Yaşım 31 olucak evlilik için görüşmelerim oluyor tanışıyoruz her şey uyumlu iyi ama his yok içime sinmiyor kimse. Tam anlamıyla ısınmadan evlenip pişman olmak istemiyorumda bir yandan da ya başkasını bulamayıp yalnız yaşlanırsam diyorum. Herkes bunun neyini beğenmedin kısmetini kapatıyorsun ilerde seversin diyor ama his yok işte anlamıyorlar. Herkese yok demekten yaşta geçti anne olup yuva kurmak istiyorum çevre aile baskısı da malum. ailemle aram açılıyor arkadaş çevrem de kalmadı yok. Etrafıma bakıyorum 1ayda tanışıp evleniyor. Bu şekilde ısınmadan kabul etsem ilerde sever miyim pişman olur muyum? Aşırı kafaya takıyorum çok mutsuzum.😔😢
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kafana uyan biriyse biraz his oluşması için çabalayın biraz zaman geçirin beraber farklı şeyler yapın öyle olur gibi. Zaten yabancı bir insana nasıl bir andan his besleyebilirsin ki?
13 Yorumla- +1 yıl
görüşüyoruz ama içimde hep ya bu değilse hissi var soğuyorum sonra da😢
- +1 yıl
tamam sağ olun😢😢
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin beklentilerin çok yüksek. tavsiyem eğer beklentilerine uygun birini bulamazsan evlenme çünkü karşındaki insana çok büyük kötülük yapmış olursun. boşanmaydı sevgisiz kavgalı aldatmalı geçen evlilikti derken ikinizin de hayatı berbat geçer.
şu da bir gerçek sana bu yaştan sonra yüksek değerli erkeğin gelmesi zor çünkü yüksek değerli erkeği o yaşlarda çoktan kapmış oluyorlar06 Yorumla- +1 yıl
yani ne yapayım ilerde seversin diyorlar😢evet hep kapmışlar evli herkes
Cevap sahibi+1 yılilerde sevmen çok zor ilk başta sevmen lazım.
evet o erkekleri kaptılar. ya da kapılmayan yüksek değerli erkek zaten evlilik düşünmüyordur o tip erkeklere aşık olsan da onlar sadece seninle sevişip hayatına devam edecekler- +1 yıl
off ya😢😢
Cevap sahibi+1 yılbeklentilerini düşür diyeceğim ama bu sefer de sen mutlu olamayacaksın. dediğim gibi evleneceğin adamın da bir hayatı var hayatı ona zindan etme sakın
- +1 yıl
yalnız yaşlanacam 😢
Cevap sahibi+1 yılanladım eve kedi falan al bari onu seversin vakit geçirirsin
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
19Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,5b cevap paylaştı.
u +1 yılbence aşık değilseniz evlenmeyin
01 Yorumla- +1 yıl
değilim görücü usulü
Ben 30'u çoktan geçtim. 30'dan sonra bıraktım artık. Bana da baskı yapıyorlardı eskiden. Bizim için hayırlı olanın ne olduğunu biz bilemeyiz, Allah bilir. Evlensem daha kötü olacaktı belki. Veya vakti gelmemiştir daha.
Aklımızın 5 karış havada olduğu ve duygularımızla hareket ettiğimiz; gözümüzün başka şey görmediği, gerçekleri göremediğimiz, ergenlikten 20 yaş civarına kadar olsa aşık olurdunuz. Şimdi aklınız başınızda ve dugularınızla değil mantığınızla hareket ediyorsunuz. Hepsi bu. 😊
Elbette gerçekten seveceğiniz ve iyi yönleri kötü yönlerinden fazla olan biri çıkacaktır karşınıza. İnşallah sevgi dolu, merhametli, düzgün bir eşiniz ve mutlu bir yuvanız olur.
