Bir kızı seviyorum çevrimiçi olusunu izliyorum saat kac oldu canım yanıyor calıstıgım yerin yanında oturuyor büyük ihtimalle sevgiliside var eee bende cirkinim yas 22 ne olacak böyle hep canımmı yanacak cevrimiçi Şu an ve ben izliyorum büyük ihtimalle sevgilisi ile konusuyor of of offf🚬🚬
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Git konuş belki de hiçbişe düşündüğün gibi değildir
Ya büyük ihtimalle var sevgilisi kızda 100üstünden 100değil ama ben yüz üstünden 0ım bu saate ayakta sevgilisimile konsuyor büyük ihtimalle bende her gün izliyorum görryim diyr 10 saat beklediğim oldu nerdeyse her gün bekliyorumda bi kere göreyim diye ama bakmıyor da
Sen bu kafayla devam edersen daha çok beklersin çık karşısına aslan gibi.. anlat meseleyi.. ya hero ya mero..
Tipsizlik elimi kolumu baglıyor ah biraz giderim olsa öyle bi konusurum ki sevgiliside var gibi duruyor ama allah şahit cok seviyorum 5saniye gördüğümde ömrüm uzuyor sanki cok tatlı br
Tipin iyi dostum.. Şansını dene...
Görme engelin kaç kanka
La olm elin yüzün düzgün işte ne kendini gömüyorsun saça sakala şekil ver tamam bu iş
Yok be ne yapsam olmaz
Zor...
O kadar zorki anlatamam çevrim içi yazamıyorum görüyorum konusamıyorum her gğn bekliyorum 5 10 saniye göreyim diye bakmıyorda sevgilisi var diye düşünüyorum bu saate kolay kolay ayakta olmaz bi insan
😢😢😢
Zor be dostum canım cok yanıyor bu ya fıs görünüşün ya sevgimi görse olur 5saniye gördüğümdeki mutluluğu görse offf offf canım sıkıldı gene
Kapaknfotoma vakarmısın kızı koydum
Gördüm evet birliktelik yakisir sizlere
Teşekkür ederim keşke olsa ama cok zor
Aminnn
Dostum git konus baska çaresi yok 🙃
Aga bee🚬🚬
🙃🙃Cok seviyorum cok napayım red mi yesem
Efendim pandacım @arslanEMİR123 vazgeç bu sevdadan dhjrb
Zor olacak ama galiba öyle olacak ama her gğn görüyorum olum aşırı üzülüyorum lan çok ağlıyorum çok seviyorum nasıl olacak inan bilmiyorum
Geçer geçer merak etme üzülme
Ulan neden hep gecer diye bekliyorum bi kerede mutlu olsak ne olacak sevicem
Tipsiz değilsin kanki dene şansını bisi olmaz
Kanka görme engelin kaç
Tamam tipsizsin
Öyleyim biliyorum kapak fotoma baksana bi kızı attım
Normal bildiğimiz sıradan bir tip işte bir güzelliği yok sen aşıksın diye sana aşırı güzel geliyordur
Vallah öyle geliyor büyük ihtimalle
Bu bir soru değil
😂😂😂😂bu kadar netlik sencede biraz sert olmadımı 😂😂😂 konuya odaklanırken güldürdün beni
Soru su o zaman cevrimiçi olsunu mu izliyim yoksa sevgilisi oldugunu düşünüyorum buna ragmen red mi yesem o kadar cok seviyorum ki anlatamam siz kızlar kafayı yedirirsiniz yazık size
Sen bu kızla konustun mu?
Yok konusmadım
Sen o kızı sevmiyosun demekki bosu a dert yanma git bi konus kendin yazıp kendin ciziyon en azından red etse bile aklın net olur 👍
Cok seviyorum ama tipsizlik elimi kolumu baglıyor aşırı çirkinim sevgiliside var gibi hic bakmıyorda
Kime neye göre tipsizsin kim dedi sana bunu hala kafanda ciziyosun gidip konusmadan sadece varsayımlarla ilerliycen seninki hayal dünyasında bir kabus yaratmıssın kendine bi uyan kendine gel git konus kızla
Güzel diyorsunda vallaha da billahada cirkinim kız iyi burnum büyük tipsizimde içimde bırakayım diyorum
Konusmadan sadece varsayım o yüzden kızla konus gerisi bos muhabbet
Orası öyle tabi haklısın. ben içime atayım orada kalsın bence
Kapak fotoma bakarmısın kızı koydum
Kardesim kızın ne hissetigini nasıl bilecem bi tip meselesi değil ki ilişki meselesi seni umutlandırmak için konusmuyorum sadece kızla konus kafanda kalbinde bu kadar yorulmaz hersey tip değil bu sekilde yürütemezsin
Biliyorum tip değilde kız baya iyi büyük ihtimalle tipe bakan biri yğzde milyon tipte elenince sns gelmiyor ki gelse hallederim zaten ben hangi kızla aynu ortamda bulunsam sana yemin ederim cogu hoslandı benden seytan tüyüm vardır