Aşk İlişkileri Sevgilim parmak ölçümü sordu, sizce evlenme teklifi mi edecek? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Teklif mi geliyor yoksa 🥺🥺🥺😍 Sevgilim parmak ölçümü sordu, sizce evlenme teklifi mi edecek? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Evet evlenme teklifi edecek. 1 0 Yorumla
Annoria Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Bence çok umutlanma. Erkekler genel olarak bu tarz durumlarda kızları kandırmak ve umut vermeyi severler. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl 30 yaşında adam böyle toplara girmez 😊 Yorumla Annoria +1 yıl Yaşını bilmiyordum :) umarım hayalinde ki gibi olur her şey Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sorduktan sonra evlilik teklif etmezse kafasını kır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ahahah 😂 bakalım görcez Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Hadi inşallah diyelim güzellik 🌺 rabbim gönlüne göre versin inşallah 🙏 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Amin teşekkür ederim 💖 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl 🙋🙋🌺🌺 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. İnşallah öyledir 1 1 Yorumla Soran +1 yıl İnşşşş Yorumla
Okan5893 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Trol bir arkadaşımız değilse evlenme teklifi içindir :) 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 30 yaşında adam saçmalama istersen Yorumla Okan5893 +1 yıl Trollük yaşla alakalı bir şey değil Yorumla Soran +1 yıl Çoluk çocuk değil Yorumla
Renaissance21 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bizce etmeyecek jjfdduj 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bizce derken? Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. İste geliyor evlilik teklifi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hadi canım mm 😍😍 Yorumla muratby +1 yıl Tabi canim Yorumla
cyrax1 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hediye de olabilir illa nişan yüzüğü olmayabilir 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Hediye olarak yüzük neden alsın ki Yorumla cyrax1 +1 yıl Belli olmaz Yorumla cyrax1 +1 yıl Bilemeyiz Yorumla Soran +1 yıl Teklif etmeyi düşünüyordu Yorumla cyrax1 +1 yıl Ölçüler doğru ver lütfen düğün fotoğrafcınız olmak o anlarda mutluluğu paylaşmak defterimr küçük küçük notlar tutmak isterdim Yorumla Soran +1 yıl Verdim gitti 😃 Yorumla cyrax1 +1 yıl Ve uygun zaman gelince konfeti tabancasının düğmesini tetiklemek mutluluklar diye bağırmak havaya attığın çiçeği kapmaya çalışırken hastanelik olmak istiyorum Yorumla cyrax1 +1 yıl Verdin mi ölçüyü ne diyosunnnn Yorumla cyrax1 +1 yıl Şaka yapıyosunnnnn Yorumla cyrax1 +1 yıl Al sağdaki müzik benden sana DIT DIT DIT DIT DIIIIDI DI DI DIT DIT DIT DIT DIIIIIII DI DI DI Yorumla Soran +1 yıl Verdim ölçüyü 😍 giriş müziğimizi söyle hahah Yorumla cyrax1 +1 yıl Giriş müziğiiii, mmm, , , , buldum. Başkoymuşum Serhatımın yolunağğğğ dündürün dün dün düzlüğüne seksine de ölürüm daba dibidi Yorumla Soran +1 yıl Hahahshshshhs Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Normal yuzukte alabilir 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Normal yüzük almaz fake sevmediğimi biliyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sahte demedim gumus felan veya pandoradam Yorumla Soran +1 yıl Hiç sevmem onlar da rengi atıyormuş zamanla ben Zen de görmüştüm bir yüzük ve baya uçuktu fiyatı o mu bilemedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm bilemem artk sen taniyosun sevgilini Yorumla Soran +1 yıl Evet ama çaktırmıyor başına geldi mi hiç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hyr ben bisey begeniyorum fotosunu atiyorum cok guzel diye aliyor🤣 Yorumla Soran +1 yıl O bende de oluyor ama bu teklif başka ve yüzük teklif yüzüğü fotosunu atayım dur Yorumla Soran +1 yıl Almak için sordu zaten ama teklif mi edecek onu merak ettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kac senelikki iliski Yorumla Soran +1 yıl https://imgyukle.com/i/yoFC0f Yorumla Soran +1 yıl Deneyip bunu attım Yorumla
Aliasing26 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Yani bir ihtimal 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Oleyyyy 🥳 Aliasing26 +1 yıl Olursa haber et bir kutlama yaparız kanka 😂 Soran +1 yıl Burdan duyuyurum 😃
Helpppppmeee Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Boş ümit bacım ayrıl bence 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Neden ayrılacağım aramız gayet iyi Yorumla ruhhastasicani +1 yıl Kiskancliktan kudurmus diye yorumladim seni Yorumla Soran +1 yıl Bende öyle yorumladım nedense Yorumla Helpppppmeee +1 yıl Ne alaka ya aklına şüphe düşüren ilişkiden olmaz Yorumla Soran +1 yıl Aklıma kötü bir şüphe düşürmedi aksine mutlu oldum evlenme teklifi edecek diye. Sen fazla negatifsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet evlenme teklifi edecek.
