Ben ev hanımı olmak istiyorum. Doktor veya hakimle evlenebilir miyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSanmıyorum doktor hakim olan birinin ev hanımı isteyeceğini. Ben erkek olsaydım istemezdim açıkçası. Ayrıca yorumlarda sürekli çocuk yapacam yemek yapacam evde demişsin de. Hem akşama kadar çalışıp hem de evde gelip bunları yapan kadinlar da var. Sen kendini rahata alıştırmak istiyorsun belli. Önce düşünce yapini değiştir.
01 Yorumla
Soran+1 yılRızkım eşimden gelsin istiyorum
Ben evimle ve çocuklarımla ilgilenmek istiyorum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenebilirsin tabi ki Erkekler kadının kariyerine Onu zaten beğeniyorsa pek bakmaz. Önemsemez demiyorum Çünkü Erkeğin çekildiği aşık olduğu şey kariyer değil. Güzellik Gençlik ve Feminen kadınsı rollerdir. Eğer adam zaten rahat şekilde geçiniyorsa kendi yetiyorsa eve Meslek ve Kariyeri hiç takmaz.
110 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılE ne güzel işte bunda sorun ne
Soran+1 yılDoktor yok
Cevap sahibi+1 yılİlla doktor olmasına gerek yok Maddi durumu evi rahat geçindirebilecek her hangi meslekten biride olabilir. Bide iyi huyluysa gerisini salla gtisin.
Soran+1 yılEvet o da olur ama az da statüsü olsa daha iyi olur
Cevap sahibi+1 yılStatü içinde doktorluk şart değil merak etme 👍
Soran+1 yılNe şart
Cevap sahibi+1 yılYani farklı meslekten olupta statü sahibi olabilir Ben lise menzunu olupda şirket kuran oranın patronu olan adam bile gördüm. Yani doktorluk şart değil
Soran+1 yılŞirket kuranı ne yapayım okumuş olsun
Cevap sahibi+1 yılOda çevrensinde statü makam sahibi
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Kendini geliştireceksen neden olmasın ama ben ev hanımı olayım evimde oturup çocuk bakayım yemek yapayım kafasındasysan o kişilerin arkadaş çevresi ve ortamlarında sen mağara kadını gibi kalırsın haberin olsun.
217 Yorumla
Soran+1 yılOnların da eşleri ev hanımı olabilir
Ben evimle ve çocuklarımla ilgilenmek istiyorum- +1 yıl
Arkadaşım sana kimse git çalış demiyor bak ne dedim sen kendini geliştireceksen aynı seviyede olacaksan neden olmasın ama sen okuma kendini geliştirme konusundan da kaçıyorsun çalışmaktan kaçtığın gibi. Evcilik değil bu sen evliliği ne zannediyorsun bilmiyorum ama öyle toz pembe olaylar yok.
Soran+1 yılKitap falan okudum
Soran+1 yılNe yatırımı yapacam
Soran+1 yılÜniversite
Soran+1 yıl5-6 tane istiyorum ben
Kadının asli görevi
Evi ve çocuklarıdır
Soran+1 yılHayır kadın ve erkeğin görevleri farklı
Kadınlar ev işinden ve çocuk bakmaktan sorumlu
Ve çok çocuk yapmalıyız çoğalmak için
Soran+1 yılHayır var
Çünkü ben üresen hristiyan ve yahudi nüfusunu geçer sayımı
Tüm müslümanlar ürersek
Ümmet olarak geçeriz
Soran+1 yılBizi bilerek bu hale getirdiler islamı bölmek için
Evlenir neden evlenmesin ki ama işte biraz düşünce farkı olabilir
035 Yorumla
Soran+1 yılÇalışan kadın hem ev işi yapıp hem de çocuğuyla ilgilenemez ki biri eksik kalır
Evi erkek geçindirmeli
Ben yemek pasta hepsini yaparım
Çocuklarla da ilgilenirim
Soran+1 yılBen de okudum
Neden istemesin
Soran+1 yılDoktor veya hakim maddi durumu iyidir
Soran+1 yılDindar bir doktor olmalı
Beni evi ve çocukları geçindirmeli
Ve de iyi kazanmalı
Ben de zaten 5-6 çocuk istiyorum
Rızkı veren Allah'tır bu yüzden başkasından gelecek diye beklemen saçmalık. Kendi ayarlarının üzerinde duran bir kadın olman gerekiyor. Yanlış anlama ama böyle düşündüğünüz için muhafazakar kesime garip bakıyorlar. Başkasının eline bakacağına sende kende ayaklaraninin üzerinde durabilirsin. Ben muhafazakarım diye bir bahane uyduracaksan peygamberimizin eşi de çalışmış.
