Ben bu gün bir olay yaşadım rezil olduğumu düşünüyorum. Okulda sıranın altına çantamı koydum çantadan su alırken çantamın içinden cüzdan sıranın altındaki rafta kaldı sonra okuldan çıktım otobüse bindim inince farkettim sonra gerçekten bir saat otobüs bekledim yanımda para da yoktu otobüs kartıyla bindim. Hoca da babamı aramış cüzdanı bulmuşlar zaten yerini biliyordum masanın altındaydı yerde de değildi nasıl gördülerse cüzdanı hocaya vermişler. Cüzdanı aldıktan sonra da yağmur yağdı bir güzel ıslandım. Böyle kötü bir gündü. Sizce hocaya karşı rezil olmuş muyumdur?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Nesi utanç verici ya? Böyle şeyleri utanç verici bulup kafaya takarsan hayat zor :)
Bunları kafaya takmasam da hayat zor
Hayır.
Geçmiş olsun
Sağol
Rica ederim.
Kaçıncı sınıfsın
?
Üniversitede ilk senem
Normaldir. Kafana takma
Yani en başta gidip alsaydın bu yaşanmazdı bunu zamanla öğreneceksin.
Ayrıca rezillik falan değil bu sadece senin çok utangaç ve çekingen olman
Niye utangaç çekingen olduğumu düşünüyosun
Otobüs gelseydi bir saate yakın bekledim yanımda para da yoktu uzak mesafe olduğu için hemen gidemedim
Biraz böyle ve birazda psikolojik rahatsızlık benimde böyleydi lisede rehberlik servisinden yardım alarak biraz bu durumu atlatmıştım daha sonra zamanla senin gibi böyle böyle yaparak bunlardan ders çıkarmayı öğrendim
Benim okuduğum bölümden çoğu kişi benden yaşça büyük üniversiteyi bitirip yeniden başlayan insanlar var akademisyenliği bırakıp gelen var ben daha yeni bu sene üniversiteye alışmaya çalışıyorum onlar o ortamı daha önce yaşamışlar bölumle ilgili tecrübem de yok herkes gastronomiyle bir alakası var daha önce çalışmışlar mutfak disiplinini görmüşler mutfak derslerinde hocanın istediklerini yapmamaktan korkuyorum onların tecrübesine nasıl ulaşacağım
Hepsi sonuçta hemen öğrenmedi ne malum senin bölümü bitirdikten sonra diğerlerinden daha iyi olmayacağın , Tecrübe kazanmak için. Pratik yap , diğer öğrencilerle işbirliği yap , Deneyimli öğrencilerle iletişime geç ve önerilerini dinle. Kimse seni küçümsemez , hocalardan yardım al , sorularını çekinmeden sormaktan çekinme. Hocaların rehberliği önemlidir. Bol bol oku ve öğren , mutfakla ilgili kitaplar ve kaynaklar okuyarak teorik bilgi edin.
Zamanla, diğer öğrencilerin seviyesine ulaşacaksın. Sabırlı ol ve sürekli öğrenmeye odaklan.
Zamanla alışmaya çalışacağım. Ben hocalardan çekiniyorum çünkü kizıcaklar ya da beni yanlış anlayacaklar diye bir şey sormaktan çekiniyorum.
Bir de cüzdanımı kaybettiğimi hoca kesin hatırlar hocanın dersine gitmesem mi
Ne dersem diyeyim bu hemen geçmeyecek sadece zamanla buna alışacaksın ve artık böyle şeyler yapmayacaksın , yanlış anlaşılacak bir şey yok yardım istiyorsun sadece kimse bu durum için kızmaz , ayrıca hoca pek öyle şeyleri hatırlamaz günlük o kadar işi vardır ki adını bile ilk dönemden sonra hatırlar, hatırlasa böyle bir şey demez.
İlk hafta okula gitmedim whatsap grubu kurmuşlar o grupta olmadığım için hiçbir şeyden haberim olmuyor hoca yokmuş yarım saat hocanın gelmesini bekledim herkes gitmiş ben orada hocayı bekledim
Böylele pisman ola ola bu durumu atlatıyorsun , ilk hafta oryantasyon haftası olur keşke gitseydin , hala katılabilirsin sınıfa gidince birisine söyle ve grup yöneticisi gruba alır seni
Ben cüzdandaki kondom ile öğretmene yakalanmistim 😐
O daha da kötüymüş
Noldu sonra hoca ne dedi
Cüzdanı düşünmüştüm içine bakmış görmüş her gördüğünde dalga geçip duruyo
Tabi ki çok var
Mesela bir tane örnek verebilir misin
Okulda dalgınlığıma geldi çişimi yaparken fermuar kapmisti
Olmaz mı ya
Sence benim anlattığım olay utanç verici mi?
Kötü tâbi ki