Çok yanlış bir yol değil mi başka kızlar peşimde, capkinim, kızlar benimle konuşuyor falan yapmak? Çok yanlış bir taktik değil mi
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Haha mal ya "iyi onlara git o zaman", de ona. Şöyle sadece kendisini akıllı sana insanlar iğrenç gerçekten.
Geldi beni kiskandirmak için kız ayarlamış kız beni görünce koluna cikiip giriyor bu amipte bana hesap veriyordu sevgilim değil diye tam bir s. alaklik şimdide yüzüme bakamiyor peşimde dolanıyor 🤷🏻♀️
Oha ha halsizliğe bak. Bence derhal o sa-lakla iletişimi koparmalısın.
Hadsizlik dimi bu
Ya sen ne diyorsun bir de kız bulmuş koluna takmış getirmiş hahaha :D.
Kankasiydi kız üç saat boyunca benim olduğum ortama getirmiş samimi hale girmişlerdi sonrada kız beni görünce koluna girip çıkıyordu bu da ben yanlış anladım diye hesap veriyor kızın kolunda tam rezillik
Komik duruma düşmekten başka bir şey değil. Direkt sen benim dünya ahiret kardeşimsin moduna girersin bakalım ayvayı yemedi mi?
Bazı kızlar bu şekilde oltaya geliyor maalesef, başkasının erkeğini elinden aldım
Bana sevgilim var falan dedi kiskandirma oyunları kurdu ben olduğu yere ayak basmadim oltaya gelmedim ve kendisi şu an ne yaptım ben tarzında peşimde koşuyor berbat bir halde planları ters tepti şimdide korka korka konuşmaya çalışıyor ne olacak peki sence 🤷🏻♀️🤷🏻♀️😹😹😹
Ne olacağını bana neden soruyorsun? Onu halen daha engellemedin mi?
O derece diyorsun engelle diyorsun yani?
Evet ne diycem başka? Madalya tak dememi mi bekliyordun 😂
Yokta benim için bu çabaya girdiği için bazıları affet acemi v. s diyordu
Söyle ona oyun için kullandığı kızla gerçekten sevgili olsunlar 🐮
Yanlış emoji yazdım 😄
Basit kalitesiz Kültürsüz bir hareket Bence uzak dur boş ver
Google'dan mi bu taktikleri öğrenmiş sizce
Büyük ihtimal yoldan bilmiyor ama çok basit hareketler bu şekilde tavlayamaz Kendisine bunu söyle
Yol yordam bilmiyor evet bir kizi ayarlamış beni kıskandırmak için ugrastilar durdular.🤷🏻♀️
Yol ver gitsin sende ipleme gör bak neler oluyor
Umursamadım ama kız yaklaşınca bana hesap veriyordu falan çok kötü gözüküyordu ikiside. Şimdide berbat şekilde peşimde
Köpek et onu o zaman kullan 🤣👍
Taktik olarak doğru fakat bunu sahte şekilde yapmak gülünç öyleyse zaten söylemesine gerek yok Göstermeli
Taktik olarak neresi doğru
Erkeğin seçilmiş ve başka kadınlar tarafından da beğeniliyor olması Kadının gözünde ki değerini artırır. Ama kastettiğin başklarıyla fingirdeşmesi aldatması yatması felan değil. Durduk yerde ilgi çekmesi şeklinde bahsettiğim durum. Fakat burada adam öyleymiş gibi görünmeye caka satmaya çalışıyor baya bariz sırıtıyor Ego yapma şeklinde itici oluyor.
Yani taktik yapiyor bana bu taktikleri nereden öğrenmiş olmalı?
Redpil olabilir veya Ordan kopya çeken diğer kanallar.
Redpil ne?
Erkek ve Kadın doğasını anlatan öğreti Pua dan çıkma yani Game denilen kadın tavlama sanatını icra eden erkeklerin defalarca ve defalarca deneme yanılma yoluyla tecrübeyle edindikleri Bilgilerin ve ayrıca İki cinsin hakkında yapılan bilimsel araştırmaların verilerinide kullanan bir Davranış paterni öğretisidir. Artık kadın doğası bilinmezliği ortadan kalktı.
Tavlamak için sevgilim var imajı yapiyor başka kızla kıskandiriyor ben tam tersi uzak duruyorum ama?
Dedim ya kasıntılık yapıyor. bu olay spontane gerçekleşmeli durduk yerde ilgi görenmeli ve gidip onlarla oynaşmalı demiyorum tabi olduğu gibi ilgi gören olmalı o şekil burada bilinçli şekilde taktik yapıyor sende bunun farkındasın o yüzden itici oluyor.
Herhalde hiç kız arkadaşı olmamış çünkü 28 yaşında biri ve böyle sacmaliklar oyunlar kuruyor
Buna çakma Alfa lık kasmak denir. Bunu doğal şekilde gerçekleştirebiliyor olmalı zaten bunu sana ifade etmesi Kasıntılık yaptığının göstergesi ezikce bir durum. Sevgilisi olabilir ama öncesinde sünepe bir Erkekdir Şimdiyse öyle değilmiş gibi davranıoyr olabilir. Kim bilir belki bir zamanlar eski sevgilisinin karşısında ayak paspasıydı.
