Flörtüm benden başka herkesle flörtleşiyor, sizce neden?

S. a millet. Moralim çok bozuk. Buradan tanışıp iki yıldır konuştuğum biri var. Yüz yüze gelmedik ama çok şey paylaştık. Kendisinin tam bir KS kaşarı olduğunu başta kabullenemesemde, artık eminim. Ben onun yanına gitmeyi düşünürken o buranın tozunu attırmakla meşgulmüş. Üstelik bu konuda daha önce de sıkıntı yaşamışken. İkimizde artık siteye girmiyorken, bir bakayım diye girince birde ne göreyim, beyimizin kızların nasılım sorularına, ellerine, fiziklerine salyaları akmış 🤤🤤 cevapladığı tek erkek sorusu yok, ben öylesine fincanımı çekip atsam ben ne anlarım diyen adam bir kızın fincanına destan yazmış. Doğum günümü yeni öğrendi, hediye ben alayım derdim ama o burada bir kıza alacağı hediyeleri liste yapmış. Cinsellik konusunu ben açsam o kaçardı, soruda libidosunun yüksekliğini övmüş. Flört eder misin sorusuna bazen evet demiş.. Ksde ilginizi çeken biri var mı sorusuna hayır demiş. Ben yokmuşum yani 🥺 Ben görünce haliyle bozuldum. Okuduğumu söyleyince de "okuyabilirsin 😅" dedi. Yani benim okuyup onun hakkında olumsuz şeyler düşünmem veya üzülmemde sorun yok.. Dediği ise hiçbir ciddiyeti yokmuş, tamamen makara ve insanlara bakmakmış. Üstüne o kadar laf çaksamda hiçbiri olmamış gibi devam ettik ve şu an başka derdimiz yokmuşcasına savaş analizi yapıyoruz. Ben bunu bir türlü yediremiyorum. Neden bilmem ama çok canım yandı.. Şimdi ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum. Değer vermiyor diye düşünecek oluyorum, iki yıldır tam mecazi anlamıyla hayvan gibi yazışıyoruz.. Kopsakta mutlaka buluyoruz birbirimizi, verdiği değeri çok gösteremese de uğraşıyor. Öte yandan ben onu kıskanıyor, sahipleniyorum, ama bunlar onda hiç yok. Hiç merak etmiyor gerçek hayatta belki sevgilim var veya bende onun gibi yapıyorum.. Neyse şimdi ben bunu kendi içimde çözemedim. Dedim ksden olan bir sorunu ancak KS çözebilir, size geldim. Sizce ben çok mu abartıyorum? Bunları yapmaması için illaki isim koymamız mı gerekir? Ciddiye mi almıyor beni? Ne yapmalıyım? Nasıl bir tavır sergilemeliyim?

Çok abartıyorsun, buranın amacı bu.
Sonuçta bir ilişkiniz yok, istediği gibi davranabilir.
Haklı, bunda bozulacak bir şey yok.
Haklısın, bu üzücü ve Onur kırıcı bir şey.
Karakteri böyle demek ki, hep üzüleceksin.
RUNN!
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Tekrar teşekkür ederim. Sorunun benimde fazla anlam yüklemem ve ciddiye almamdan kaynaklı olduğunu düşündüm ve suçu yüzde 40 kendimde de buldum. Buna göre davranıp üzülmeyeceğim ☺️☺️