Soran+1 yılAma o zamanlar kadın erkek iç
İçe mi çalışmış
Soran+1 yılBulup ne yapacam
Soran+1 yılGeliyor
Ortamlarda erkek var
Soran+1 yılNe
- +1 yıl
boş ver sen böyle takılmaya devam et. Erkekler güçlü, kendi ayaklarının üstünde duran ve yeri geldiğinde baskın olan kadıları sever. Sen kendini mutfak robotu olarak görmek istiyorsan tek vazifenin çocuk bakmak olduğunu düşünüyorsan böyle devam et ama eşin seni aldattığında çocuklarımla kala kaldım, terk edildim diye ağlama
Soran+1 yılÇalışmak dinen. Uygun değil ama zTen adam olan adam da karıısnın başka erkeklerin içinde çalışmasına gönlü razı olmaz
Soran+1 yılGericilik değil bu
O dönemlerde erkeklerle iş içe çalışma yoktu
Şimdi ben fabrikada çalışsam bile
Erkeklerle aynı ortamda olacağım
Soran+1 yılÜnv okuyarak günaha girdim zaten
Allah affetsin
Hep tövbe ediyorum
Sana da Allah’a emanet kardeşim 🤲🤲🤲
Soran+1 yılHayır bu din
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
42Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılbu karşınızdaki kişiye göre değişir.
01 Yorumla
Bu tür kriter arayan insanlar genelde mutlu olamıyor bence maddi olarak birine bağımlı olmak iyi değildir kendi ayaklarının üzerinde durmayı bilmelisin. Yarın öbür gün ayrılık olsa ne yapacaksın? Ortada kalacaksın ve bu tür meslek grubunda olan insanlar kendi dengine yakın insanlar ile evleniyor. Bu devirde ev hanımı kimse istemiyor.
26 Yorumla
Soran+1 yılBen de okudum ama
Soran+1 yılMantıklıyım zaten
+1 yılEşinin çalışmasını yorulmadınız istemeyen kiskanlar vs var anlayışlı biri ise tabi ki olabilir. Bir tanıdığım avukat çocuk liseyi açıktan bitiren bir kızla evlenmişti sorun etmemişti. Ben lisans mezunu sağlıklıciyim evlenince çalışmak istemiyorum bu gayet normal bir şey ama bir artım var online calisiyorum az çok bir şey geliyor elime
23 Yorumla
Soran+1 yılÇalışan kadın hem ev işi yapıp hem de çocuğuyla ilgilenemez ki biri eksik kalır
Evi erkek geçindirmeli
Çocuklarla da ilgilenirim- +1 yıl
Kesinlikle öyle imkan varsa anne olduktan sonra çalışma hayatına uzun bir ara verilmeli. Kadın için çok yıpratıcı olur. Ben kendime işime evime çocuğuma eşime yeterli vakti ayıramam parcalanirim
Soran+1 yılBen de ondan doktor istiyorum
Kendini pespaye gibi kullandırıp bir süre sonra yerine daha donanımlı, daha genç, daha alımlı ve çalışan, üreten bir kadın gelirse ağlamak üzülmek yok ama.
Sen durma kek pasta yapadur. Hipergaminin olmasını anlıyorum, haklısın da. Ama en iyiye ulaşmalıyım diye kendine böyle hedefler belirleme. Zaten yüksekdeğer bir adam seni beğenirse bu dediklerin olur. Ama erkeklerin çoğu senin gibi düşünen bir kadını hayatına almayacaktır. Alsa da uzun soluklu olmayacaktır.20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayatta her şey mümkün. Bu ihtimali artırmak için doktor veya hakim onu cezbeden bir özelliğiniz olması gerekir. Bu sizle bağlantılı olabileceği gibi karşıdaki kişinin bilinçaltı ile de alakalı olabilir. Statü hayatta hiç anlamayacağım bir durum.
