Severek ayrıldığınız eski kız arkadaşınız başka bir erkekle sevgili olduğunda , onu kıskanır mısınız? Yoksa ona karşı sevginiz tamamen biter mi?

Severek ayrıldığınız eski kız arkadaşınız başka bir erkekle sevgili olduğunda , onu kıskanır mısınız? Yoksa ona karşı sevginiz tamamen biter mi?

nasıl bir severek ayrılma bu? adam seviyor kadın sevmiyor ayrılıyor türüyse öyle bir şey olduğunda tümden biter o iş hayırılısı olsun dersin önüne bakarsın. kendim açısından böyle bir şey zaten olmaz bende herzaman vardır birkaç hatun biri saçmalarsa naz çekmem bırakır öbürüne giderim...
hayır öyle bir durum değil. durum şöyle ki ikimizde inatçı keçinin tekiyiz. en son o beni terk etti. ama hemen geri döndü. dargın benimle olmak istemedi. ama ben ona kızmıştım. saçma bir şeyden kavga etmiştik.
1 ay sonra ona başka biriyle sevgili olduğumu söyledim... onu deliler gibi seviyorum. ama bunu ona söyledim. o benimle konuşuyordu. ama erkek arkadaşım diye bahsettikten sonra hiç konuşmuyor. sadece en son senin adına mutlu oldum dedi o kadar... erkek arkadaşım var dedikten sonra bir daha asla yazmadı. çok garip davranıyor. yaa beni artık sevmiyor ya da benden tiksiniyor... bunu nasıl anlayabilirim bilmiyorum. sürekli benden kaçıyor. bende konuşmuyorum. sinirlerim bozuldu iyice...
iyi b ok yemişsin o zaman ne diyeyim sana. kadın böyle şeyler yapamaz benim kitabımda. bana sövebilir vurabilir taşkınlık yapabilir bir şekilde affedebilirim gerekirse iki tokat çakarım düzelir. oda ban vursun sorun değil hırsını alsın ammaaa şu senin dediğin gibi başka erkek yaptım sevgili ettim cart curt ederse o iş biter canım. senin bu çocukta benim kafadaysa yandın sen seni asla affetmez. yok daha light birşeyse ve bu yeni yaptğın sevgiliyle yiyişmediysen belki ikna eder affettirirsin...
Dediklerine göre gerçekten b*ku yemiş gibi görünüyorum... onu aldatmadım ama sonuçta. ona hep dürüst oldum. yani ayrıldığımızda başka biriyle sevgili oldum. Tam yiyişmiş sayılmayız. öpüştük, bana dokundu ona dokundum falan filan hahah onunla y*tmadım. ya da ileriye gidecek bir şey yapmadım... o zaten yiyişip yiyişmediğimizi bilmiyor hahah sormadı. sadece senin adına sevindim dedi o kadar... bir daha yazmadı...
dediğim gibi beni görünce benden kaçıyor. sosyal medyasını bile aktif kullanmıyor. sanki beni hiç bir şekilde görmek istemiyor gibi... onu hala deliler gibi seviyorum... ona bir ders olsun diye yapmıştım bana ders olacak gibi...
Sinirlerim bozuldu o yüzden gülüyorum. bunun neresi aldatma? biri varken biriyle konuşursam ya da biri varken diğeriyle bir şey yaşarsam bu aldatma olmaz mı? ben ikisini aynı anda mı idare ettim? evet ikisiyle aynı anda konuşmuş ya da biriyle o anda sevişseydim haklısın aldatma olurdu. sevgilimle ayrılıp yeni sevgili yaptığımda bunun neresi anormal. evet yeni sevgilimle öpüştüm. ama eskiyle ayrıyken.
öpüştüğüm adamda aklım kalsaydı onunla sevişirdim. sadece öpüşmekle kalmazdı yani. ama ben istemedim. o da ilerisini istedi ve benim aklım eski sevgilimde kaldığını anladığı için ayrılalım dedi. ayrıldık ama geri dönebileceğimi söyledi. yani sevişmek istersem dönebileceğimi söyledi... ama ben istemiyorum. bunu sadece aşık olduğum adamla yapabilirim.
Haklısın beni ikiside adam edemez. apt*lca seven birini kimse adam edemez...
"Haklısın beni ikiside adam edemez. apt*lca seven birini kimse adam edemez..." herşeyi bu cümlede zaten özetlemişsin ama eksik söylemişsin sen adam olacaksın mutluda olacaksın ama onlarla değil başka biriyle. nasıl biri dersen canım senin bu keskin sirke hallerini yönetmeyi bilecek kadar tecrübeli ve güçlü biriyle bir "adamla"
sevdiğin çocuk seni yönetecek tecrübede olmadığı için bu hatalara kaymana yol vermiş...
Haklısın. öyle olmalı...:/
Cevap
4Cevap
Ayrıldıysak iş bitmiştir görürsem bi iç çekerim sonra kafamı başka yere döndürdüğüm an unuturum direkt yapcak bişi yok
yani hala ona karşı bir şeyler hissediyorsam kıskanırdım
Öyle huylarım yok şükür
yani?
Kıskanmamak sevginin tamamen bittiği anlamına mı gelir? ve beni gördüğünde kaçıyor... yani tabii bana eskisi gibi davransın demiyorum. sonuçta hayatımda biri var dedim. ama tuhaf bir şekilde benden kaçıyor. ben canavar değilim. ben zaten onunla konuşmuyordum. inat uğruna... o benimle konuşuyordu. ama erkek arkadaşım diye bahsettikten sonra hiç konuşmuyor. sadece en son senin adına mutlu oldum dedi o kadar... erkek arkadaşım var dedikten sonra bir daha asla yazmadı. çok garip davranıyor.
hayır o benden ayrıldıktan sonra sevgili yapmadı. ona kızıp ben sevgili yapmadım. onun hala sevgilisi yok.
ve zaten ayrıldığımızda hemen geri bana döndü. ama ben istemedim. ona dargındım... beni anlasın istedin.
istedim*
hiç umut yok yani... ama ben yeni erkek arkadaşımla bir şey yaşamadım. ve onu asla onun yerine koymadım. ve o da bunu anladı. onunla ayrıldık ortak kararla.
ben hep aşık olduğum eski erkek arkadaşımı sevdim. o benim ilk aşkımdı... ama kaybettim yine diyorsun...
Bakamıyorum... Yollar kapalı. Tüm yollar ona çıkıyor... Onun için deliriyorum. Onu çok seviyorum. Elimde değil...
Kıskanmıyorsa hiç sevmemiş demektir.
Kahrı perişan olurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?