Güncellemeler
+1 yıl
Siz olsanız ne yapardınız
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1aydir sosyal medyadan biriyle tanıştım, Bir birmizi çok beğendik aramızda güzel enerji ve hoşlantı vardı, buluşacaktık başka ülkelerde yaşıyoruz maddi durumdan dolayı yanına gidemedim bunuda ona söylemedim yalnış alamasın diye, gelemeyeceğimi söyledim bu durumda konuşmamak daha iyi olur dedim, oda bana hiç ben gelirim felan demedi, kötü oldum sizce iyimi yaptım?(kız yazan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
doğru yapmışsınız.
İyi yaptın, istese gelirdi o ya da başla bi yolunu bulurdunuz. Hangi ülkeler?
Almanya Türkiye, yani kötü oldum ama yapacak bişeyim yok, ben bencil değilim o konuda imkanım olsa yaparım
Şimdi onun gitmesi daha zor iletişimi kesmeyelim devam edelim diyebilirdi ama kızım sende çok çabuk pes ettin ya. Bende aynı şeyi yaşadım sayılır yani sizi çok iyi anlıyorum
Bilmiyorum istesen gelirdin dedi, ben kız olarak bile düşüne biliyorum karşımdakının durumu hangi yönde ne yapa bilir diye, bence bunu düşünmek çokta zor bişey değil, çabuk pes etmek değil ondan bı haraket göremeyince böyle yapmak daha mantıklı geldi
Bilmiyorum, ben mesela 2,5 senedir tanıdığım çocukla ilk bu yaz buluştum. Daha önce buluşmak istedik tabiki ama olmadı, pes etmedim inandık ve sonunda çok güzel bir buluşma yaşadık. Sen 1 aydır tanıyorsun bence bu buluşmak için biraz çabuk oldu, bi 4/5 ay konuşun ondan sonra buluş. Yaşın kaç?
Zaten benim için sorun değildi illede şimdi olması, şu an mümkünsuz dedim böylede olmayacaksa konuşmayalım anlarım dedim yani bana sadece sen istemiyorsun behane felan ediyorsun gibi imada bulundu, konuşmayalammı o zaman sordu tekrar evet dedim sonrada bişey yazmadık
Yaşım 25
Bir şey yazmaması normal iki defa konuşmayalım demişsin?
Üzüldüm açıkçası durumum daha iyi olsa gide bilirdim, yinede yapacak bişey yok kısmet değilmiş
ya da konuşmaya devam edecektin durumun olduğunda giderdin
İstemediğim için gitmediğimi düşünüyor inancı bu yöndeymiş, nasıl devam ede bilirdimki? siz inanmışsınız bı gün buluşacağınıza ve başarmışsınız, bana inanmayan bi durumda benim elimden başka ne gele bilirdi?
Kızım gelemiyorum konuşmayalım dedin çocuk sana neden inansın. Önce senin inanman gerekir ki çocuk da inansın. Ben onun yerinde olsam ben de inanmam. Ben mi yanlış düşünüyorum yoksa
Ne deseydim gelemiyorum şimdilik ama sana yapışıb kalacammı?😅 beyni neden direk istemiyora odaklanmış dememiş bı nedeni yokmutur? kusura bakma güzelim ama ben kendimi kandırmayı sevmiyorum
Belki onunda maddi gücü yoktur gelmek için, birde o yönden bak
Zannetmiyorum sadece benden bekledi diye düşünüyorum
O da meraklı değilmiş demek
Dimi olsa en azından ben geleyim derdi
iyi etmişin
Gerçekten Hakk veriyormusunuz bana?
tabiki verdim, boş işlerle ugrasma tabi zaman kaybi sadece
her şey daha iyi olur