Bence çok umutlanma. Erkekler genel olarak bu tarz durumlarda kızları kandırmak ve umut vermeyi severler.
30 yaşında adam böyle toplara girmez 😊
Yaşını bilmiyordum :) umarım hayalinde ki gibi olur her şey
Teşekkür ederim
Sorduktan sonra evlilik teklif etmezse kafasını kır
Ahahah 😂 bakalım görcez
Hadi inşallah diyelim güzellik 🌺 rabbim gönlüne göre versin inşallah 🙏
Amin teşekkür ederim 💖
🙋🙋🌺🌺
İnşallah öyledir
İnşşşş
Trol bir arkadaşımız değilse evlenme teklifi içindir :)
30 yaşında adam saçmalama istersen
Trollük yaşla alakalı bir şey değil
Çoluk çocuk değil
Bizce etmeyecek jjfdduj
Bizce derken?
İste geliyor evlilik teklifi
Hadi canım mm 😍😍
Tabi canim
Hediye de olabilir illa nişan yüzüğü olmayabilir
Hediye olarak yüzük neden alsın ki
Belli olmaz
Bilemeyiz
Teklif etmeyi düşünüyordu
Ölçüler doğru ver lütfen düğün fotoğrafcınız olmak o anlarda mutluluğu paylaşmak defterimr küçük küçük notlar tutmak isterdim
Verdim gitti 😃
Ve uygun zaman gelince konfeti tabancasının düğmesini tetiklemek mutluluklar diye bağırmak havaya attığın çiçeği kapmaya çalışırken hastanelik olmak istiyorum
Verdin mi ölçüyü ne diyosunnnn
Şaka yapıyosunnnnn
Al sağdaki müzik benden sana DIT DIT DIT DIT DIIIIDI DI DI DIT DIT DIT DIT DIIIIIII DI DI DI
Verdim ölçüyü 😍 giriş müziğimizi söyle hahah
Giriş müziğiiii, mmm, , , , buldum. Başkoymuşum Serhatımın yolunağğğğ dündürün dün dün düzlüğüne seksine de ölürüm daba dibidi
Hahahshshshhs
Geliyor gibi gelmekte olan
Normal yuzukte alabilir
Normal yüzük almaz fake sevmediğimi biliyor
Sahte demedim gumus felan veya pandoradam
Hiç sevmem onlar da rengi atıyormuş zamanla ben Zen de görmüştüm bir yüzük ve baya uçuktu fiyatı o mu bilemedim
Hmm bilemem artk sen taniyosun sevgilini
Evet ama çaktırmıyor başına geldi mi hiç
Hyr ben bisey begeniyorum fotosunu atiyorum cok guzel diye aliyor🤣
O bende de oluyor ama bu teklif başka ve yüzük teklif yüzüğü fotosunu atayım dur
Almak için sordu zaten ama teklif mi edecek onu merak ettim
Kac senelikki iliski
https://imgyukle.com/i/yoFC0f
Deneyip bunu attım
Yani bir ihtimal
Oleyyyy 🥳
Olursa haber et bir kutlama yaparız kanka 😂
Burdan duyuyurum 😃
Boş ümit bacım ayrıl bence
Neden ayrılacağım aramız gayet iyi
Kiskancliktan kudurmus diye yorumladim seni
Bende öyle yorumladım nedense
Ne alaka ya aklına şüphe düşüren ilişkiden olmaz
Aklıma kötü bir şüphe düşürmedi aksine mutlu oldum evlenme teklifi edecek diye. Sen fazla negatifsin