Bir ilişkinin içindeyken her şey güzel gidiyorken depresyonum yüzünden her şeyi berbat edebiliyorum bazen maalesef. İşin aslı şu ki bazı zamanlar sadece kötüyü düşünebiliyorum ve buna engel olamıyorum. Her şeye karşı kötümser oluyorum. Geleceğe karşı umutsuz, insanlara karşı güvensiz ve kendimi de değersiz hissediyorum. Ortada hiçbir şey yokken mantıksız şeyler söyleyip ilişki içinde olduğum beyefendinin kafasını karıştırıyorum. Mesela, "sen beni neden sevesin ki, ben çok değersizim, sevilmeye değmeyen biriyim, bu hayatta kimse beni gerçekten sevemez, benimle oynuyorsun, dalga geçiyosun, sen de diğerleri gibi gideceksin" gibi içimden geçen şeyleri bazen maalesef dışarı vuruyorum. İlişki içinde olduğum beyefendi de bu kız bana güvenmiyor diye düşünüyor. Oysa ki kafasının karışmasına gerek yok, biraz bna destek olsalar yeterdi. Bazen kötü bir ruh halindeyken git diyebiliyorum yanımdan mesela. Aslında o git bir kal demek olsa bile hayatıma girmiş olan hiçbir erkek bunu anlayamadı. Onlara git derken "sen kendini iyi hissedene kadar hiçbir yere gitmiyorum" denmesini bekledim aslında ben. Veya en azından bir sarılma, ufak bir öpücük, her şey düzelecek sözü. Ama onun yerine hepsi peki diyip benden yavaş yavaş soğumaya ilk adımlarını atmış oldular. Neden erkekler bu kadar düz mantıklı olmak zorunda ki? Benim gibi ince ruhlu, ince düşünceli bir erkek bulmak neden bu kadar zor? Tamam bu dünyada hepimiz yalnızız ama insan kötü günlerinde sarılacak bir omuz, saçlarının okşanacağı bir el, dertlerini anlatıp birlikte çözüm üretebileceği bir insan da arıyor. İnsanız sonuçta birbirimize ihtiyacımız var, birbirimizi sevmek için varız. Her kötü günümde kendi başıma baş etmek zorunda olmaktan sıkıldım. Sanki duygularımın, hislerimin, düşüncelerimin bir önemi yok gibi. Maalesef öyle de sanırım... Nasıl güvenicem ben şimdi bir erkeğe de onunla ciddi düşünücem? Hepsi beni yarı yolda bıraktı. Belki biri hayatımda kalmaya ve beni sevmeye devam etseydi şu an renkler geri gelmişti hayatımda
Ben git diyeyim ama gitmesin gibi bir dünya yok maalesef. Ben karşımdakinin düşüncelerini bilemem ki. Günümüzde kadına şiddet ve zorbalık ve ısrarlı takip gibi suçlar var. Sen istemedikçe birinin seninle kalması senin hakkına tecavüze giriyor. Gitmesini istemiyorsan düşüncelerinin durulduğu bir anda ona anlatacaksın. Zor zamanlar geçiriyorum, seninle alakası yok aslında beni bırakma diyeceksin. Aynı zamanda da ona git dememeye kendini alıştırman lazım. Diyelim ki topluluk içinde oturuyorsunuz. Sen ona "istemiyorum seni anlasana git artık başımdan" dedin. Arkadaş neden böyle dediğini biliyor ama çevredekiler bilmiyor. Düşeceği durumu bir tahayyül et. Karşıdaki insan sonuçta morali alt üst olacak buna dayanamamaya başlayacak. Hep kendi tarafından düşünme. Aynı zamanda senin de iyi olmak için çabalaman lazım.
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sen de haklısın ama çok kırıldım insanlara karşı tahammülüm az bazen git de diyorum s1ktir git de zor zamanlar geçiriyorum seninle alakası yok nolur beni bırakma demek o anki sinir ve duygusal anımda aklıma gelmiyor sonradan pişman olunca aklıma geliyor ama niyetim kötü değil bunu anlamak bu kadar zor olmamalı
Bunu sakinken anlatacaksın. Anlamak zor değil imkansız. Madem şiirden, nakarattan adam istiyorsun karşında dinle "Ayrılıklar da sevdaya dahil, çünkü ayrılanlar hala sevgili" Bazen sevdiği için de bırakır insan. Herkesin irili ufaklı psikilojik sorunları var. Seni girdabında yalnız bırakmaması için sakin anında yardım istemelisin.
dayı her boku da ben mi anlatıcam sezen aksu şarkısını bile yaptı ya git... git... git... meee dur ne olursun gitme kalll yalannn söyledim diye siz erkekler biraz kıt beyinli olmayın biraz duyguları da anlamaya çalışın artık bıktım sizden
Biri sevgilini kızı rahatsız ediyor diye şikayet ettiğinde sevgilin de ifadesinde sezen aksuyu dayanak gösterir artık. Büyü çocuk. Hayat o kadar basit değil.
