sevgilim varken bi kızla tanıştım saat 05.00 de o kızla buluştum konuştuk flean saat 6 da sevgilim aradı sen nerdesin diye dışardıayım dedim
yanıand biri var mı diye sordu yok dedim napıyon dedi hiç bi şekilde oyaladım kızı akşam buluştuk sevgilim başkasını mı seviyon dedi gozu doldu sarıldım kıza ama içim gitti instadan bi fake hesap sevgilime çarşamba saat 05.00 de bitane kızla buluşcak yazmış sevgilimde innamıyorum kanıtın var mı diye adı:xxxx soyadı:adıgüzel diye yazmış ve harbidnende bilmiş tanımıyorum numarsı çektim bidahada buluşmadım kız inanılmaz benden supheleniyor nerde oldugma kadar bilemk sityor goruntulu arıyor :D TOLETEYİM orada BŞLE ARIYOR
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Benim yok :D
sevgilim varken bi kızla tanıştım saat 05.00 de o kızla buluştum konuştuk flean saat 6 da sevgilim aradı sen nerdesin diye dışardıayım dedim
yanıand biri var mı diye sordu yok dedim napıyon dedi hiç bi şekilde oyaladım kızı akşam buluştuk sevgilim başkasını mı seviyon dedi gozu doldu sarıldım kıza ama içim gitti instadan bi fake hesap sevgilime çarşamba saat 05.00 de bitane kızla buluşcak yazmış sevgilimde innamıyorum kanıtın var mı diye adı:xxxx soyadı:adıgüzel diye yazmış ve harbidnende bilmiş tanımıyorum numarsı çektim bidahada buluşmadım kız inanılmaz benden supheleniyor nerde oldugma kadar bilemk sityor goruntulu arıyor :D TOLETEYİM orada BŞLE ARIYOR
Hiç sevmediğim muhabbetler
Eski konustugum sosyal medyaya , kizgin olsam da kiyamiyorum yazmis sence biri mi var hayatinda
Buyur kardeşim her türlü dert konuşulur
Sevgilim yoğun çalışıyor ve onu özledim... sen?
Bende aynı durumdan müzdaripim eve geçince bide direk uyuyor çıldırasım geliyorr
Ahahaha bu iyiydi evet yaaa dün 10.5ta geldi. Yemek yiyeceğim dedi 11de geldi uyumam lazım 4 saat uyuyabilicem dedi 😃😃😃😃
Neyse bu günlerin intikamını almasını bilirizzz
Olur yapalım
Anlat jsfh
Sen başla bakalım jfjfjd
Yiaâaaa işte şu an çok özledmmm bnde trendeyim allahm çok skldm
Sen pki
Ara mesaj at özledim lan seni de.
Bende özledim ama onu onsuz yaşamaya alıştım
Niye onsuz yaşıyorsun
Girme oralara hiç. Sen özlediğini mesaj at. Yolculuk nere bu ara da
Şehir dışındaydm evime gidiyore dedim ztn ama bakalm ne zmn bitiricek işini
Biter bakalım. Bitirince hesap sor 😅😅