Evlenmek istiyorum ama ailem oğlanı kabul etmiyor. Ailemi nasıl ikna ederim?

Erkek arkadaşımla 1 yıldır beraberiz ve 6 aydır ciddi düşünüyoruz. Geçenlerde aileme söyleme karari aldım ve zorda olsa söyledim. Fakat bir sorun var, erkek arkadaşımın başından 2 sene süren sadece dini nikah ile olan bir evlilik geçti. Bunuda aileme anlattım, bu olayi duyduktan sonra onunla evlenmeme karşı çıkıyorlar. Bizimkiler elalem ne kafasında, beni vazgeçirmek için babam sürekli "sen çıtır, temiz bi kızsın seni dul bi adama nasil vereyim?", " onunla evlensen insanlarin senin hakkında söylediklerine dayanabilir misin?" diyor ve sonrasında peşine " tabii ki senin mutluluğun benim için daha önemli" diyor. Eğer öyleyse ben onunla evlenmek istiyorum diyorum ama yine elalem ne der bizim için, yüzümüzü yere eğdircen diyip duruyor. Ben onu çok seviyorum ve benim için doğru kisi olduğuna inaniyorum. Bu zamana kadar sevgililerim oldu ama hiç birinin yaninda onun yanında ki gibi mutlu, rahat, huzurlu ve sanki evimdeymişim gibi hissetmedim. Bizimkileri nasıl ikna edebilirim bilmiyorum ve bir sorunda var ki ben ailemin içinde sanki pasif bir birey gibiyim çünkü hiçbir zaman onlarin yaninda kendimi mutlu hissetmedim. Bu yüzden onlarla pek düzgün sohbet edemiyorum. Evlenme kararını aldiktan sonra bile onlarla konuşurken o kadar çekinerek söyledim ki onlara, bu konu hakkında onlarla konuşuyor olmak bile beni çok zorladı.

Evlenmek istiyorum ama ailem oğlanı kabul etmiyor. Ailemi nasıl ikna ederim?