27 Yorumla
Ve de iyi kazanmalı
Cevap sahibi+1 yılSaygı duyuyorum madem din konusuna girdiniz Müslümana bildiğini söylemek yakışır. Rizki veren Allah, almasını da bilir. Önemli olan dindar olmaktır. Peygamberimiz sav yaşadığı yaşamı örnek alır ve o yönde ilerler. Elbette mümkün söyledikleriniz ama kendi içinde tezat. Ayrıca dindar kadın veya erkek için ilim farzdir. Hayır, üniversite okumaktan bahsetmiyorum hayatın her alanına bu isteği arzuyu yaymaktan bahsediyorum. Pasta yemek yapmak çocuk büyütmek. Ev hanımlığı ve anneliği doyasıya yaşamak istemek en doğal hakkınız ama lütfen din kılıfına kendi isteklerinizi giydirip konuşmayın.
Soran+1 yılKadınların zaten çalışması bile dinen çok uygun değil
Hele de erkek olan ortamda asla çalışmamalı
Cevap sahibi+1 yılKadınların çalışmayı uygun değil mi? Peygamberimizin (sav) ilk eşi ne işle meşguldü?
Soran+1 yılOnların döneminde erkeklerle aynı ortamda çalışma yoktu
Cevap sahibi+1 yılAllah ilminizi artırsın. Söylediğiniz cevaptan ben utandım. Lütfen biraz okuyun.
Soran+1 yılBen zaten okumuş biriyim
+1 yılTabiki her doktorun ya da hukukçunun karısı meslek sahibi mi sanıyorsun. Ev hanımı olan çok var çevremde. Ama ev hanımı olmak demek rahat olmak demek değil. Bence ev hanımı da olsa bir kadın kendini geliştirmeli
15 Yorumla
Evi erkek geçindirmeli
Çalış demiyorum bak. Kendini geliştir diyorum. Hobin olsun. Yeni şeyler öğren. Oku. Bende ev hanımıyım.
Soran+1 yılEşin ne iş yapıyor
- +1 yıl
Memur
Soran+1 yılGüzel
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Her şeyden önce kendi ekonomik özgürlüğün için çalışman lazım. Kadınların bu hayattaki rolü çok büyük. Bunu toplumdan mahrum etme. Ha özel bir durumun vardır, çalışamayacaksındır ona kimse bir şey diyemez.
03 Yorumla
Ve de iyi kazanmalı
+1 yılTabi evlenebilirsin de onlar niye seninle evlensin?
Sükseli bir mesleği olan erkek, sıradan bir ev kızı ile evlenmek istemez bence
36 Yorumla
Soran+1 yılNiye meslek sahibi kızla evlensin
- +1 yıl
Bu tarz insanlar genelde zeki ve mantıklı oluyor. Mantıkları ise çalışan bir kadınla evlenip daha hızlı zengin olmayı hedefler.
Soran+1 yılOnun karaya ihtiyacı yok ki
Soran+1 yılParaya
- +1 yıl
En çok onların ihtiyacı olur. Lüks bir arabaya binmek için, köyde bir ev almak için, yazlık almak için, daha fazls yatırım yapmak için çok paraya ihtiyaçları olur. En çok da onların ihtiyacı olur paraya. Asla doymazlar
+1 yılBence , kocanin eline bakmamalisin. Hicbirseyin garantisi yok bu hayatta. Dusunsene surekli el acmak zorundasin sadaka ister gibi..
25 Yorumla
Soran+1 yılKocam o niye sadaka olsun
Bana bakmak zorunda zaten- +1 yıl
Bacim , hani evlenmek gibi bosanmakta var ya hayatimizin icinde. Bosanirsan diyorummm kalirsin dimdizlak diyorum.. garanti yok diyorumm. O yuzden evlen yine kocan sana bakiyosa baksin , ama kolunda bir altin bilezigin olsun diyorummm
Soran+1 yılBen okudum zaten
- +1 yıl
Ozaman sorun yok , hayirlisi olsun hakinda
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılSanmam. Statü sahibi insanlar biraz şey bu konuda. Kendi hayat tarzlarına yakın insanlarla birlikte olmak istiyorlar. Ev hanımı biriyle birlikte olacak doktor, hakim çok az bulunur.
