evet kısa ve öz bir soru bir çocukla flört ediyodum ama konuşmamız tekrar konuşuruz gibi bir cümleyle bitti ve onun yazmasını istiyorum sizce bana tekrar yazması için ne yapmalıyım not : çizim yapmakla ilgileniyorum belki bi önerisi olan olur
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
direk yazarak
yani evet yazmamakta çocukça oluyor normal insanlar gibi nasıl olduğunu sorabilirim bakalım artık saol yorumun için :)
Naber yaz konusası varda devam ettirir zaten ekstra bişeye gerek yok
yok mu başka bi yolu o yazsa ne olur sanki ya bi taktik
Knk yaz direk erkekler hoslanır böyle şeylerden bakma sen
Gerekirse sonra zor kızı oynarsın
bırakıyım kendi haline ne zaman yazarsa yazmazsa da kendi bilir ben çok inatımdır kaç kere ben yazdım yok öyle tekrar yazmam ben zaten çok utangaç olduğum halde ilk ben adım attım onu tanımak için dedim belki şöyle bi taktik veren olur belki ama neyse teşk knk
Story atıyor musun
atıyorum iki hesabım var çizim yaptığıma en az haftada 1 kere story atıyorum o da bakıyor
Kanka kendini at Kendşniiii
Olmaz o
kendi hesabı mı çok aktif kullanmıyorum bu haftada kendimi atıyım bakalım ne olur 😅
Çizimlerinden birini at yorumunu iste
haftada 2 kere story atıyorum genelde görüyor ama çizimle pek bi ilgisi yok daha öncesinde konuşmuştuk
Peki önce neden kestin merak ettim
şimdi yukardada yazdım konuşuyoruz ama monotona biniyo gibi olunca ben sürekli sıkıldın mı diye soruyorum oda hayır sıkılmadım yazıyo şimdi öncedende ben işte böyle bi paragraf yazmıştım işte konuşmak istemiyomusun diye o da buna karşılık hayır tanışmak konuşmak güzel ne zaman istersen yazabilirsin dedi bende ondan bi hafta sonra işte bu başka bi şehire gittiğinde yazdım iyi yolculuklar filan sonra öyle konuştuk baya sonra ben enson işte gene konuşuruz gibi bişeyle konuşma kapandı dahada yazmadı meşgüldür yerleşiyodur diye yazmıyorum storylerime filan giriyo ama
benim kafa çok karışık ya
Ben de çizim yapıyorum ne büyük bir şans 😅,
ben zevkine öyle çok yetenekliyim diyemem valla
Hm anladım ama eminim ki çok güzel çiziyorsunuzdur yine de ve soruya gelecek olursak, neden ondan bekliyorsunuz o adımı?
güzel çiziyorum ama vakit bulamıyorum bide üretken biri değilim pek genelde bakarak çzmeyi tercih ediyorum sorunuz yukardaki cevapta yanıtladım bilmiyorum konuşmak istiyorum ama ne o yazıyo ne ben tabi onun düşüncelerini bilemediğim için
belki yazmasına bi bahane olur gibisinden bi taktik vardır belki dedim ama pek yanıt yok gibi
Bence ilginiz varsa üstüne durmalısınız. Yani aranızda tam olarak ne geçti bilemem ama istemiyorsa çokta çabalamayın kendi kaybeder.
Benim çizim sayfam vardı ama bir aralar resim yapmaktan koptum diye kapattım.
ilgim var uzun bi süre düşündüm ve bir çizimle onunla tanıştım ama onun ne düşündüğünden emin olamıyorum hala açıkçada sordum konuşmak istemiyorsan söyliyebilirsin gibisinden ama o konuşmak tanışmak istediğini söyledi ben tabi gene emin olamıyorum sıkıldın mı filan diyede soruyodum yok sıkılmadım diyodu şimdi yazsam yazarım cevapta verir ama nedense ilk ben yazmak istemiyorum
sosyal medyada sanat çok tutmuyo maalesef insanların ruhu sanata fakir ama ilgileniyosanız devam ettirin derim en azından sizede anı kalır ilerisi için
Bir yazar mısınız ve tepkisini bana söyleyin ben anlarım çoğu erkeğin ne yapmaya çalıştığından, sonucu olarak size de ne yapmanız gerektiğini söylerim.