Valla galiba olsaydı bu kadar sacmalamazdi diye düşünüyorum? Yani ne bileyim yalandan telefonla konuşuyormuş gibi roller gizemli alaecele işi varmış gibi çıkmalar falan sanki çok acemi tecrübesiz?
Hahahahha :D istersen takma bakarsın taklit ede ede değerli olmayı öğrenir.🤣
Telefonla konuşuyormuş gibi kendi kendine konuşması falan normal mi sizce
Normal sonucta taktik yapma pesinde
Tamam da niye taktik yapmak yerine düzgünce konusmuyor?
Onu bende bilmiyorum
Doğru ama söylemek yanlış
Nasıl doğru ama söylemek yanlış?
Tercih edilen erkek kızlarda rekabet etme istegi oluşturur
Peki doğru haklısın ama şöyle bir şey var ben yalandan yaptığını anlıyorum belli ediyor yani acemi. Üstüne birde bilerek sevgilim var falan dedi 😹 bende anladığım için uzak durdum şimdide peşimde köpek gibi dolaşıyor ama batirdigi için toplayamacak😹😹👩🏼💻
Evet ondan yanlış dedim zaten
Baya berbat halde peşimde dolanıyor
Senden bir zaman sonra vazgeçer
Neden
Kimse o kadar uğraşmaz bir süre sonra soğur
Kendi yaptığı hata ama toplamaya çalışıyor konuşmaya çalışıyor yüz bulmaya çalışıyor
Sen bu kadar dik tutarsan o hoşuna gittiği tavırları bir süre sonra naptım ben dersin
Dik tutacam tabi bana sevgilisi yokken sevgilim var diye hava attı başka kızla kiskandirma oyunu yapıp gözüme soktu yok isterden üstüne atlaayayim
O sana kalmış
İki haftadır bu halde affetmeyecem zaten yani rahat olabilirsin istediği kadar koşsun ve ya vazgecsin
Bana farketmex yahu nasıl istersen 😂
Yani koşsun koşsun dursun dalga geçiyorum üstelik bir kere olumlu davrandım güldüm falan heyecanlandi heveslendirdim baktım çıkışta kedi yavrusu gibi beni beklemiş sjkdjdkd heveslendirip egleniom gülüyorum içimden😹😹😹
Yazık be
Bana yazık değildi yani 😹😹 sevgilim diye reddedilme nasıl bir duygu biliyor musun hele de sevgilisi yok bir tuzak kurmaya çalışıp aslında benden hoşlanirken bu durum nasıl bir s. alaklik sence 😹😹
Pişttt kaçtın
Hayırlısı
;)
Kızı tavlamak :D :D
Eşşek la onlar
:)) yersen
Çok belli ediyor ya mesela telefonla konuşuyor gibi haller gizemli biriyle buluşuyormus gibi yapıp bana bakıyor yani dışarıdan belli olmadığını falan mı düşünüyor
:))) öyle etkilenip vay bunun talibi çok kaçırmayım diye düşüneceğini sanıyodur:)
Ahahah ama abarttı ve bana sevgilim var dedi bunu niye yaptı sence 😹😹 ve bir kız getirmiş işte kiskandirma oyunu falan kuruyordu
amelelik ya çocuk kafalı öyle kız ayarlamıcağını anlayamamış hala :)
29 yaşında birde.
kimlik 29 kafa 16 :)
Kafa niye 16 sence?
Bilmem okadarini ama gereksiz biri belliki :))
çok ucuz bir taktik
Niye böyle bir ucuzluk peşinde
Kendini tatmin ediyor biraz ustune düṣmen lazım
Nasıl tatmin ediyor yaptığı şey şu gizemli şekilde biriyle konuşuyor buluşuyor halleri bir kizi getirip kıskandırma halleri v. s yalandan sevgilim var havaları.
Adil Yıldırım dinle sana yardim eder :)
Sen yardım et dkdk
Instan var mı
Yok maalesef. Kısa özet geç yani
Sen bir 3 gün yazma bakalim dönecek mi bakalim seni cepte görüyor. Sen bir ay yazma daha sonra 15 dakikada bir yaz bakalim ne yapacak.
ama şöyle bir şey var ben yalandan yaptığını anlıyorum belli ediyor yani acemi. Üstüne birde bilerek sevgilim var falan dedi bende anladığım için uzak durdum şimdide peşimde köpek gibi dolaşıyor ama batirdigi için toplayamacak
Dedigimi yap gerisi gelir
ergen işleri
Sevgilim var diyor bir kızı ayarlamış arkamdan kıskandırma planı oyunları kurmuşlardi sonra kız gözümün önünde ona yakın olunca bu seferde utançtan yüzüme bakamiyordu şimdide peşimde dolaşıyor kendi eliyle kaybetti yani
napim🤫
Yorumlar misinn😹😹
nööö..