Hicbisey umrumda değil biri bana kızsa sövse rezil olsam bile umursayamıyorum napçam
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Antidepresan mı kullanıyorsun?
Evet
Sorunda bu. Seni saflaştırıyor. Peki kaç yaşındasın kaç mg kullanıyorsun kullandığın ilacın ismi nedir efexor mudur bilgi verir misin
Ya sordukların hakkında hiçbir fikrim yok ama xanax kullanıyorum sadece bunu biliyorum.. Yaşımda on6 maalesef
Anladım peki neden bulaştın buna?
Kafaöin içindeki sesler susmuyordu her saniye kafamda 1000 kişinin sesi vardi bas agrılarım yuzunden uyuyamıyordum gunluk uyku saatim 2 saate dusmustu odaklanamıyordum herseyi dusunmus biri olarak bu ilaca sans vermek istedim simdi ise yuruyen olu oldum🥺
Evet büyük ihtimal 18 20 yaşındasın o yaşlarda benim de bu şekil sorunlarım oluyordu ve 5 yıl antidepresan kullanmış biri olarak söylüyorum ki bana lisede rehber öğretmeni ve doktorlar zorla bulaştırdı hicbişeyim yokken beni ruh hastası etmişlerdi çünkü bu ilaç seni saflaştırıyor ruhsuz bir beden haline getiriyor beynindeki sinirleri uyuşturuyor ve sinirlilik yaşamıyorsun. Daha sonra sana neler olacak bunları benden duymak ister misin? Doktorlar sana bunları söylemez. Kullandığın ilacın dozu belli bir süre sonra beyninde yetersiz olmaya başlayacak ve etrafına karşı öfke kin nefret her türlü agresif davranışlarda bulunacaksın öfke kontrolsüzlüğü sinir patlamaları tahammülsüzlük olacak. İşte bu ilaç senin hicbişeyin yokken kafayı yedirecek zamanla. şu an ben şükür iyiyim tabi bırakalı 6 7 sene oldu etkileri geçti gitti fakat sen bu ilacı vücuduna sokarak geleceğini şimdiden mahvediyorsun. Ve bu antidepresanın ilerde yaptığı daha kötü bişey var sende hafıza kaybı yaratacak algılama yeteneğin gidecek bazı iş yerlerinde özellikle devlet dairelerinde sorunlar yaratabilecek, doktorlar sana yok bişey olmaz dese de sana bu ilacı o masum vücuduna sokturmak isteyecekler. Çünkü bunlarda ilaç firmalarindan ekmeğini kazanıyorlar malını tabikide satacaklar. Gençleri asıl antidepresan dedikleri uyuşturucuya bulaştırdılar yıllar sonra bunun etkisini görecekler sinir ve öfke krizi geçiren gençler ortalığa ateş püskürecekler. Bunun sorumlusu da bu antidepresanı bulaştıranlarda. Derhal dozunu azaltarak bırak kurtul ondan. Senin hicbişeyin yok. Sana bir kulaklık aldıracağım zaten bilindik marka JBL BT 560 bunu aldır ailene pahalı bişey ama taksitle alırlar, sana meditasyon türü videolar tavsiye edeyim YouTube'dan onları 20 dakika boyunca ara sıra gözlerin kapalı karanlık bir odada uygula kafandaki sesler duracak.
Sen ciddimisin şok içinde okudum yazdıklarını.. Çok teşekkür ederim bunları ogrettigin için, videolar gerçekten ise yarari peki?
Yararı beynindeki sinirleri hafifletiyor sakinleştiriyor, 432 Hz frekansta sesler var bunları kulağının algılaması için kaliteli bir kulaklıkla dinlemen gerekiyor. www.youtube.com/.../u3papaX85MA
20 dakika boyunca dinlersen faydasını görürsün. Kendini gün batımında deniz kenarında otururken hisset. Unut herşeyi. Sil beyninden. Ara sıra 20 dakikalık bu seansı yap kendine.
ne güzel işte takıntılı olmaktan iyidir
Duyguları yaşayamıyorum
demekki duygularını hissetmeyecek kadar canını yakmışlar artık tecrübeyle çalışmaya hoş geldin :)
yok anditepresan
o zaman kötü bırak bir an önce
aklını başına devşir