Birisi icin fiziksel olarak degismek mantıklı mi kilo vermek, giyim, kusam bu sacma degil mi?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Birisi icin fiziksel olarak degismek mantıklı mi kilo vermek, giyim, kusam bu sacma degil mi?
Yani Sevgi birazcık fedakarlık ister şıklara baktığımda birçok kişi hayır mantıksız saçma gereksiz gibi şeyler söylemiş ama bence gerekli yani bir insan birisini seviyorsa onun için değişmek istemez mi sadece psikolojik olarak ruhsal olarak huy olarak değişim değil bazen fiziki de değişimler de olması gerekir kendine dikkat etmesi gerekir bakımına dikkat etmesi gerekir Bu kötü bir şey değildir ama, belki de yapamayacağı bir şeyse bir hastalığı varsa veya bununla ilgili psikolojik baskı yapmak da doğru değil ne olduğuna göre değişir yani
Hayır tabi ki de mantıklı değil hiç bir zaman.. zaten insan bence sevdiği için değşimemelidir. olduğu gibi sevmelidir. benim de sevgilim olsa mesela ben sevgilimi olduğu gibi sever ve kabullenirdim onu ya da kendimi değiştirmezdim hiç bir şekilde.. ama günümüzde maalesef.. kimse kimseyi olduğu gibi kabul etmiyor.. zaten öz güveni yüksek olan değişmez.. insan niye kendini değiştiriyor ki? yani kendini olduğu gibi kabul etsin zaten değiş diyen de sevmiyordur.. hele ki kilosunu giyimini değiştiriyorsa sırf birisi için..
Kesinlikle saçma. KS'de üç kere tipime laf edildi. Herkes istiyor diye de birisi istiyor diye de değişemem. Düzenli olmak zorundayım, düzenli görünmek zorunda değilim. Örnek kılsız bir burun hoş görünür ama burnun sıfır kıl olması demek nefes alırken zararlı maddelerin içeri girmesi demektir. Bu yüzden tırnak makası gibi miğde kaldıran ekipmanlar yerine bıyık makası kullanmak zorundayım ki bütün kılları alamayayım. Denge önemli😂😂😂 Temiz olmakla temiz görünmek arasında dağlar kadar fark var.
insanlar iç görünüm kadar dış görünüme de önem vermelidir
evet sevebilirsin ama tek kaşlı bir adamı da koluna takmakta çekinirsin şimdi insan içinde
kendine özen göstermelisin bu hem kişinin kendine saygısı için hem de karşıya duyduğu saygı için gereklidir
eğer ki bir kadın çok kilolu ise ağır yaşamdakiler tv programındakiler gibi yanındaki erkekte fit kaslı bir şey ise erkek ister istemez kırmadan azcık kilo verelim demeli hem sağlık açısından da gerekli
Cevap
40Cevap
Birisi için değişmek mantıklı değil
nasıl tanıdıysa öyle sevmel insan, onun istediği gibi olduğunda sen sen olmaktan çıkıyorsun artık onun istidiği hayatı yaşamaya çalışırsın kendininkini değil, sana insan gibi değil bir makine gibi bakmaya başlar bu gün çok zarifsin der yarın kilo al biraz, diğer gün bu saçın olmamış der başka renk yap bir başka gün bu etek olmamış der sen en iyisi pantolon giy, üzerimizde onun başlatacağı bir tuş yok.. biraz kalbine dokunsun bence bunu öğrenmesi gerekir
Birisi için değil de kendin için değişebilirsin, mesela kilo musun spora başla sağlıklı beslen, duygularını mı kontrol edemiyorsun korktuğun bir şey ya da bir şeyler mi var meditasyon yap
Hayir tabiki ya kiloda kilik kiyafette insanin kendini nasil mutlu hissetigiyle alakali zaten bunu belirten biride yanimda barinamaz
Aşırı itici duruyolar bi de kendilerine baksalar keşke herkesin kusuru var
Çok seviyorsam denerim şansımı ya. Kimse için değişmem yok seven böyle sevsin diye laflar etmeyi sevmiyorum.. kimse değil ki o.. sevdiğim insan.. kilom varsa veririm.. dikkat etmeden giyiniyorsam dikkat ederim baktim hâlâ kabul etmiyor en azından elimden geleni yaptım olmadi, olduramadik derim.. istediği ben değilmişim, oda istedi ben olmayi ve birtakım istekler sundu, denedi, olur sandı olmadi. Of, cidden bazı şeyler olmayınca olmuyor, zorlamak lazım, olmayınca da kabullenmek lazım
Birisi için değil kendin için değiş. Sağlığın için değiş. En önemlisi sen nasıl mutluysan öyle ol. Kimse için değişmeye değmez çünkü
Mantıklı değil, kendin için değişmelisin, kendin istiyorsan eğer değişmeyi, her anlamda, zamanla değişmek, iyileştirmek kendini en güzelidir, önce kendine olan saygından olucak bütün bunlar ki karşındaki kişiyede saygın olsun.