03 Yorumla
Ve de iyi kazanmalı- +1 yıl
Ama sende çok şey istiyorsun 😅
Soran+1 yılEvet
Aşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı. Eğitimli ve kültürlü isen bunların ikisi de evlenebilmek için olağanüstü bir güzelliğe sahip olman gerekir ki bunlar seninle irtibat kurmak istesin. Yoksa tanışman zor...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. bunun meslekle alakası yok bence bulabiliyorsan evlen tabi... ama ev kadını olmak pek matah bişey değil
05 Yorumla
Evi erkek geçindirmeli
Soran+1 yılÇalışan kadın yapamaz hepsini
Soran+1 yılBen evlenirim doktora hakimle
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlen bi kızın en gğzel hakkı zengin biriyle evlenmek ohhhhhhh çatlasın bu dediğime laf eden kızlar kendileri bulamıyor kendilerine bakamaz diye zengin birini isteyen kızlara hep laf ediyor onlar çok değersiz sen ben gibileri değerliyiz bebeğim
01 Yorumla
Soran+1 yılSen evli misin
Çevremde var ama yine onlar da çok güzel veya üniversite mezunu oluyorlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de okudum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBulursan doktor ya da hakim bizede söyle olur mu nasıl bir büyü yapıp evlendiğini merak ederiz 😅
05 Yorumla
Soran+1 yılSen çalışıyor musun
- +1 yıl
Evet çalışıyorum
Soran+1 yılNe iş yapıyorsun
- +1 yıl
Neden merak ediyorsun bi şirkette çalışıyorum
Soran+1 yılTamam
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBaktı iş yok para yok kendimi neden yorim bari ev hanimi olayim doktora veririm hakime veririm onlarda bana araba ev altin olarak geri doner diyo😂😂😂
012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOzaman niye doktor ya da hakim sivaci olsun amele olsun sucu olsun tamirci olsun
Soran+1 yılGeliri ve statüsü yüksek oldun isterim
Cevap sahibi+1 yılİnşallah davulcu ile evlenirsin ozaman
Soran+1 yılHayır istemem
Cevap sahibi+1 yılEvde kalirsin ozaman😀
Soran+1 yılKaldım
Cevap sahibi+1 yılİyi yapmisin teyze
Soran+1 yılTamam amca
Cevap sahibi+1 yılKahve yapda içelim teyze çikolatalar benden
Soran+1 yılNe kahvesi aaa
Ne münasebet
Cevap sahibi+1 yılAa neden be pinti
Olabilir ev hanımıyla evli doktor ve savcı var tanıdığım
02 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDün bir doktor vardı, kızların kendine bakmadığını söylüyordu, sakallıydı, belki dindardır.
Soruyu silmiş, sürekli gir bu siteye belki görürsün.
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGözlüklüydü
Soran+1 yılNerede keşke bulsam
Cevap sahibi+1 yılBu soruyu silme, görürsem sana haber veririm, çirkin değil galiba kızlar normalsin dedi.
