Sana bir şey söyleyeyim mi Hani bin yılda bir görülen kuyruklu yıldız gibi olay yaşandı şu an bahsetmiş olduğun kişinin telefon numarası bende var hatta beni çok yakın arkadaşım 3 saat önce konuştuk bunu ekran fotoğrafı alıp kendisine atacağım şimdi
Ya he he aynen aynen numarası yok diyemiyor da o sana bakmaz diyor 😂 zaten dalgasındayım olayın 3 5 ay sonra hayatıma biri girer o zamana kadar youtubede kesitlerini izlerim, twitchte yayınlarını izleyip hayal kurarım. Sonra unutur giderim. Muhabbet olsun diye 😂😂
Ya güzel kardeşim ben sana neden durduk yere Hani kendimi önemli biriymiş gibi ve yahuttta da hani Üstün biriymiş gibi göstereyim sana Ben sana sadece tanıdığımı söyledim yakın arkadaşı olduğunu söyledim numarasını isteyen sensin
Ya abi burada çok takılan biri değilim. Uykum kaçınca düşüncelerimden uzaklaşmak için takılıyorum arada. Normalde buranın insanı çok değilim anlayacağın. Birkaç yıldır twichte elraen yayınlarını izliyorum. Yayınlarda Merti çokta takan biri değildim şimdi yalan yok😅 bir kaç aydır dikkatimi çekiyor. Aşık mıyım değilim ama aşşırı sempatik geliyor. Burada dalgasına abartarak konuşuyorum. Vakit geçirmek için bi bakıma.
Onun farkındayım zaten ya Ben genelde onun Twitch yayınlarını izlemiyorum askeri görevimden dolayı vakit kalmıyor ama bazen dediğim Haftada bir iki kez WhatsApp'tan Görüntülü konuşmak istediğimiz zaman geliyor gidiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sevgiyi uğruna cabalanmasi gereken everest tepesi olarak görüyor olabilirsin. Çok ciddiyim. 😂
Ay olabilir olabilir 😂😂
İşte aslında orada esas olan o kişi değil ona ulaşma hayalinin verdiği estetik haz ajsjsjs
Basak burcu musun
Oğlak😅
Earlean gözleri yasli
Sana bir şey söyleyeyim mi Hani bin yılda bir görülen kuyruklu yıldız gibi olay yaşandı şu an bahsetmiş olduğun kişinin telefon numarası bende var hatta beni çok yakın arkadaşım 3 saat önce konuştuk bunu ekran fotoğrafı alıp kendisine atacağım şimdi
Ahahaha at bakalım😅 yayında falan bahsederse veya storylerde paylaşırsa gerçekten tanıdığın olduğuna inanırım 😂
tamam
İnan inanma diye atmadım zaten Ben sana bunu hani Sonuç olarak o da bir insan Biz de hani tanıyadabiliriz tanımayabiliriz yani bu sana kalmış bir şey
He oldu Başka isteğin tc sini de vereyim
Olur valla alırım nüfusuma 😂😂 (şaka yapıyorum ciddiye almayınız)
Boşa uğraşma kızım o Sana bakmaz
Ya he he aynen aynen numarası yok diyemiyor da o sana bakmaz diyor 😂
zaten dalgasındayım olayın 3 5 ay sonra hayatıma biri girer o zamana kadar youtubede kesitlerini izlerim, twitchte yayınlarını izleyip hayal kurarım. Sonra unutur giderim. Muhabbet olsun diye 😂😂
Ya güzel kardeşim ben sana neden durduk yere Hani kendimi önemli biriymiş gibi ve yahuttta da hani Üstün biriymiş gibi göstereyim sana Ben sana sadece tanıdığımı söyledim yakın arkadaşı olduğunu söyledim numarasını isteyen sensin
Ya abi şaka yapıyorum niye ciddiye alıyorsun. Gece gece gerdin ha
Ya ne bileyim hani böyle bir sitede bizim Mert'e aşık bir çocuk olması çok saçma
Ya abi burada çok takılan biri değilim. Uykum kaçınca düşüncelerimden uzaklaşmak için takılıyorum arada. Normalde buranın insanı çok değilim anlayacağın. Birkaç yıldır twichte elraen yayınlarını izliyorum. Yayınlarda Merti çokta takan biri değildim şimdi yalan yok😅 bir kaç aydır dikkatimi çekiyor. Aşık mıyım değilim ama aşşırı sempatik geliyor. Burada dalgasına abartarak konuşuyorum. Vakit geçirmek için bi bakıma.
Onun farkındayım zaten ya Ben genelde onun Twitch yayınlarını izlemiyorum askeri görevimden dolayı vakit kalmıyor ama bazen dediğim Haftada bir iki kez WhatsApp'tan Görüntülü konuşmak istediğimiz zaman geliyor gidiyor
Tamamdır abi kolay gelsin sana. İyi geceler
Some ergen problems
Yok be abim ergenliği atlattığım oluyor baya. Hatta 3 4 senedir böyle şeyler yaşamıyordum. Asosyal yaşamaya başladığımda böyle oluyorum
geçmiş olsun