Farklı mağazalarda çalışıyoruz. Dün akşam biraz gergin görünce sormak istedim neyin var diye. O da bişey yok teşekkür ederim sorduğun için dedi 😊 böyle yazdı sonra bir gün bir yerde kahve içebilir miyiz dedim neden olmasın dedi. Sonra mağazada yokluğun çok belli dedim o da ben şu an mutluyum burada rahatım dedi. Sen mutluysan bir şey diyemem dedim. Mutlu olman motivasyon için etkili dedikten sonra çok müsait değilim şu an konuşuruz dedi.
Kusura bakma rahatsızlık verdim iyi akşamlar dedim. Yok ne kusuru estağfurullah saçmalama dedi iyi akşamlar iyi istirahatler dedi. Sabah tekrar karşılaştık bu sefer yanıma geldi neyin var dedi? Uykum var dedim bu çocuğun derdi ne ya bir kanka diyor bir öyle bir böyle ne yapmam lazım biri bana akıl versin nolur?
Kusura bakma rahatsızlık verdim iyi akşamlar dedim. Yok ne kusuru estağfurullah saçmalama dedi iyi akşamlar iyi istirahatler dedi. Sabah tekrar karşılaştık bu sefer yanıma geldi neyin var dedi? Uykum var dedim bu çocuğun derdi ne ya bir kanka diyor bir öyle bir böyle ne yapmam lazım biri bana akıl versin nolur?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sen ona yurudugun icin senin onu sevdigini anladi, ilgi alip cope aticaksa seni , bu karaktersizligi gosterecekse simdiden anlamaya calis tam niyetini. Bir sicak bir soguk , pesinde kosturcak.
Çocuk istemiyor bence platoniğine açılmak en büyük hata
Açılmadım ki itiraf etmedim
Ama anlamış ilgilendiğini
Hayır ya anlamaz çalıştığımız yerde telefon kullanmak yasak
Belki de utangaçlaştığı için şu an müsait değilim demiştir?
Bence sen belli etmişsin kendini istese o da karşılık verirdi ama soğuk yapmış ben olsam ilgilenmezdim daha görmezden gelirdim ilk adımı attım sonuçta neyse erkoları çok takmamak lazım hfkhdk
hayvan gibi yürümüşsün ckxlxl
😂😂😂
bence senden hoşlanmıyor ama ilgin hoşuna gitmiş ama tebrik ederim seni gerçekten sen alırsın bu çocuu
Harbi misin
harbi olan sensin bence
Umut var mı
Sabah yanima gelmesi ne
erkekler cesur kadınları sever dediğim gibi
ilgin hoşuna gitmiş
Hoslantisi yok mu peki
oha eben o kadarını bilemem dkdldl tipimisin değil misn ne bileyim bne
Seni istemiyor maalesef boş ver gitsin
Çocuk istemiyor belli bence uğraşma
Mağazasına gidip twerk yap
😂😂😂😂