Güncellemeler
+1 yıl
"biz duygusaliz, biz komplike düşünüyoruz o yüzden kolay değiliz, biz hassasiz" falan bunlar hep ilgi almak için söylenmiş sözler. Kadınlar narin falan değil arkadaşlar. İyi davranınca ve güven verince bir anda giderler.
Kadınlar kapatılsın 😂 beyler aşk falan istemiyorlar kesinlikle. Asla kadınlara bağlı kalmayın, ağzına s. cin o zaman çok kıymetli olursunuz.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Güven verince mi giderler? Ben ortamda güvensizlik oluştuğu an gidiyorum. Bunu nasıl açıklicaz?
Ben bu zamana kadar güven verilen kadının kaldığını gormedim.. bir süre sonra sıkılıyor her kadın, kaos arıyor maalesef
Güven olmayan nerde durmak ahmaklıktır. Bunu ben de yapsam yine ahmaklık olur yani değişen bişey yok. Bir çok insanın sıkılmasının sebebi güven vermek veya dürüstlük değil. Fazla üstüne dusuyor olmanız. Bunaltacak kadar ilgi insanı kaçırır bu normal
Güven olmayan yerde* durmak
Bunaltacak kadar ilgiden kastin ne? Güzel bir sohbet, güzel olduğunu söyleyen bir erkek, iltifatını esirgemeyen bir erkeğin nesi kötü ki? Kadınları anlamak güç, bağımlı ilgiyle normal ilgiyi anlamıyorsunuz. Biraz üstünüze düşen her erkeği bagimli, güçsüz görüyorsunuz.
Ki 7/24 rahatsız eden bir erkek değilim, sınır cizmesini bilen de biriyim.
Ben güzel bir sohbet demedim. Aşırı bunaltıcı ilgi dedim
Bağımlı ilgiyle normal ilgiyi "anlayamıyorsunuz" diye genelleme yapma kafasında olduğun sürece de işin zor zaten belli ki.
Siz zaten şöylesiniz, böylesiniz diyen bir insanın peşinde kimsenin koşmasını bekleyemeyiz zaten. Önce bakış açını değiştirmelisin
Bunaltmam ama bunaltıcı ilgi olsa ne olur ki? Bir insan seni kisitlamiyor sadece ilgi gösteriyorsa yakın olmaya calisiyorsa sürekli öpmeye çalışıyorsa ve buna bunaltıcı ilgi diyorsan bu toksik bir bakış açısıdır.
yönlendirme olmuş sabit fikirlisin demekki :d
Öyleler maalesef. Kötülük yapınca hoşlarına gidiyor her zaman. Tecrübe ve deneyimlerim bunu gösterdi hep.
Kadınlar yalnızca aldıkları ölçüde severler bir erkeği, ondan çocuk yapmak için, parasını yemek için.. daha iyisini bulunca da hop başkasının altına yatıyorlar, çokça sahit oldum
Biz markette çalışan, eli yüzü düzgün evde oturacak bir kızı da sevebiliyoruz onlar öyle degiller
ne bileyim kardeşim karşına filkirlerini değiştirecek birileri çıkar inşallah
Hiç çıkmadı, 100 kadınla konustuysam hiçbiri Instagram postlarinin altına yazdıkları gibi "nerde öyle erkek, nerde öyle el üstünde tutan erkek" tarzında erkek istemiyorlar.
Duyguları düşünceleri değişiyor böyle sert ve manipüle eden adamı görünce. Böyle erkeklerle olmayan kızlarda da şunu gözlemledim, onlar sadece ilgi almak için seni kullanıyorlar. Biz de sanıyoruz ki kadınlar sadık ve sevecekler.
Alakası bile yok
benim tecrübem yok flört neyim ben en samimi şekilde sq teşekkür bu buradayım diyorum hiçte yavşamıyorum beğendirmeyede çalışmıyorum rolde yapmıyorum mal bu beğenen beğenir koşturmayada gerek yok düşen kalkan kşarlada işim olmaz işine gücüne bak gelirse gelir sqm mnı de geç olursa olur kadın isterse dedikleri bu
ay biz niye kapatılıyoruz erkekler kapatılsın😏
Bu yorum bile ne kadar bencil ve duygusuz olduğunuzun göstergesi 😂
evet öyleyiz napalım aksi durumda üzülüyoruz 😂
Size çiçek vereni, sevgi göstereni sevmezsiniz.. o yüzden şiddet görmeye ve öldürülmeye mahkumsunuz ne güzel 😂
abartma ya :D öyle erkeklerin yüzüne bile bakmam :D
Bilmiyorum. Sizin hormonlariniz düşünceleriniz çabuk değişiyor. Üç gün alışveriş yapmazsanız patliyorsunuz kaldı ki bir erkeğe ömür boyu sadakat bir kadından beklemek çok yersiz
ay yok ya bir uğraşı olmayan kadınlar öyle. benim ve arkadaş çevremin alışveriş yapmaya bile vakti olmuyor yeri geldiğinde bide buna patlamaya hiç fırsatımız olmuyor ki 😂
Yazdığın şey bile celiskili. Hem firsatim olmuyor diyorsun hem uğraşı olmayan kadınlar öyle diyorsun 😂
çelişkili değil :D benim fırsatım olmuyor öyle değilim uğraşı olmayan kadınlar fırsatları olduklarından canları sıkılıyor böyle şeylere sarıyorlar ellerindekinden çabuk sıkılıyorlar demek istedim :D iletişim kuramıyoruz seninle :D