Bu cocugun amacini anlatsin birisi?

Arkadaslar kisaca anlatmaya calisacqgim bir cocukla tanismistik tam benimmhosuma giden bir tipti biraz konustuk birden engelledi sonra tekrar ortaya cikti cok aramistin ondan engelledim dedi tekrar konustuk neyse derken bu ilk kez benim eve geldi disardada hic bulusmamistik yurtdisinda yasiyoruz biz neyse o bana askeriyeye katilacagini 4 sene burada olmayacagini falan soledi sonra neyse oturduk uyuduk sonra sacimi oksamaya basladi hafif cekerek neyse opusmeye basladik tam derine inecekken birakti ve sana bunu yapamam ben gidecegim gorev icin cunku seni dusunmek istemiyorum falan dedi gorevime adapte olmak istiyorum falan dedi neyse tamam dedik giderken bana tshirtunu verdi parfumde sikmis bol bol neyse aldim sonra ertesi gun sabah sacimi kazitcem dedi ama ertesi gun aksam bes gibi durakta gordum saclar yerindeydi bunun amaci ne arkadaslar gitmiyor olabilir neden giysi birakiyor ve dahasi

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar son gorulmesi durumunu falan goremiyordum artik gozukuyor uc gun sonrasi ne ne demek ya gizlemisti ya engellemisti acmis veya ne
Bu cocugun amacini anlatsin birisi?