Reddettiğim çocuğun bana hala ilgisi olabilir mi?

merhabalar, benim bir derdim var. mimarlık okuyorum ve geçen sene dönem ortalarında bir dersimizde farketmeden birinin yanına oturmuştum. yanına oturduğum sınıf arkadaşım bana gelip senle bir gün tavla oynayalım, şu gün olur mu gibisinden davette bulundu. telefon numaramı aldı. ben de çekingen olduğumdan olur bakarız dedim. (daha öncesinde kafede bizi görüp yanımıza gelmişti ve tavla konusunu bir iki kez daha açmıştı.) sonrasında o dışarıya çıktı ve ben de yakın arkadaşımın yanının boş olduğunu görüp onun yanına gittim. tabi gelince beni yanından kalkıp başka birinin yanına oturmuş olarak gördü. sanırım red cevabı olarak gördü ki arayıp sormadı sonrasında. önceleri günaydın kolay gelsin diyen çocuk soğuk davranmaya başladı bu olay sonrası. ben de bir iki konuşma denemesinden sonra vazgeçtim.

sonraki dönem üniversite online oldu deprem sebebiyle. yine dönem ortalarında bizim hocamız gelebileni çağırdı. gelebilenler arasında ben ve o da vardı. ilk zamanlar benimle okula yürüdü, kırtasiyede hatrı sayılır bir süre işimin bitmesini bekledi, sohbet ettik. sonra babası vefat etti. okula döndüğünde ne diyeceğimi bilemediğim için konuşmadım onunla. zaten o da dersten kafasını kaldırmıyordu. bu dönem de böyle bitti.

şimdi yeni dönem başladı ve ben onunla konuşmak istiyorum. ama kaç defa yan yana gelmiş olsak da bi selam bile vermedik birbirimize. benden hoşlandığını hissediyorum, beden dili anlatıyor bunu. ama yanılıyor da olabilirim. sizce bunca zamandan sonra konuşmaya başlamalı mıyım yoksa araya soğukluk girdiği için peşini bırakmalı mıyım? çok kararsızım ve reddedilme korkusu yaşıyorum. tavsiyelerinizi bekliyorum <3

evet hala hoşlanıyor. git konuş.
hayır sen abartıyorsun. bırak peşini.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Reddettiğim çocuğun bana hala ilgisi olabilir mi?