Aşk İlişkileri Tipsiz kısa boylu erkek yalnızlığa mahkum mudur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tipsiz olduğum için kadınlar hep kötü davranıyor. Adam yerine koymuyor yemedigim red kalmadı ne yapmalıyım? Güncellemeler+1 yıl . gncl Güncellemeler+1 yıl Tipsiz olduğum için intihar etmeyi düşünüyorum Tipsiz kısa boylu erkek yalnızlığa mahkum mudur? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet yanlızlığa mahkumsun kardeşim. İçindeki öfke birikecek ve bir gün sapkınlığa dönüşecek. Ülke yeni bir suçlu kazanmış olacak 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bu yüzden blackpill sonuna kadar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bu yuzden dunya yansin kul olsun Yorumla
MarcusAntonyus Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Eğlenceliyse olur bence. Yani arabasıyla kadını gezdiriyorsa, iyi espiriler yapıyorsa. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen beni anlamazsın redpilci Yorumla MarcusAntonyus +1 yıl Redpilci ne? Baktım da anlamadım. Yorumla
ZaruRi_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. maalesef sadece tip yetmiyor kardeşim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gençken tip 30 dan sonra ise para Yorumla
200x5 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 645 cevap paylaştı. para yapmalısın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Betabux ol diyon yani Yorumla 200x5 +1 yıl koklatman yeter Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet yanlızlığa mahkumsun kardeşim. İçindeki öfke birikecek ve bir gün sapkınlığa dönüşecek. Ülke yeni bir suçlu kazanmış olacak
Bu yüzden blackpill sonuna kadar
bu yuzden dunya yansin kul olsun
Eğlenceliyse olur bence. Yani arabasıyla kadını gezdiriyorsa, iyi espiriler yapıyorsa.
Sen beni anlamazsın redpilci
Redpilci ne? Baktım da anlamadım.
maalesef sadece tip yetmiyor kardeşim
Gençken tip 30 dan sonra ise para
para yapmalısın
Betabux ol diyon yani
koklatman yeter
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!