410 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için🤗 🥰ama yuvam olsun sevip sevilmeyi çok istiyorum tanıştırdıklarını bi türlü sevemiyorum kendimde bulamıyorum ne olacak böyle bilmiyorum yoruldum bunaldım. Ailemde üzülüyor
- +1 yıl
Çok sıkıldım yanımda biri olsun istiyorum çocuklarım yuvam olsun😭siz evlendiniz mi peki
- +1 yıl
Hayır evlenmedim. 30'dan sonra biriyle görüşesim bile gelmedi. Karşıma da düzgün biri çıkmadı. Yaşım 35'e geldi. Bundan sonra da zaten ya boşanmış çıkar ya karısı ölmüş biri çıkar. Aslında insanın başına her şey gelebilir. Hangisini seçerdin diye sorsan, eşi vefat etmiş olanı seçerdim. Ama bizim sülale köylü olduğu için hem onlar hem köydeki uzak akrabalar falan hemen kadın tarafını suçlarlar. Yani mesela böyle biriyle evlensem, benim arkamdan "Bir kusuru olmasa dul herifle evlenmezdi" diyecek kadar kötü kalpliler. Gerçi o kötülerin hepsini çıkardım hayatımdan. Bir gün senin karşına böyle biri çıkarsa, eğer gerçekten seversen evlen. Kimseyi dinleme. Aynı evin içinde sen ve eşin yaşayacaksınız. Kimim ne dediğini umursamayın. Hem kınarlarsa bir gün kendi çocuklarının başına gelir. Gerçekten de kınanan, alay edilen, aşağılanan şeyler mutlaka kişinin kendi başına veya çocuğunun başına veya torununun başına geliyor.
- +1 yıl
Bana da öyle söylüyolar bundan sonra seni dul alır diyorlar😭ama ısınamıyorum işte napim yalnız yaşlanmaktan korkuyorum
- +1 yıl
Evet ileride yaşlandığımda benim de yanımda biri olsun isterim. Keşke eşim olsa da yaşlılığımızda dünyayı gezsek. Yine de bu kişi mutlaka bir eş olmak zorunda değil. Kardeş olabilir, arkadaş olabilir. Benim kardeşim yok. Belki de huzurevinde yaşayacağım elden ayaktan düştüğümde. İleriyi bilemem. Bu konudan ayrı olarak, bir gün evlenemezsem ve çocuğum olmazsa evlat edinmek isterim. Tabii onu hizmetçim olarak kullanmak için değil. Hem eğitimini tamamlayıp meslek sahibi olmasına yardım etmek için hem de mirasımın ona kalmasını isterim. Kendisi isterse beni anne olarak görüp yaşlılığımda müsait olursa yanımda olur. Kadınların bazıları aslında yaşlandıklarında kendilerine hizmetçilik yapsın diye çocuk doğuruyorlar. Gerçi bazısı da tarlada işçi niyetine çalıştırmak için doğuruyor.
Ne kötü insanlar var.
Yaşım ilerledi ya, neler neler düşünüyorum 😊 - +1 yıl
evet ne güzel düşünceleriniz var inşallah hayallerinizi yaşayacak düzgün biri çıkar karşınıza mutluluğu hak edenler hep yalnızız😭
- +1 yıl
Daha vakti değil demek ki. Daha önce beni evliliğe layık görecek kadar beğenmeyen birkaç kişi, başkalarıyla evlendi. Sonra da her birinin başına bir şeyler geldi. Ben de iyi ki evlenmemişim dedim. 😊
Bazıları takıntılı oluyor öğretmen olsun, bankacı olsun falan falan diye. Eve eş değil de, sanki masraflara ortak olacak ev arkadaşı alıyorlar. Töööbe töööbe sinirim zıpladı yine. Alın başınıza çalın diyesim geliyor. Haklıyım ama ya. Böyle olacaksa hiç olmasın. İşim gücüm var ama çalışmasam bile babamın evi maaşı var. Elalemin böyle düşünen erkeğine kalmadım. Ya kusura bakma sinirim bozuldu. - +1 yıl
Ben maaş için değil ama asker isterdim hep çekici geliyorlar bana😭
- +1 yıl
Senin ilacın bende eczanelerde değil @merviş123456
+1 yılBende 32 yaşındayım bedensel engelliyim senin kadar dert etmiyorum nasip kısmet merak etme evlenen insanlarda çok mutlu değil
16 Yorumla- +1 yıl
Allah yardımcımız olsun evet çok taktım kafaya😢
- +1 yıl
Takma benim abim de taktı 2 sene oldu evlendi 6 Ayda çok mutlu değil sadece mecbur
- +1 yıl
ama o erkek kızlara evde kaldınz diyorlar
- +1 yıl
Olsun desinler kime ne
- +1 yıl
ya herkese hayır demekten yalnız kalırsam 😢
- +1 yıl
Herkese hayır deme sende bak namaz kılıyor mu vicdanlı mı mesleği evi var mı geçim kaynağı iyi mi merak etme kimse aşık olarak evlilik yapmıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEn azından talibin var. talibi olmayan kadın ne yapsın üzülmek dışında. kismetin olduğu sürece uzulmene gerek yok
15 Yorumla- +1 yıl
nasıl talibi olmayan var mıdır ki varda kabul etmiyoru ki😔
- +1 yıl
Var benim olmadı
- +1 yıl
nasıl hiç mi yok aileniz bulsa😢
- +1 yıl
Aileminde çevresi yok.