Soran+1 yılYok silmem
Bulursan yaz lütfen çok önemli
Cevap sahibi+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılBu kişi doktormuṣ
https://eksisozluk.com/entry/161680816
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. kaymakamlıkları unutma valilerde var he aklıma gelmişken hedeflerini yüksek tut bakanlıklar olabilir
06 Yorumla
Ve de iyi kazanmalı
Soran+1 yılNereden arıyor
Soran+1 yılNereden
+1 yılHayattaki amacın zengin birisini bulup evde oturmak yani
03 Yorumla
Evi erkek geçindirmeli
Çok ilkel bir hayat biçimi zamanla pişman olursun hakim ve doktor olan birisi seni istemez daha kariyerli kültürlü birisini isterler öyle kişilerle uyum sağlayabilirler çevresini taşıyabilecek kişide eğitimli birisi olur işçi sınıfından cahil kişiler ev kadını ister ki onlar bie artık çalışan istiyor ekonomi malum doktor ve hakim birisinin seni istemesi için ya çok aşık olması ya da zihniyeti cahil olması lazım işin sonu anlaşmazlık aldatma olur neden eksik kalsın ayrıca o kadar kadın yapabiliyor temizlik hafta sonları yaparsın temizlikçi tutarsın zor olan temizliklerde çocuk için bakıcı var kreş var
Soran+1 yılHayır özellikle ev hanımı isteyen çok dindar namazında niyazında hakimler var
Niye ev hanımı olmak için sadece doktor ve hakimi olması gerekiyor 🙄
020 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Evi erkek geçindirmeli
Soran+1 yılKariyerli erkek iyidir
İyi kazanır
Statüsü olur diye
Soran+1 yılTamam güzel
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. evlenirsin ve muhttemelen bi sure sonra ladatilirsin.. gormezden gelirsin olur biter
09 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
apla erkegin fitratinda kesfemek fethetmek var.. basit bir ev kadini olur gunlere gider yemek yapar bi kac aksamda bir sevisirseniz adam bu duzeni sever ama arayisi bitmez.. cunku seni fethetmiis olarak gorur.. bi de cocuk oldu mu oohh hepten eldesin.. bunu bilincli yapmaz erkek firtat evrim yaratilis ne dersen dee.. kadinin erkek olmadan da yasayabilecegini ispatlamasi gerek.. yani somuru degil ortak hayat duzeni.. bu sen yemek yap o calissin degil.. hee diyorsan ki ev kadini olurum ama kulturum kendi cevrem ve az cok da kazancim olur dyorsan o ayri..
Evi erkek geçindirmeli
Soran+1 yılBen yaparım
Soran+1 yılGüzel olur
Soran+1 yılDaha bulamadım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılevlenebilirsinde neden illa bu statü merakı?
024 Yorumla
Evi erkek geçindirmeli
Ben yapiyorum ama , sana tavsiyem bir erkegin eline bakma.
- +1 yıl
yoo bunla ilgili çok güzel yasalar var. işten erken çıkma. gün içinde gelip bakıp işe geri dönme vsvs gibi yapan bir çok kadın var. hatta büyük firmalar kadın çalışları için kreş hizmeti sunuyor. siz ne sanıyorsunuz erkek eve gelince çocukla ilgilenmez, yatar uyur vs mi?
- +1 yıl
ha bide konu o değildi. neden illa doktor ya da hakim onu merak ettim :)
Soran+1 yılGeliri ve statüsü iyi diye doktor veya hakim istedim
- +1 yıl
çoğu hakimden doktordan çok çok fazla bir maaşım var. ama benle sırf bu yüzden evlenmek istiyen kadınla hayatta işim olmaz
- +1 yıl
Mühendisim, rusyada yaşıyorum. şu anda geçici bir görev için Türkiyedeyim maalesef
Soran+1 yılAnladım
- +1 yıl
kısaca evde oturayım çocuk bakarım yemek pasta yaparım diyen kadınla değil evlenmek tek gecelik ilişki bile yaşamam..
Soran+1 yılBen de namazında niyazında olmayan biriyle olmam
- +1 yıl
ozman sıkıntı yok. namazında niyazında adamların karıma bakayım o evde bitarafını büyütsün mantığında olan bir malını bulursan kaçırma.
Soran+1 yılNiye malını olsunlar
Erkek dediğin öyle olmalı- +1 yıl
ya nealakası var. senmi karar veriyorsun erkeğin nasıl olacağına. sen sadece aman yorulmayayım biri bana baksın. arada yatağa atar bende yemek yaparım oh mis gibi dünya modundasın
Soran+1 yılHayır benim de sorumluluklarım olacak
- +1 yıl
yemek yapmak mı? :D bide temizlik
Soran+1 yılEvet yaparım ne olmuş
- +1 yıl
aferin aferin :D inanılmaz yetenek bunlar. herkes yapamaz :)
Soran+1 yılEvet yapamaz
- +1 yıl
tamam tamam :) ben bir erkek olarak bile oturup su böreği için hamur açıyorum. büyük marifet yemek ypmak.
