Arkadaşım müsait olmadığını söyleyince bir şey yazmadım biraz kızdırdım belki de. Bana yazma sonra dedi. Baska bir hesabından takiplesiyoruz ilk defa gerçek hesabından engelledi. Gununu göstermek istiyorum. Attigim mesajlara görüldü atmadan bakiyordur. Sizce amacı ne bunun? Hep bilerek yapıyor belli. Oyun oynamak istiyor sanırım
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tuzağa dusme yanıtsız birak , sessiz kal daha da deli olsun sabır lutfen
Harbi mii
Aslında bir taraftan da doğru o zaman sileyim mesajlari
Sil ve tepkisiz kal Deli et onu bu şekilde
Egosunu oksatma ona o fırsatı verme sakın
Aklını almalısın adamın. Seninle oynamak nasılmış görsün.
Abi çok doğru işte hemen sileceğim mesajları canım başlıyım bakam nolacak. Hikayrme falan da bakmıyor amacı ne yaa
Seni psikolojikman çökertmek deli etmek böylece kendi egosunu tatmin etmiş olacak bu tuzağa girme tam tersine tepkisiz kal hiçbir şey yazma en güzel cevap kapak olsun ona da
Yani şey mi kendini vazgeçilmez mi görmek istiyor o beni seviyor benden vazgeçmiyor cart curt gösteririm
Aynen oyle
Direkt strateji kurmam lazım hemen birazdan silecem mesajları kalsın kabak gibi mal. Gercek hesabından takiplesmedigimiz halde engelledi aptal. Bu neyin kafasında harbi
Diyorum sana normal degil
Tabiki normal değil kimbilir neyin kafasında. Benimle alıp veremediği var valla bir çıkmadi ortaya
Sabırlı olun lütfen
Bir şey diycem de ne olursa olsun her türlü benimle oynuyor sanırım hiç vazgeçmiyor valla kalbi var mj ki? Zor küser o mal. Daha yeni yaptı. Ya nefretinden ya da saçma sevgisinden
Her duygu hali olabilir
Bencede işte hikayeme de bakmadı ki
Bırak kendi haline
Bencede öyle
Ve haklısınız da beni tuzağa düşürmeye çalışıyor çökertmeye çalışıyor mesajlari sildim her şeyi bilerek yapıyor
Sakin olun sizin ona karşı zaafiniz olduğunu düşünüyor muhtemelen
Dediğinizi dinliyorum bazı şeyler deli ediyor beni de zamana bırakcam bakalım ne alıp veremediği var harbi ya nefretinden ya da harbi kafa gitti bunun
Sakın zamana bırak
Katılıyorum bende istemsiz bir korku oluşuyor anlamıyorum ya da kafamda kurduğum bir korku bu işte öyle
Kurma kafanda yorma kendini
Bunun önceden hiç egosu yoktu ama bakın ego okşatma derdin de haz alıyor brn bir şey yaptikca
Oyunu kuralına göre oyniycaz madalya takarlar sonunda
Aynen öyle ama sinirlerine hakim ol psikolojik savaş gibi dusun
Bencede öyle psikolojik olarak çökertme derdin de aynen yedik aptal kendi oyununda boğarım. insallah ölür
Şimdi gene hikaye koyayım diyorum
Kimseye beddua etme , ilahi adalet er geç tecelli ediyor. Allah insanların aklından geçeni biliyor. Hesabı sorulur
Aynen işte
canım kendi oyununda boğulur gerçekten ne boklar ceviriyorsa beyinsiz demek ki beyni var
Üzme sinirlenme Allah'a havale et izle kendi hayatına odaklan
Beter olsun başlıyım canım abi benden ne istiyor o zaman başka bir günde hicbirbs3y olmamış gibi saçma sapan bu ne? Ya gerçek hesaptan engellemek ne nasıl bir kafa calisiyor işte bu yüzden nefret ediyoem
Güzel abim bırak şu adamı kendi haline. Sal gitsin ne uzuyorsun kendini.
Üzülmüyorum o önceden de işte şimdi intikama düşüyorum direkt canım. Bana böyle yapması garip aptal çünkü
İleride bir de bununla evleniyormuşum ben pes derim ne olursa olsun gene yapışıyoz sanki mıknatıs gibi paralel
İntikam yok intikam seni bitirir sakın yapma sakin
Nasıl bitirir yani anlamadım
Yani niye bütün fis bana kesilsin mal değiliz sonuçta
Böyle heyecanlı, asabi olmak seni bitirir demek istedigim
Hmm anladım doğru bir ben rahat olamıyorum
Belki de istedigini vermediğim için kafa gittiği için ondan yapiyordur 2 yıldır başlıyım asla da vermem o yüzden soğuk yapiyordur aptal çünkü hiçbir boku haketmiyor
Çok doktun icini yazik olacak sana yapma etme o kadar.
Bıkmıştır senden bu davranışı onu gösteriyor.
Bir şey yaptığımı düşünmüyorum ve bir şey demiyor suçum yok
suçlusunuz demedim ki, o sizi gözden çıkarmış. o konuda ona bahane olmuş seni engellemek için.
Diğer hesabından takiplesiyoruz ama sileceğim birazdan mesajları zaten
Müsait değilim dedi boş işlerle ugrasiyondur dedkm sinir etmek için sırf. simdi yazma dedi bilakis usteliyor sonra yazma bana bundan sonra diyo cokta umrumda bakam ne olacak herkeste suç vardır belli bu
manita mı normal arkadaş mı
Bir adını koyamadığımiz aman ya ne biliyim
Baksanıza yediremedigi şeyler var demek ki
hem müsait değilim diyo hem niye sana yükleniyor
Eee aynen jste bende bunu anlamıyorum
Doğru dediniz
belki hevesini almıştır bişiler yaşadıysanız
İyi pyunlar cekirdek kolami alim izlerim 🤣
Bencede de mi
Ergence haraketler
Bence de
Uzaklaş kaç kaç 😁