Buzlar ülkesinde güneşin buz kütlelerini eritmesi nedense bir hayli zor oluyor.

Buzlar ülkesinde güneşin buz kütlelerini eritmesi nedense bir hayli zor oluyor.

Bu hayatta sevmek sevildiğini bilmek sevdiğine sarılmak gibisi var mı benimsemek anne gibi baba gibi bazen kardeş gibi gerçek anlamda sevmeyen birisi için bu duyguluları hissettirmeyen kişiyle parası için şöhreti için makamı için evlenmek istemem his ve güven en önemli kavramdır bazen ne onsuz oluyor nede onla oluyor diyen insan iletişim eksikliği ve kibir nefret intikam ego düşüncesinden başka bir şey değil hayat bunlar için kibir için kurulmadı
Kesinlikle aynı fikirdeyim..
O topa girecek kişi, kendi idam sehpasını hazırlamış kişidir.
Kesinlikle 👍
Teşekkürler.
Rica ederim.
Aşk olmadan evlenmek istemezdim. Karşılıklı aşk olmalı.
Cevap
2Cevap
Bana aşık olmayan biriyle asla evlenmem..
bende de karşılığı olmalı tabiki
Bu dengeyi yakalamak zordur. Yani mutlaka biri ilkinde hoşlanır. Ardından gelişmeler yaşanıp duygular karşılık bulur.
Yani aşıkta olsan ya da sana aşık olunursa iki taraftan birinin öncü olması gerek. Karşılıklı aşk zaman içinde büyüyüp meyve veren ağaç gibidir. Tadı damağında kalır. Ulaşılamayan insan ise ham meyve tadı verir. 😁
Bu yüzden insanın içine cuk diye oturur. İki boğanın konuyu yiyeceğe bağlaması da ilginç. 😂
Bu saatte kendime sütlü cici bebe yaptım. Tam isabet. 😺
Afiyet şeker, bal olsun. 😺
Beni sevmeyeni sevemem.
Ben genel olarak artık evliliğe sıcak bakmıyorum. He oldu da oldu böyle bir şey oldu karşılıklı sevgi saygı ve bir miktar aşk şart.
Öyle bir dönemden geçiyoruz ki insan iyi ki yalnızım diyor. Ama belirttiğin gibi karşılıklı sevgi, sadakat, empati, anlayış v. s özellikler uyuştuğunda da yalnızlığa son vermeyi bilmeli. İnsan insana muhtaçtır bu yüzden diğer yarısına sırt çevirmemeli. :)
Diğer yarısına sırt cevirtirenler utansın ne diyeyim 😃 bazen olmuyorsa zorlamanın anlamıda yok
Aşk ibadet gibidir. Devamlı yaşamak, yaşatmak istersin. Yalnızlık ise ıssız orman gibi yalnızken yeni bir aşka yelken açmaya zorlanırsın. Birlikteyken ise kaybetmek kolay olur. Kısaca bu resmi iyi tanımalı sonu hiç iyi yere çıkmayabilir.
Resmi iyi tanımladım ben yaa 😃 sonuc saldım gitti gerek yok kimyamın değişmesine hayatı seven için hayat her türlü güzeldir🙏
Burcun nedir? Son zamanlar salma işini bende sıklıkla yerine getiriyorum. Otuzlu yaşların getirmiş olduğu az buçuk umursamazlık hissi var. İnsanlar yeterince yorduğu için kendi dünyamızda kalmayı tercih ediyoruz. Zamanla çoğu şey değişiyor zaten biz bile eskisi gibi kalmadığımıza göre her şey kendini yeniliyor. Hayat yaşamaya değer.. 👍
Kova burcuyum. Evet 30lu yaşların getiri ve en güzel getirisi bence “az insan, çok huzur”
Hayat kesinlikle yaşamaya değet biri veya bir şey icin değil kendin için yaşamaya değer 🥳
Kovalar bireysel yaşamayı sever. Terazi ile birlikte özgürlüğüne en düşkün burçtur. Kendilerini mutlu etmeyi bilirler. Zeki kadınlar annemde kova burcudur. Otuzlu yaşlarda olgunlaşmayla birlikte kapıyı herkese açmıyorsun. İnsan ruhunu da dinlendirmeli bunun farkına varıyor. 😉
Kovalar candır 😎😂 iyi özellikleri alırım kovanın gerisini inkar ederim 😂
Otuzlu yaşlar gerçekten ayrı güzel insan hayatının farkına varıyor 🙏
Umarım 40lı yaşlar 30lardan daha güzel olur 🤗
Hava grubu insanı eğlenceli oluyor. Yaşıyorsunuz bu hayatı 😺 Her yaşın ayrı bir güzelliği var. Sindire sindire yaşamalı hayatı güzelkikler daha da anlaşılıyor.. Umarım daha güzel yıllar bizlerle birlikte olur. 🥳🥳
Eee yarının garantisini yok bugünü doya doya yaşamak lazım 😌
Umarım 🙏
Kesinlikle güzel noktaladın. 😉
Bakmam evlilikte sevgi olmazsa katlanılacak bir şey değil bence
Haklısın, evlenmek için evlenilmez..
Seviyorsa bakarım, aşk evlilik içinde de gelişebilir. Ancak çok soğuk sevgisiz bir insanı yenemezsiniz hiçbir şekilde.
Evlilik gönül ile olacak bişiy değil
Peki sana göre ne gerekli?
Evliliğe genel anlamda sıcak bakmıyorum
Gönlüm olmayan biri ile evlenmek istemem
Sevmeden zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?