Soran+1 yılSenin açtığında benim açtığım nir olamaz
- +1 yıl
tamam tamam bul bir enayide evlen sıkıntı yok :)
Soran+1 yılNe enayisi çok şanslı adam
- +1 yıl
Yetto
Gizli Üye(18-24)+1 yılAynen sen otur o zaman keriz parası ye öyle bir dünya olur mu sence
11 Yorumla
Soran+1 yılNiye olmasın
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasip meselesi nasibinde varsa en yüksekleri de olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin
Gizli Üye(18-24)+1 yılDoktorlar doktorlarla evleniyo ne anlatıob sen. Fazla yükseklerde uçuşuyorsunuz
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl30 yaşına kdr neden evde kaldığın anlasıldı
Soran+1 yılEvet bulamadım
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet ama meslek den ziyade karekter eğitim duruş demek istedim
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇok güzel bir niyet …. Çok mutlu olursun …. Belki iş adamı olur belki mühendis
Soran+1 yılİnşallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlabilir ama kendini geliştirmiş olman lazım
09 Yorumla
Evi erkek geçindirmeli
Cevap sahibi+1 yılKendini geliştirmekten kastın bu mu? Amacın ev geçindirmekse doktor bulmayıver inşaatçıya evlen mesela ona ne dersin?
Soran+1 yılOlmaz
Cevap sahibi+1 yılMeziyetin pasta yapmak mi hglhkgkcbk doktorun cahil karıyla işi ne
Soran+1 yılHayır ben de okudum ama çocuklarımla birlikte olmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılİnşaatçı da seni çocuklarınla oturtur sen statülü değilsin ama statülü arıyorsun şaka gibi karşılığında da pasta çörek sen çocuk yetiştirsen ne olur sana kendini geliştir diyorum gelişimden anladığın pasta çörek. Sen o adamın ortamına girsen küçük düşürürsün kusura bakma gerçekler
Soran+1 yılOnun arkadaş çevresinde de ev hanımı eşi olan olabilir
Cevap sahibi+1 yılCanım sen anlamıyor musun sorun ev hanımı olmak değil tekrar baştan oku
Soran+1 yılTamam
+1 yılNeden meslek grubu seçiyorsun da sevdiğin birisini seçmiyorsun? Doktor veya Hakim seni neden alsın? Ne özelliğin var senin?
00 YorumlaOlur niye olmasın kısmet:) mühendis kabul etmez misin :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılKriterleri yumuşat bence 🙂
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden doktor veya hakim?
03 Yorumla
Soran+1 yılDaha iyi geliri ve statüsü
- +1 yıl
Anladım da doktorun bi statüsü yok bence hakim hadi neyse de 🙂 ayrıca tamam statü istiyorsunuz sizin karşınızdaki insana ayak uydurabilecek sosyal ve kültürel olarak bilgi ve eğlence anlayışınız olacak mi.
Soran+1 yılBen de Ünv okudum
Mühendis olmaz mi🙄🙄🙄
02 Yorumla
Soran+1 yılOlur
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBulabilirsen evlenirsin.
01 Yorumla
Evi erkek geçindirmeli
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bende istiyorum ama olmuyor işte
03 Yorumla
Evi erkek geçindirmeli
Soran+1 yılTamam
+1 yılDoktor ya da hakim ev hanımı seçmiyor ne yazıkki
08 Yorumla
Evi erkek geçindirmeli
Bence düşünceniz saçma ablam kaç yıllık evli çocuğu var ve evinin işinide dört dörtlük yapıyor yapabilir tanıdığım hakim ve doktorların hiçbirisi kariyer sahibi olmayan kadını istemiyor
Soran+1 yılErkek
Eşinin kariyerini ne yapacak- +1 yıl
Hanımefendi hangi çağda yaşıyorsunuz beyniniz hangi çağa çalışıyor acaba kariyer sahibi biri evde oturanı napsın kariyer sahibi bir kadınla evlenip fıstık gibi yaşamak varken
Soran+1 yılNe yapacak gece o kızın kariyerine sarılmayacak
Kariyerli kız yemekte yapmaz- +1 yıl
O senin cehalet düşüncen
Ne diyim inşallah bulursun
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılKapıya dizilirler sıra sıra
05 Yorumla
Evi erkek geçindirmeli
Annem 30 yıl çalıştı, eve yardımcı almadan 2 çocuk büyüttü. Sarmamızı da sardı, çeyizimi de hazırladı. Mümkün yani, kolay mı hayır ama önemli olan kendi ayaklarının üstünde güçlü durabilmek.