Ama ilgisini çekecek tarzda bir şey söyleyin ben özelinize girmek ya da şunu bunu yap diye bir söylemek hem haddim olamaz hem de giremem.
yani bundan önce benzer bir durum oldu onu kısaca anlatıyım o şimdi başak bir yere gidiyodu biz yazışmıyoduk tamam mı bende yazıyım dedim sonra işte iyi yolculuklar bitti mi hazırlıklar gibi bişey yazdım o da aynen hazır gibiyim sonra işte nasılsın gibi devam etti sohbet
Başak bir yer derken?
başka bir şehir e gitti yani biliyodum bende gidiceğini konuşma açılsın diye yazdım konuştuk baya sonrası böyle işte
meşgüldür diye yazmıyorum çok yerleşicek birsürü işi vardır bekledim ama yazmadı ben de dedim bi bahane yaratıyım yazarsa yazmak istiyo yazmazsa ilgienmiyodur diye
Yani bu durumda sizin kalbinizi gerçekten kırmak istemiyorum ama tek bir mantıklı açıklaması var bunun, o da değer vermiyor size.
çok anlamam bu flört işlerinden ne yapmam gerektiğinide kestiremiyorum o yüzden sormak istedim ben kendi halinde bi insanım çizim yaparım derslerime çalışırım ilk defa böyle bişey yaptım mesajlaşmalarımız güzel ve olumlu ama sürekliliği yok kafa bu noktada karıştı işte
işte öyle düşünüyorum ama her hangi bi şekilde beni terslemiyo ya da konuşmayı kapatmaya da çalışmıyo bi terslese dicem ki tamam ya konuşmak istemiyor ama yok arafta bi durum karışık cidden ben kenddi haline bırakmayı düşünüyorum yazmak isterse yazar diye düşünüyorum üstüne gitmeye gerek yok
Sürekliliği olmayan bir ilişki toksiktir ve sizi de üzer ve bu yüzden de yani ben kesinlikle yanlış bir şey söylemek istemiyorum ama olması ve yürütülmesi sonuçlanamayacak bir kişiyle ilişki yürütmemeniz yönünde. Bu arada çok fazla "ve" yazdım kusura bakmayın. 😅
Sordunuz peki ilk ilişkisi falan olmuş mu diye çünkü şunu da söylemem gerekir ki bazı erkekler ve ya kadınlar, bir ilişki yaşamadan tam olarak hareket edemezler.
önemli değil dediğim gibiiii ben bıraktım yazarsa yazar yazmazsa kendi bilir teşekkür ederim cevapladığın için :)
ona sormadım ama eminim ki olmuştur sosyal bi tip sorsamda saklamazdı benden büyük illaki yaşamıştır bi şeyler
Anladım ve ne demek rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. 😊
:)
Herhangi bir durum yine yaşanması durumunda benimle iletişime geçebilirsiniz, rahatsız olmam. 😊
teşekkür ederim bi çıkmaza çıkarsam gene senin kapını çalarım artık
Rica ederim, lütfen elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Ayrıca isterseniz özelden yazsanız yani bazen KS silebiliyor konuşmaları uygunsuz olarak işaretliyor sistem tarafından, ama DM'den konuşulan konuşmalar silinmiyor yani isterseniz sadece iletişim hâlinde kalmak için kısa bir merhaba diye yazsanız ben de o mesajı orada tutarım.
bende çok aktif kullanmıyorum maalesef kızlar soruyoru ayda bi kere filan işim düşerse yani o yzüden muhtemelen çok bi iletişim halinde kalabilceğimizi sanmıyorum genede önemseyip sorduğun için saol tek tek soruları mı yanıtladın çok teşekkür ederim hayatında tüm güzellikler seni bulsunnnnnnn
Ne güzel dua ettiniz teşekkür ederim, ne demek yardım istediniz geri çeviremezdim.