hayır bence kendin için bunu yaparsın içten içe. aynaya baktığımda gördüğüm kişinin giyiminden kuşamından tut bedenine kadar beğenmeliyim. içime sinmeli görüntüm.
Aynen
Başkası için değil kendin için değişmek daha doğru olur sonuç itibariyle beden senin bedenin sen o şekilde mutluysan eğer karşı tarafta o şekilde mutlu olabilir.
Bence insanı hirslandiran şeyde bu
Ama değişimi yaptıktan sonra geri dönmeyeceksin o görüp pişman olucak
Onun bu halimi görmesi bile umrumda olmaz haketmez hicbir türlü beni
Tesekur ederim herkes bunu bunu yap diyo benim de gözlerim var görüyorum değiştirmek istesem zaten değiştirim kafama takılmıştı ondan
Kendin için yap bunları. İnsan önce kendini sevip beğenmeli.
Aşıksan ve seviyorsan ayrıca en önemlisi bu değişi sen de onaylıyorsan neresi mantıksız. Sadece o istiyor diye değişmekte mantık aranmaz. Teslimiyettir ve yersizdir, gereksizdir (!)
Hayır seni giyimine, kilona göre seven biri gerçekten sevmiyordur zaten. Kendin için değiştireceksen değiştir bunları, kendine değer vermeyene kimse vermez.
Hayır çünkü ben sırf benden tiksinmesin hiç yoktan ona daha güzel görüneyim diye 30 kilo vermistim saç stilim kaş çizgimi değiştirdim kız yine gelmedi aök
kendin için kendine yapmadığın hiç ama hiç bir şeyi başkası için yapma etrafına bi bak erkekler sizi etkilemek için çok bişi değiştirmiyor bedenninde
Hayır oldugum gibi kabul etmiyorsa hadi ordan gitsin değişeceksem de sadece kendim istediğim için olur birisi için degil
Kendin için, sağlığın için ve sevdiklerin için değişim güzeldir. Sırf sevgilin kilo ver dedi diye de ne bileyim.
sahip olduğumuz fiziksel yapı en güzel tasarımcı olan yaratıcı tarafından tasarlandı
hiç kimse için bu tasarım değişmez
Biliyorum, mantıklı değil ama gidip 18 kilo verdim. 4 kilo daha vermek istiyorum onun için. 43 kilo olursam belki beni sever diye.
47 iyi mi sence?
1.53
Birisi için kendimi değiştirmem
Fiziksel olarak dediğin görünüştür. Eee ne anladım.
Bence başkası için değil de kendisi için değişmeli insan.
Neden değişmek zorundasın ki? Seni olduğun gibi kabul etmeli.
degismem kendi mutlulugum için degisirim kimsenin de dusuncesi önemli değildir kendimi seviyim o bana yeter
Her zaman kendin ol ve kimse için ne değil ne de hayallerinddn vazgeç, kalbin kurur için yanar da kimseler anlamaz acısını..
Birisi için değil de kendin için değişebilirsin, sağlığın için
#Hükümdar
evet mümkün ama kendin için yaparsan daha iyi
Hayır değil..
hayır kesinlikle, o şahıs senin fiziğine mi? aşık olucak yoksa kalbine mi? bence cevap ortada :D
Beni seven oldugum gibi sevsin kimse icin degismemeliyiz
Kızlarda ki ego kimsede olmadığından burada bile oysa kızlar hayır demiş cogunlukta 🤣
Herseyi kendim için yapiyorum
Kimse için defismem ne fiziksel
Başkası olma kendin ol demiş şair
Değil kendin için degiseceksin
Ben degisirdim mantıklı mı bilmiyorum
Hayir tabi ki de. Seviyorsa böyle sevsin
Gerek yok ama kişi memnun değilse neden olmasın
Hayır çok mantıksız
Mantıksız…
Herkes kendisi için değişmelidir
mantık dışı zekama bakmasını isterim
Kendim için düzelirim ona da gerek yok