- +1 yıl
benimde pek yok olanı da sevemiyorum işte Allah yardımcımız olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende senin gibiyim. Hiç gerçekten aşık olup sevdin mi? Burcun nedir?
15 Yorumla- +1 yıl
Sevdim evet kıymetim bilinmedi güvenemiyorum kimseye balık burcum😭
Cevap sahibi+1 yılAşk duygusunu tatiğin için en azından içinde bir his oluşsun istiyorsun buda normal
- +1 yıl
öyle galiba sevemiyorum kimseyi
Cevap sahibi+1 yılEn son ki ilişkin ne kadar sürdü ve ne zamandır ayrisin?
- +1 yıl
1,5 yıldır
Gizli Üye(30-35)+1 yılasik olcagin etkilencegin biri de gorucuyle zor cikar
06 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle kendimde bulamıyorum çevrede bekar arkdaş kalmadı görücüyüde sevemiyorum ne olucak 😭
Cevap sahibi+1 yılcalisan birysen yeni gelen birileriyle tanis
- +1 yıl
şu an iş arıyorum😭
Cevap sahibi+1 yılbulursun umarim. laflamak istermisin?
- +1 yıl
😭
Cevap sahibi+1 yılkonusmayi sevmiyosun ok
+1 yılDert etme daha evlenecegin zaman var demekki olmuyor
05 Yorumla- +1 yıl
Zaman mı geç kaldım bence😢
- +1 yıl
Hayır geç kalmadın yaşın o kadar olabilir kısmetin vardır bende evlenmek istiyorum ama bi türlü olmuyor yapcak bir şey yok
- +1 yıl
Kızlarda çevre aile baskısı var evde kaldım😢
- +1 yıl
Öyle düşünürsen evde kalırsın
- +1 yıl
Mesaj atma şansın var mı ben mesaj atamıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. İsınmadıysan olmaz o iş pişman olursun
34 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
ama hiç kimseye mi ısınmazsın diyorlar evde kaldın diyorlar😢
- +1 yıl
Şaka maka belli kıstasların var mı mesela?
- +1 yıl
asker olsun
+1 yılGel benimle evlen hayatını yaşa
04 Yorumla- +1 yıl
niye😢
- +1 yıl
Ben kardeşim degilimde ondan samimi olarak cidden
- +1 yıl
Kardeşim* yerine kardeşim yazacaktım site blokladı
- +1 yıl
Kardeşim*yerine ya,,,, şak değilim yazacaktim
Aynı durum herkeste var
01 Yorumla- +1 yıl
😭😭
- Aşk İlişkileri konusunda 11,1b cevap paylaştı.
+1 yılOlur olur elbet biri denk gelir :))
010 Yorumla- +1 yıl
ne zaman sevip sevilmek ist, yorum yaşım geçti😭
- +1 yıl
yok be yaşın gayet çıtır boş ver :)
- +1 yıl
😭😭
- +1 yıl
ne ağladın be:)))
- +1 yıl
Sıkıldım bunaldım artık😭
- +1 yıl
muradına ericen sende merak etme :))))
- +1 yıl
nasıl😭
- +1 yıl
onuda artk evlenicne görcen :)
- +1 yıl
bilmiyom😢😢😢
- +1 yıl
:)))
+1 yılFlörtleş his oluşur :)
00 Yorumla
+1 yılçok secici olma bu yastan sonra zor zaten
09 Yorumla- +1 yıl
ama ısınamıyorum ya bu değilse diyorum😢
- +1 yıl
evlilik kaderdir ya oysaaaa
- +1 yıl
yani napayım kaderimi bekleyeyim😭
- +1 yıl
hayir namazinda niyazinda biriyse kabul et evlen
- +1 yıl
😭
- +1 yıl
neee oyle birinide mi istemiyorsun baska kriterlerin mi var ne
- +1 yıl
asker istiyorudm 😔
- +1 yıl
millet askerden kaçıyor sen asker istiyirsun hayret
- +1 yıl
niye kaçsınlar ki
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAtes yakalim partnerinle aranizda 😀😀😀
010 Yorumla- +1 yıl
😭
