Bir sevdiğim vardır arkadaşlar, bugün yolda yürürken taşı kenara aldı; eridim gittim o düşünceli oluşuna.. Sizce fazla mı abarttım?
( O sırada bugün sadece servisle dershaneye gidip gelen ben.. Çaktırmayın jsjs) Ama düştüm ben ona 😪

Bir sevdiğim vardır arkadaşlar, bugün yolda yürürken taşı kenara aldı; eridim gittim o düşünceli oluşuna.. Sizce fazla mı abarttım?
( O sırada bugün sadece servisle dershaneye gidip gelen ben.. Çaktırmayın jsjs) Ama düştüm ben ona 😪

Doğru bir davranış ortaya koymuş. Sosyal sorumluluk görevini yerine getirmiş ama sen yine de eriyip bitme. Sonra seni sürekli eritmek için seninle yürüdüğü yolda kenara koyacak taş arar oldu.
İnsanın kendine, çevresine ve topluma karşı yerine getirmesi gereken ödevler vardır. Bu ödevleri hiçbir beklenti olmadan icra etmelidir zaten. Onu bundan dolayı takdir edebilirsin ama ona eriyip bitmeni, hayran olmanı gerektirecek bir şey değil bu.
Bir erkekten ne olup olmayacağı sorusunun cevabı, zor zamanlarda zor sınavların sonunda cevabını bulur.
Doğru konuşup doğru yaşayan erkeğe düşmen gerekiyor. İlkeleri, prensipleri olan erkeği sevmen gerekiyor. Amacı seni elde etmek, senden istediğini almak değil seninle bir ömür geçirmek olan erkeğin uğrunda yaşaman gerekiyor. Lafının arkasında durabilen, sana meşru otoritesini kabul ettirecek erkeğin peşinde olman gerekiyor. Senin hem maddi/duygusal ihtiyaçlarını karşılayacak donanıma sahip hem de seni meşru anlamda domine edecek erkeği sevmen gerekiyor Merve.
Utanmayı bilen erkeğe zaafın olsun, hata yaptığında yüzü kızaran, gönül almayı bilen erkeğe zaafın olsun. Kazandığı maddî olanaklar ya da şartlarla kendi değerini belirlemeyen, bir mini eteğe aklı gitmeyen erkeğe zaafın olsun. Kendi olma ve prensipleri pahasına senden bile vazgeçecek erkeğe zaafın olsun. Doğruları uğruna bedel ödemiş, kirli ilişkilerle ne bedenini ne de ruhunu kirletmiş, bedeni değil ruhu okşamayı öğrenme seviyesine ulaşabilmiş erkeğe zaafın olsun. Açın hâlinden anlayacak kadar aç kalmış, kimsesizin hâlinden anlayacak kadar kimsesizlik görmüş fakat tüm bunlara rağmen temiz kalmayı başarabilmiş erkeğe zaafın olsun. Herkes seni dış görünüşünle değerlendirirken seni ruhunla ele alan erkeğe zaafın olsun. Okuyan, araştıran, öğrenen ve öğretmeye âşık erkeğe zaafın olsun. Derinle değil derininle bütünleşecek, senin iyiliğin, ilerlemen uğruna seninle bile kavga edecek, sana aklıyla rehber olacak erkeğe zaafın olsun.
Böyle bir erkeği bulabildiysen ne mutlu sana. Bulamadıysan değerli yalnızlığı tercih et o erkeği bulana kadar ya da ömrünün sonuna kadar...
https://www.youtube.com/embed/dRbGKqKyYHUBence sen aşıksan olur :D :D yani burada senin sevmen önemli sırf taşı aldı diye bence gerçekten aşkı biliyor ya da seni mutlu ediyor anlamına gelmez. ama yine de düşünceli hareket tabi ki de.. umarım gerçek sevgiyi bulursun 🌺
Ben öyle kolay kolay aşık olabilir miyim sence 😂 Soru gerçek değil ki
Biliyorum anladım ama olsun sdfsd 😂 olmazsın tabi ki de kolay
😅🤗
Teşekkür ederim günaydın merve ☺️🤗
Rica ederim günaydın Barış 😊😊
Cocukların kale diregiydi o bozmuş kaleyi dusuncesiz adam 😁
Ayyy doğru hiç öyle bakmamıştım
Ah kuzum ah kuzum..
Bak şimdi sana bisey anlatcam.
Beni görücüye gelen bi adam vardi babamlarin teeee uzaktan tanıdığı. Gönlümde süpheler olsa da annem bunun kapının önündeki kum poşetini tasiyip kenara yigdigini görmüştü ve bana "bundan olur olur bak ne efendi ne saygılı ne kibar bi adam" dedi. Sonra bu adam 3 yıl geçti kızını yani beni boğarak öldürmeye kalktı.
Hikayemiz bitti. Bence sen anladin. Lafi uzatmayayim daha fazla.
Sağol canım benim zaten soru trol labne kalpli değilim 😂😘
Cevap
5Cevap
O ben nsjsjs taş, cam kırığı insanlara eziyet veren herhangi bir şey.. bu hem sünnettir hemde güz ahlaktir
Olur senin için engelleri kaldıran her zaman sever
Hayali flört 😂😂 Olur rüyamda severim
Teşekkürler senin de 💢
Erkeğin hası, saygılı, kişilikli, yardımsever ve nazikj olur..
seviye o kadar aşşa da ki yoldaki taşı alandan etkileniyo vah garibiiim : D
O kadar az kitap okuyor ki sorudaki yazdığım 2 satırı okumayıp burada öyle sallıyo işte
Olur olur Allah bağışlasın kuzum kıyamamm☺️🍀🗝️❤️
Kız gerçek değil
Mental olarak dedim 🙈❤️
Allah razı olsun 😘
Aminn 😘☺️
Ahlaklı biri👏🏼 olarak adlandırabilirim
Belki gösteriş yaptı sana
Sinekten yağ çıkarmaya çalışmak bu
Cok naif hareket
ne güzel :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?