Dışardan geldiğimde beni şöyle👇 karşılayacak, uzun boylu, hamarat yari nerede bulabilirim?
Dışardan geldiğimde beni şöyle👇 karşılayacak, uzun boylu, hamarat yari nerede bulabilirim?
Ben varım sen gelmeden önce evin bütün temizliği bitmiş yemekler hazır masa da sadece senin Gelip masaya oturman kalmış onun dışında bebek varsa gece sen uyursun ben anne göğüsu ile emiziririm sallarim gazını çıkartırim sonra seninle ilgilenir seni öper öyle uyurum bu kadarı sana yetmez mi eğer yeter dersen Instagramini buraya bırak ben seni bulurum
Bence bu tarz tiplerin sürümü artık bitmeli, linç yiyeceğim belki ama olsun 😂 ama hamaratlik konusunda bir aşçılık kursuna katılabilirsin hem sertifikan olur hem de belki hayatının aşkıyla karsilasirsin😂
Ben yemek yapmayı sevmiyorum 😬 benim işim yemek 😬
Cevap
5Cevap
Rüyalarda olabilir :D
beni böyle karşılasa ben katılarak gülerdim ahahahhaa hahaha hahay şu önlüğe bak dişil dişil hareketler 😂😂😂
Sana da yaranılmaz gibi 😃
altına giysin haşortmanını üstüne giysin tshirtünü elinde yaprak sarması adam gibi karşılasın beni işte 😂
Adam seksi olmak istemiş suç mu 😃
böyle seksi mi olunur ya libido killer davranışları 😂😂 valla ben o kadar gülerdim ki yerlerde yuvarlanırdım gülerken 😂
Ben olsam bi daha sana dokunmazdım küserdim hemen 😃 ne demek böyle seksi mi olunur ya 😃
dokunmasın sanki ben dokunurum da ona bu önlükleyken 😂😂 ayşe teyze gibi hareketler 😂😂😂😂 ben mi kadınım o mu 😂
😃😃😃😃😃😃 vallahi yaranılmaz anaaaam 😃
böyle yaranmasın bi zahmet yemek yaparsa çok hoşuma gider ama bu önlük ne ya oldu olacak benim dantelli sütyenlerimi de giysin hanımımmm 😂😂😂😂😂 ahahha
Ay düşünsene saten geceliğini giyiyomuş 😃😃😃
giyerse çok pis şeyler yaparım ama ona yapmasın öyle şeyler 😂😂😂😂😂😂
😃😃😃 onun rızası olmadan yaparsan suç biliyosun dimi belki istemiyor 🤪
kızım döverim diyecektim 😂😂😂😂 oklavayı kafasında kırarım düzgün giyinsin 😂😂😂
Hee öyle yani ben ikinci kanala geçtim bi anda 😃😃😃😃😃
bu önlüğü giyen gece bana başım ağrıyorda der 😂😂😂 ben bunu döverim cidden çok bilendim olmayan erkeğime şu an 😂😂😂
Demez bence adam afrodizyak etkili yiyecekler hazırlayacak bi de başım ağrıyo mu diyecek hiç sanmam 😃
anaa ne hazırlayacakmış kız 🤔🙄 afrodizyak etkili mi? 🤔🙄 ne ki acaba salyangoz mu ki 😂😂
Çilekli pastalar fındıklı kurabiyeler mesela 😃😃😃😃😃
fındık var ise tamam bak 😂😂😂
m.youtube.com/watch
ahahaha hahahahah gerçi böyle önlük giyiyorsa işe yarayacağını sanmıyorum ama neyseee 😂😂😂😂😂😂
😃😃😃😃😃😃 işe yarar bence kesin 😃😃😃😃
hıı kesin 😂
Haah gene başladı aramaya 😂 taze bitmiş bulamazsın 😂😂
Hep göbekli 175likler var
Aha beni tarif etti 😂😂
Yaa öyle mi tesadüfe bak 🤪🤪🤪
Sırf pislik olsun diye didin zaten biliyom 😂
Ben ööle şeyler yapmam 🤪
Tabi tabi muhakkak
😃😃😃🙊
Çok itici ama ya her yeri kas bunun 🙄 bulursun inş. Ne diyelim 💁♀️
Boyu da kısa ona bakarsan 😬 ama karşılaması müthiş 🤪
Boydan kurtarır mı diyorsun🤔 kızım dozer seçsen daha mantıklıydı sanki 😅
Boydan kurtarmazkesinlikle 190 kırmızı çizgimiz 😃 zaten 190 iri yapılı biri dozer gibi bişey olur 😃
Bi şarkı vardı neydi o. Allah gönlüne göre versin diyordu 😂
Bu aslında bir beddua gibi bişey biliyosun dimi 😃
Ben bilmem 😅
Biscolata reklamındaki adamları istiyorsun ama gerçek hayat bu şekilde değil, senin değerini bilecek adam burada ama sen onu görmüyorsun 😅
şey bulursan bana da haber etsene bi arkadaş soruyor da
Bulursam kaparım arkadaşına söyle haber beklemesin 😃
yok nerden bulduysan kaynağına ineriz ordan buluruz o arkadaşa da 🥺
Tamam o zaman bulursam söylerim 😃
insan belli yaştan sonra gerçekleri görüp ümidi kesmeli:)))))
Sende bi koca bulamadın gitti ha😄
Koca bana kurban olsun 🥲
Beni böyle karşılarsa döverim :D ahsh
Buradayim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?