Cevap sahibi+1 yılNeden ağlıyorsun ki
- +1 yıl
bunaldım😭
Cevap sahibi+1 yılNiye niye
- +1 yıl
sevip sevilmek yuvam olsun istiyorum ama ısınamıyorum
Cevap sahibi+1 yılKac yaşındasin sen
- +1 yıl
31
Cevap sahibi+1 yılO yaşı hemen geçmen lazim senin yoksa işin ras gitmez 😂😂
- +1 yıl
nasıl niye😢
Cevap sahibi+1 yılUğursuz rakama gelmisin ondan canim
Gizli Üye(25-29)+1 yılZengin misin belki onun etkisi vardır
04 Yorumla- +1 yıl
zengin mi 😅yok valla keşke olsam zaten hemen alırlardı zengin olsam
Cevap sahibi+1 yılPeki iisi olan ve senden küçük biriyle tanışır misin ciddi anlamda ama
- +1 yıl
yaşı küçük düşünmedim hiç çocuk gibi erkeklerr 😭
Cevap sahibi+1 yılBüyük gosteriyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen evlenemezsin canim benim
010 Yorumla- +1 yıl
neden öyle dediniz😢
Cevap sahibi+1 yılÇok seçici biri olmuşsun herşeyi çok didikliyorsun karşındakini kadı efendi mi zannediyorsun da kusursuz arıyorsun
- +1 yıl
ilk zamanlar öyleydim ama şimdi his yok sevgi yok aynı evde nasıl yaşayacam 😢
Cevap sahibi+1 yılHis olmamasının nedeni o işte kusursuz kişi aramak sen kendini öyle odakladin
- +1 yıl
galiba ya of napsam😢
Cevap sahibi+1 yılSal bi kendini ha hata yap demiyoruz ama birazda insanlara şans vermezsen isinamazsin bir görüşte aşk diye bir şey yok bekleme boşuna onu beklersen benim çocuğumun sünnet torenine elinde baston bekar none olarak gelirsin
- +1 yıl
içimden gelmiyor ama evlenip yuva istiyorum sevip sevilmek istiyom😭😭😭
Cevap sahibi+1 yılYaşın büyük olmasa ben severdim seni
- +1 yıl
😭😭😭
Cevap sahibi+1 yılTakip ediyorum seni tanışalım yinede
Bu yaştan sonra zor beğenirsin
07 Yorumla- +1 yıl
sevip sevilmek istiyorum yuvam olsun ama olmuyor 😭😭
- +1 yıl
inşallah ya bunaldım😭😭
- +1 yıl
siz erkeksiniz😭😭
- +1 yıl
nasılll
Hayır insan devriyle mutlu olmalı
02 Yorumla- +1 yıl
devri ne😢
+1 yılUmarım bende bir gün
01 Yorumla- +1 yıl
😔
+1 yılZamanla olur
03 Yorumla- +1 yıl
😢
- +1 yıl
Aradığın ne tam olarak
- +1 yıl
nasıl ne sevip sevilmek evlilik yuva
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSakın
06 Yorumla- +1 yıl
ama geç kaldım😢
- +1 yıl
Yanlış olacağına geç olsun
- +1 yıl
ya hiç olmazsa tek başıma kalırsam korkusu başladı😢
- +1 yıl
Olmazsa ben evlenirim seninle
- +1 yıl
😲😢
- +1 yıl
Nerede yaşıyorsun
+1 yılbıraz kendı ozgurlugunce takıl sonra evlen
02 Yorumla- +1 yıl
😭
- +1 yıl
karsımısın
Tanımaya bak
011 Yorumla- +1 yıl
tanımaya çalışmak bile gelmiyor içimden soğuyorum bu değilse diye😢
- +1 yıl
evleneceğim insan bu değilse ya yanlış karar verirsem ya daha başkası gelirse vveya hiç kimse gelmezse bu son şansımsa tek ölürsem vs.😢
- +1 yıl
1-2 kere görüşüyoruz ama his duygu yok 😭
- +1 yıl
zaten evlenmek için tanışıyoruz😭
- +1 yıl
soru nedir
- +1 yıl
sorunn
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evlenmek istiyorum ama bir türlü ısınamıyorum. Isınmadan kabul etsem ilerde sever miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım