi hemen mesgul etmeye basmak falan. Herkes fikrini saygi cercevesinde soylemekte ozgur. Zaten sen birseyleri tek tarafli yasadigini dusunuyorsan bu is bitmistir. Bir iliski tek tarafli yurumez boyle hissetmen bile kotu
Evet bende aynısını söyledim ben snein görüşüne saygı duyuyorum sende benimkine duy nesne sinirleniyorsun dedim. Bide bugün benim doğum günüm
Kiyamam. Dogum gunun kutlu olsun. Tam bir hanzo ile birliktesin
Teşekkür ederim evet öyle beni sürekli kırıyo ben dayanamıyorum artık ben zaten hassas biriyim