Hoşlandığım çocukla bir gün evvel konuşmuştuk. Geçmiş olsun neyin var yazdı sonlara doğru kanka demeye başladı bu bir taktik mi?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
evet taktik
Nerden anladın
? Nerden anladın
Soru ne alakaa açıklama ne alaka 😂 bu terste bir işlik var 🤪
Dün iş yerinde rahatsızlandım ben sonra arkadaşım revirden resim atmış o da bana yazdı geçmiş olsun ne oldu neyin var diye
Alakaya maydonoz
Bu ne biçim lacivert
Ben seni çok özledim
Yaşasın cumhuriyet
Konudan bagismisiz bir sey sorabilir miyim
Evet
Benim hoslandigim bi kiz var. Ben biraz belli edeyim diye baktigimda o bana hic bakmiyor hatta bir ara cok belki ederek baktim o kafasini diger tarafa cevirdi bana hic bakmadi, ama ben bakmadigimda bana bakiyor hatta birkac gun once evde oturuyordum hic fark etmedim yoldan geciyormus aniden kafami kaldirdim bana bakiyordu sence neden boyle yapiyor? Soyle tarif edeyim kulak hizasini dusun yani gorus alanimdan cikinca bana baktigini bir kere daha yakalamistim
Aynı şeyi bende yaşadım
Birbirinizin enerji alanındasınız onunda sende gönlü var sende bir guzellik yapıp benim sorumu cevaplasan
Cevaplarim tabiki neden cevaplamayim sorunu. Ama kiz bana baktigini hic belli etmiyor yanimdan gecse bakmadan gecer hani goz ucuyla bakar mi orasini bilemem tabi ama neticede baktigini belli etmek istemiyor, anca 2,3 defa benim gorus acimdan cikinca baktigini fark ettim bundan anlam cikarmak dogrumu?
Tesadüf te olabilir ama biraz daha bekle. Belki de dediğim gibi utanıyor olabilir
Biraz mazimizden bahsedeyim mi o zamna kafana daha rahat oturur
İstek attım yaz mesajdan
Mesaj atma hakkim yok ki, yinede istegini kabul ediyim. Buradan yazayim
Hayır istek atan benim ordan yazabilirsin
Konusmuslugumuz yok kizla, 1. sinifta arkadastik o zamandan berri hic konusmadik yani. Birde cocukken yani 13 yaslsrindaydik felan hep yuzume bakar gulumserdi hatta cok iyi hatirliyorum onu tanimayan bi arkadasim bana su kizi taniyormusun demisti bende evet dedigimde sana asik herhalde demisti ama cocuklkta ne aski benim aklima bile gelmez boyle sey. Yillar gecti 23 yasindayiz simdi bakinca bakmiyor gorus acikdan cikinca bakiyor
O zaman biseyler var demektir
O zamanlardan bu yana yani son 6-7 yildir bakmiyordu aslinda hic dikkatimi cekmiyordu benim. Su son zamanlarda yani 1-2 ay icerisinde benim dikkatimi cekmeye basladi aslinda bir sey yapmadi hatta artik hic bakmiyordu ama karakteri dikkatimi cekti. 1 ay once felan cok belli ederek baktim o hic bana bakmadi kafasini diger tarafa cecvirdi iste son zamanlarda da yasadiklarimizi yukariyada yazdim
Biseyler var
Bilemiyorum ya biraz belli ederek baksa biraz gulumsese iyi bir cesaret gelir de.
Benim durum için ne diyorsun
Senin durumun icin: sana simdiki veya onceki konusmalarinda hic umut verdimi
İlk başlarda çok ilgiliydi
Sen ona hoslantini belli ettin mi bu surecte
Evet ettim maalesef
Biraz bundan dolayi havalanmis olabilir ama kesin degil tabiki. Sen biraz ilgisiz davran ama abartma tabi. Bir de taktik yapiyorda olabilir hani soyle biraz dusunsun beni kolay elde etmesin deger bilsin istiyorda olabilir. Bu yaptigi buyuk ihtimallle senin ilgini anladigi icindir, ama pisman felan olma sakin seviyosan tabiki belli edeceksin gerisi nasip, o da senin degerini bilmeli.
Kac yasindasin
Değil, seni arkadaş olarak görüyor