Soran+1 yılNe iş yapıyor annen
- +1 yıl
şu an emekli, bir kamu kurumunda çalışıyordu
Soran+1 yılTamam
+1 yılEvlenirsin neden evlenmeyesin
06 Yorumla
Evi erkek geçindirmeli
Asko çalışmak isteyip istememk sana kalmış kimse seni zorla calistiramaz zaten
Soran+1 yılEşimin durumu iyi olmalı
Çünkü ben 5-6 tane de çocuk istiyorum- +1 yıl
Ahasahah yatakta ki libidonu da öğrenmiş olduk jdjf
Soran+1 yılBen muhafazakar biriyim
- +1 yıl
Dışarıya öyle ama yatak odasında hiç sanmıyorum
bu ülkede her şey mümkün
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHe tabi onlarda ne zamandır seni bekliyorlardı
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl🤣 bulursan banada yolla
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam elti oluruz
Cevap sahibi+1 yılİnşallah
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2. olur musu n:D
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılşimdi sokak kadınımısın?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzelsen evet
00 Yorumlaolur neden olmasın
02 Yorumla
+1 yıltembel uyuşuk kariyi okumuş biri napsin 😂
15 Yorumla
Soran+1 yılBen de okudum
- +1 yıl
ne mezunusun kaldirim muhendisligi mi😂
Soran+1 yılHayır işletme
- +1 yıl
zuhahahahahahaha bide doktor istiyor utanmaz arlanmaz😂
Soran+1 yılNe alaka
+1 yılVizyonun çok gelişmiş gerçekten 😁
16 Yorumla
Evi erkek geçindirmeli
Allah Allah ikizlerim var çalışıyorum evimde temiz çocuklarımada çok iyi bakıyorum sen ben beceriksizim zengin koca istiyorum desene daha net olurdu.
- +1 yıl
Tıbbi sekreterim
Soran+1 yılGüzel
Doktor bulsana- +1 yıl
🤣 olur bulayım sana bir doktor
+1 yılDoktor ya da hakim olmayı denesene
01 Yorumla
Soran+1 yılOlamam
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılevlenebilirsin
02 Yorumla
kötü bişey değil ama günümüz türkiyesinde bununla yetinmek doğru değil.
+1 yılÇok zor çok güzelsen ancak
01 Yorumla
+1 yılHahahaha
02 Yorumla
Bunu anlarım ama doktor ve hakim diye belirtmene gülüyorum.
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Warmı öyle bir dünya
06 Yorumla
Evi erkek geçindirmeli
Soran+1 yılEvet tabi
Soran+1 yılOlur
Severseniz tabikide evet
03 Yorumla
Evi erkek geçindirmeli
Soran+1 yılTamam
+1 yılÇok güzelseniz neden olmasın
03 Yorumla
Evi erkek geçindirmeli
10 parmağında 10 marifet dedikleri durum bu olsa gerek ❤️
Soran+1 yılEvet
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlene bilirsin
012 Yorumla
Evi erkek geçindirmeli
Olur neden olmasın iki gönül bir olduktan sonra
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Yaşınız kaç
Soran+1 yıl30
- +1 yıl
Takip edebilirmisiniz beni
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Peki bu gidişle zır bulursunuz
Buldunmu da
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
Arayış içerisindesiniz hanfendi bi art nıyetim yok yanliş anlamayın beni lütfen
+1 yılGuzelsen belki
05 Yorumla
Soran+1 yılNiye belki
- +1 yıl
Ekonomi belli eskisi gibi ev hanımı tercih etmiyor o erkeklerde bir sürü okumuş kariyerli güzel kız mevcut
Soran+1 yılAma onların egosu yüksek
Çalışan kadın hem ev işi yapıp hem de çocuğuyla ilgilenemez ki biri eksik kalır
Evi erkek geçindirmeli
Ben genel bakış açısını söyledim o insanlarda bakıcı tutuyor
Soran+1 yılTamam
Güzel bakımlı bir kadınsan neden olmasın
05 Yorumla
Evi erkek geçindirmeli
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılTamam
+1 yılBir vasfın yoksa kim ne yapsın seni
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye almasın
evlenir
07 Yorumla
Evi erkek geçindirmeli
Soran+1 yılAmin inşallah
Soran+1 yılYok
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu işler nasip işi
00 Yorumla - Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ev hanımı olmak istiyorum, doktor veya hakim ile evlenebilir miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler