Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar son gorulmesi durumunu falan goremiyordum artik gozukuyor uc gun sonrasi ne ne demek ya gizlemisti ya engellemisti acmis veya ne
Arkadaslar kisaca anlatmaya calisacqgim bir cocukla tanismistik tam benimmhosuma giden bir tipti biraz konustuk birden engelledi sonra tekrar ortaya cikti cok aramistin ondan engelledim dedi tekrar konustuk neyse derken bu ilk kez benim eve geldi disardada hic bulusmamistik yurtdisinda yasiyoruz biz neyse o bana askeriyeye katilacagini 4 sene burada olmayacagini falan soledi sonra neyse oturduk uyuduk sonra sacimi oksamaya basladi hafif cekerek neyse opusmeye basladik tam derine inecekken birakti ve sana bunu yapamam ben gidecegim gorev icin cunku seni dusunmek istemiyorum falan dedi gorevime adapte olmak istiyorum falan dedi neyse tamam dedik giderken bana tshirtunu verdi parfumde sikmis bol bol neyse aldim sonra ertesi gun sabah sacimi kazitcem dedi ama ertesi gun aksam bes gibi durakta gordum saclar yerindeydi bunun amaci ne arkadaslar gitmiyor olabilir neden giysi birakiyor ve dahasi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Siz kadınlarda buna düşmeyen yok😂
İlk önce etkile yakinlas sonra kendini cek
Sonra kadın neden diye sorgularken düşüne düşüne duygular yoğunlaşır aşka dönüşür 😂
Sonra kadını istediğin gibi manuple et
Dimi bencede bunu yapti bence ortalikta yok Şu an biraz ama birlikte olmadik iste opustu guzelce ve yapmadi giderkende parfum kokulu tshirtunu bana verdi
Ne kadar öküz varsa bulan kadınların hepsi bu sitede toplanmış
Evet o parfumli tshirtu neden birakti bende onunla resim cektim pp yaptim tshirtuyle yani
😂😂 işte sen neden diye düşün. Ve tsortu bahane edip yeniden ara iletişim kur diye bıraktı ne için olacak
Ama siz kadınlarda da kafa yok. O tsortu çöpe atıp foto çekip ona atmiyorsunuz😂😂 aahaaa böyle düşünün durun mal mal
Bana dediki il disina ailemin yanina gidecegim o yuzden seninle bir gun icin beraber olamam sana bunu yapamam al bunu sakla
Sende Pp çek foto paylaş hoşuma gittin müsait zamanda gel beni becer demek istedin
Kendi oyununa kendi dussun istedim
Ne alaka
Ne kendi oyunu zaten yapmak istediği bu 😂😂😂
Cidden siz kadınlar 🤭🤭🤭🤭
Neyse tencere kapak olursunuz mutluluklar size
Ne ya 🤣🤣
Hakediyorsun devam. Hatta tsortu giy öyle Pp yap 😂😂
Oyle yaptim zaten neyi hakedoyorum o bence bana yalan soledi bende yalanina inanmis gibi yaptim gottigine uzuldum falan sonrada bunu yaptim whatsappta son gorulmesini kapatmis mesajlarim mavi tik olmadi birde ama iki tik oldu iki gun sonra
Ne yapmak istemis
sevgilin patolojik yalancı, seni manipüle etmiş bırak sal napcan böyle adamla, ablam? :)
Napmaya calismis asko burada peki
kararsız bir tip gibi geldi bence gidip sormalısın
Soramam cunku kalkip bana askerde tel yasak falan yapiyor ben yalan konustugumu dusunuyorum ama unuformayla selfie yolladi ama halen yalan okdugunu dusunuyorum
burada sevgilisi eşi asker olup telefonda konuştuklarını söyleyen kişiler var bence de yalan demiş ama birde şu var sanırım izin almak gerekiyor
Yani bilmiyorum ama yalan bence ama neden yapti bunu
belirsiz adamla olmaz
Bencede amacini anlayamadim sinir okdum
Dengesiz biri
Amac ne ben onu anlamadim tshirtu bana vermesi falan
Dengesiz işte, yaptıklarına anlam verme, her şey yapar, sağına soluna belli olmax
Senden emin degildir belkide sen yaz durumu anlat
Ne diyecegim neden benden emin degildir yazamam cunku zaten cocuk bana askerde tel yasak falan yapti
Yalan söylüyorda olabilir belkide bi anlık bi histi vazgecti tişörtü bırakmasıda bi garip yan cebimde dursun hesabımı yaptı bilmiyorum neden durdugunu ilk buluşmanızmıydı bu
Evet ilk ve son olmus gibi bir his verdi amacini asla anlamadim
Uzak dur gereksiz bi durum zaman kaybı olmasın