İlişki başlatmak ve yaşamak neden bu derece zorlaştı?

30’a birkaç senesi kalmış mesleğini hayatını bireyselliğini kazanmış kaliteli bir ailesi ve çevresi olan bir kadın olarak ve 1 sene içerisinde birisi 8/9 ay civarı süren diğeri 1 ayı biraz geçik iki toksik insanla muhattap olmuş yetişkin bir kadın olarak sormak istiyorum. Burada cesur ve tarafsız cevaplar alırım diye düşündüm :) Neden geldiğimiz noktada ilişki başlatmak ve sağlıklı bir şekilde yürütmek bu kadar zorlaştı. Bu erkekler gerçekten ne istiyorlar herkeste bir Love-Bombing, Ghosting, Gaslighting ve Breadcrumbing var. Çok basit ilişki yaşamak aslında sabahları günaydın şurda şunlarlayım bak bu arkadaş çevrem, birkaç ayda bir çiçek hediye (karşılıklı) , bir iki güzel söz ve iyi gecelerden güven, sevgi, sadakat ve güzel mekanlarda hoş zaman geçirmekten ibaret. Neden bundan kaçıyorlar bazı kızlar bu tür ilişkileri basitleştirmiş olabilir ben de tabi buna şahit oluyorum ancak iyi ve kaliteli kadınlara da bunları yaşatma peşindeler. Çoğunluğu düzenli ve kaliteli ilişki arayışında değil. Ve artık 30/35 yaş bandı erkeklere kadar uzadı bu iş. Hadi 30 yaş altı olgunlaşmamış diyorduk ama yaşlarda yükseldi. Tam düzenli hayat kurduk giyim kuşam çevre düzen okey derken hayatımıza anlamlı bir şekilde eşlik edecek insana denk gelemiyoruz nasıl olacak bu işler cidden çözümü nedir bu toksikliğin ne istiyorsunuz sizzzz? :)

Güncellemeler
+1 yıl
He bu arada herkes takmış hemen bir cinsellik yaşayayım kaçayım gideyim cidden herkes diyorum çünkü herkes bir şansını deneme peşinde peki güzel arkadaşım sen o şansı denedikten sonra ve reddedildikten sonra nasıl bir devamlılık bekliyorsun ki :/
İlişki başlatmak ve yaşamak neden bu derece zorlaştı?