Ve Allah sizin de yâr ve yardımcı olsun, dualarım sizinle. 😊
teşekkür ederim :)
Rica ederim 😊
Hayırlı sabahlar size bir şey sorabilir miyim?
tabiki
Çizim yaptığınız hesabınızı merak ettim görebilir miyim link atabilir misiniz?
burdan kimliği mi belirtmek istemiyorum anlayışla karşılıcağınızı umuyorum o yüzden gizli kullanıcı olarak kullanıyorum zaten 🙏 çok merak ettiyseniz bir resmimin linki var şöyle;
r. resimlink. com/kxi2_gMfVJd. jpg
başına https:// bunu yazarak devamını üsttekini yapıştırırsanız görebilirsiniz 1 xper olduğum için link gönderemiyorum
______https://r. resimlink. com/kxi2_gMfVJd. jpg_______
Açılmıyor ama teşekkür ederim
The eyes never lie mi?
evet ben bir sürü göz çizmiştim sonra aklıma bu film repliği geldi genelde böyle anlamlı şeyler çizerim ilgi gösterdiğini için teşekkür ederim
Rica ederim bu arada 2 seviye xper için 6-7 xperlik soruları cevaplarsanız mesela bugün içinde o sorulardan 20 tane cevaplarsanız yarına ya da bu geceye açılır. Ankete de denk gelirseniz daha hızlı açılır.
aslında burayla pek alakam yok çok geliştirmeyi düşünmüyorum bildirim geldikçe dönüş yaptım ama bilgi için saol kendine iyi bakk :)
Siz de kendinize iyi bakın, üzmeyin kendinizi.
Biraz kendine özen göster fark edilirsin
başka bir şehire gitti maalesef belki bi kaç ay sonra dönerse bi buluşma ayarlarız bilmiyorum artık
Sende başka bir kisiye yönel o zaman boş ver gitsin
ben hayata yöneldim şu an kendime bir şeyler katmaya bakıcam teşekürler yorumun için :)
Güzel kadin dedigin güclü bilgili birikimli olmali bol sanslar
güzellik konusu her kadın ya da erkek güzeldir sizin düşünceniz tabi ama katılmıyorum iyi günler
Başka seulere yknelmene güzel dedim o kadın dediğin güclü bilgili birikimli olacak dedim yanliş anladın sen
* okey
Ona direk günün nasıl geçti de ve konu aç
olabilir bugün farklı bi story attım muhtemelen yazıcak biraz bekliyorum
Sen yaz
knk yukarları oku valla neden yazmadığımı anlattım
Okudum ve diyorum ki sen yaz böyle çocukça davranmaya gerek yok bence eğer ki sen ben hep yazdım o hiç yazmadı diyorsan ve o da sana hiç yazmıyorsa seni sallamıyor demektir
o da hiç yazmıyor değil hergün konuştuğumuz zaman bi şekilde bi ben bi o atıyoduk mesajları şimdi konuşma kapanmış gibi hissediyorum ve acaba yazmak istiyoda bi bahane mi arıyo diye düşündüm sadece ama dediğim gibi kendi haline bırakmaya karar verdim konuşmak isteyen birisi illaki yazıcaktır diye düşünüyorum şu an
Sen bilirsin
saol canımmm cavabın için
Nude at shdjksbsksam
knk ne yaptın kapalıyım ben lşfmwoekojfnıjwf
O zaman zor KNK
ben böyle iyiyim tişekkürler yaratıcı bir fikri olan var mı bi bakınıyım dedim de
Ritüel yap
knk sal beni sen çok fantastiksin anladım 😂
😂
🤣🤣🤣🤣🤣