Flörtüm ilgisiz davranıyor, sizce ne yapayım?

Merhaba, çalıştığım işlerin de bir ablanın tavsiyesiyle biri ile görüşüyorum 2 hafta olacak. İlk hafta çok iyiydi mesajlaşmalar aramalar. Vardiyalı çalışıyorum o ise sabit, tanışmamızın 3 günü 12-8 çalışıyordum işe başlamadan 5 dk da olsa görmek istediğini belirtti bende kabul ettim bana kahve alıp gelmişti biz bir 10 dk felan konuşmuştuk. Daha sonra arama ve mesajlasmalar devam etti ama pazar günü ilk randevumuzu gerçekleştirdik kafeye gidip kahve ve çay içtik 2 saat kadar muhabbet ettik güzel geçti bence yanımdan ayrılırken kisa bir sarılma ile vedalaştı hamle ondan geldi. O gün de mesajlaştık hiç bir sıkıntı yoktu ama 3 gün oldu hiç aramadı kısa kısa mesajlasmalarımız oluyor sabahları günaydın yazıyor nasıl olduğumu soruyor ben mesaj atınca 2 saat bazen 3 saat sonra cevap veriyor hadi diyorum çalışıyor yoğunum dedi denetim var kafam dolu bu ara diyor işte o yüzden çok önemsememeye sıkmamaya çalışıyorum. Ama eve gidince de aynı kısa kısa yazıyor ve benim eve gidip gitmediğimi bile merak etmiyor uyuya kaldı diyorum ama kendimi kandırıyorum galiba. Ne yapmam gerek bilmiyorum bana akıl verirseniz sevinirim.

Flörtüm ilgisiz davranıyor, sizce ne yapayım?