Uzun süreli ilişkim alkol kullanımım yüzünden bitti?

2.5 yıllık ilişkim son 3-4 aydır hatalarım ve ilgisizliğim yüzünden bitti, alkol kullanımı karşı tarafa alkollüyken incitici konusma (küfür vs değil kırıcı umursamaz) ve onu anlamadığım için. Alkolü bırakmam için çok çaba gösterdi ilişkiyi düzeltmek içinde ama ben göremedim bunları ve ayrılma kararı aldı. Şimdi 2 hafta oldu ben ilk hafta kabullenemedim 1 kere görüşmek istedim ve bitti dedi , kendimi tutamadım yazdım ama ondan sonra kesin bitti dediği için kabullenip saygı duymak kaldı bana sadece. İlişkiyi bitirmeden 2 hafta öncesine kadar iyiydik bunu sorduğumda çabalıyordum diyor ama ben çabalamaktan ziyade hala o iki hafta önceki duyguların gerçek olduğunu biliyorum, mantık çerçevesinde bitirdi diye düşünüyorum. Şimdi yeni iş ortamı yeni arkadaşları vs var yani kafasını meşgul edebileceği bir çok şey. Ayrıldıktan hemen sonra amateme ve psikiyatriye alkolü bırakmak için başvurdum ve 2 haftadırda alkol kullanmıyorum. Hoş son pişmanlık fayda eder mi onu da bilmiyorum. Sizce bir süre sonra bu yaşananlara ramen özleyip yazar mı? Arar mı? Yoğun ve güçlü duygularla bağlıydık, mantık çerçevesinde bitti diye düşünüyorum.

Uzun süreli ilişkim alkol kullanımım yüzünden bitti?