Erkekler neden para harcatan kızları sever?

Şimdi böyle etrafıma bakıyorum, arkadaşlarımın ilişkilerine vs. kızlar istediklerini aldırıyorlar sevgililerine. Kız bir şey mi beğeniyor gidiyor sevgilisine gösteriyor, sevgiliside alıyor mesela, ki bazı kızlar bu durumuda kullanıp istediklerini aldırıyorlar, ve bebek gibide seviliyorlar. Arkadaşlarım hep “erkek adam dediğin her şeyi ödemeli” diyorlar ve sevgiyi parayla, hediyeyle ölçüyorlar. Sonra birde kendime bakıyorum ve küçük şeylerle mutlu olabilen kızlara bakıyorum hepsi mutsuz, hiç sevgi görmüyorlar gibi geliyor bana. Şu zamana kadar benim düşüncem hep böyleydi… ben bir adamı seviyorsam, parası var yok umrumda olmaz, beraber çalışıp beraber kazanırız kafasındaydım hep. Dışarı mı çıktık bir şeyler yemeğe, ben ödemek isterim, hep erkek ödeyecek diye bir şey yok diye düşünürüm. Amma velakin, karşı taraf bunu galiba saflık olarak biçimlendirip böyle kızları kullanıyorlar gibi geliyor. Bende mesela erkek arkadaşıma bir şey ödetmezdim, hep teklif ederdim, hediyeler alırdım ki hep içimden gelirdi, ama bana 1 hediye bile alınmadı ki, olabilir belki parası yoktur diye düşünürdüm hep. Ama arkadaşlarım bu konu hakkında bile dalga geçiyorlardı, hava atıyorlardı hep, sevgililerinin aldıklarıyla, ve ben bu duruma hep üzülüyordum, benimle bana bir şey alınmamasıyla dalga geçtikleri için.

Sizce para harcatan kişiler neden daha çok seviliyor?

Erkekler neden para harcatan kızları sever?