Aynen sokak ortasında sevgilisini döven adamı ayırmak yerine millet sinema izler gibi izliyor ben üzgün ruh halimle git demişim diye herkes başımıza toplanacak helikopterle swat ekibi inecek sevgilimi tutuklayacak falan. Ben git derken bana üzgün gözlerle bakıp karşımda dikilmeye devam edip bir iki dakika sonra dayanamayıp boynuna sarılır iki saat ağlayarak seni seviyorum derim be ama yok ki öyle biri anca rüyamda
Filmler, şarkılar, şiirler seni fazla içine almış güzel çocuk. Hayatın tabiyatı bunu karşılamıyor. Bu içerikleri tükettiğin kadar dışarıyı da görmen şart. Günde bir haber bülteni, bir saatlik yürüyüş ve benzeri etkinlikler şart. Sen sevgilinle itişirken Kadir Şeker gibi duyarlı bir genc gelip olaya müdahil olursa ne olur? Dur bir dakika sonrasında sarılacağız biz diyebilir misin?
Kızından kızına değişir , aynısını bana yapmayacağını düşündüğüm hiçbir kızın yanında olman erkekleri kendilerini iyi hissetmek için kullanan tipler var onların mesela asla yanında olman , ama normalde samimi olduğum ve bana derstek olan biriyse tabiki yanında olurum bende insanım , erkeklerde insandır niye olmayalım
Senin duygularını iyi okuyamıyorlar demek ki her git demek seni istemiyorum demek değildir esasen. İnsan bazen içinde bir kaos yaşar ara ara ama en çok da bu esnada sevgiye ilgiye muhtaçtır. Gitmeyi tercih edenler mücadele etmekten ziyade zorlukları aşmayı değil de kolay yolu seçenlerdir.
Sen seni bırakmayan birini istiyorsun saçmalasanda kafan karışık olsa da sana değer veren birini istiyorsun Ayrıca kendine değer ver kendini sev .. vefakar birini bulursan dediğin olur ancak devir mall dolu
Bak kendine gel boş ver geçmişi boşluğa düşme güçlü birisin sen hayata gerçek bak aşk meşk işleri artık oyuncak olmuş bir devir olmuş insanlar sahte olmuş .. sen ayakların üstünde durmaya bak
Geçmiş olsun. Bir insan bir insanı gerçekten sevdiği zaman onun nazını kahrını çeker. Eğer sevmiyorsa şekilde göründüğü gibi kolay yoldan vazgeçer. Umarım kalbine gönlüne göre birini bulursun.
1
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haklısın sanırım. Ama elimi çok güzel tutmuştu, çok güzel sarılmıştı çok güzel öpmüştü o gün beni. Ben de sevdi sanmıştım meğer sevmek sevgiyi göstermek değilmiş her zaman
her şey zaten başlarda çok güzel başlamaz mı? İlk elin i tutar ilk sahilde birlikte yürüyüp gidersiniz her şey çok güzelken daha ilk dikende bırakılırsin üstelik bir çöp gibi ve acı olanda tüm inanmışlığın herşeyin bir hiç olduğunu görmek sanırım en üzücü kısmı da bu
@mericeyn10 kıyamam ya sen olur muydun gerçekten seven.. Mesela anlatsana nasıl severdin? Bırakın kardeşim bu işleri bi insanın önce yarasını görün yarasının derdini anlayan ben bu insana derman olabilir miyim? Diye bir düşünün öyle herşeye balıklama atlayıp söylemekle olmuyor. Derman olayım derken bir dertte sen olursun
@turgayatacan her söylediğinde haklısın ya gerçekten senin gibi bilge anlayışlı insanlara ihtiyacım var aslında umarım hayat çıkartır karşıma böyle birini
Gerçekleri bazen üzücü olabilirler bazen de sevindirici olabilir. Velakin gerçekçi konuşmak bir insanı anlamak her zaman daha kıymetlidır kendi değerin artarken karşısında ki insana gösterdiğin anlayışta o insanı sevindirir... Ve umarım hakkında sana iyi gelebilecek insanlar ile karşılaşir geri kalan hayatında mutlu olursun.
@turgayatacan insan gerçekten seviyorsa eğer sevdiğinin her halükarda yanında olur demek istediğim buydu. Balıklama atlama falan hiç hoş değil üslubun. Ben gerçekten sevdim olmadı. Bir de sorulara direkt olarak cevap veremediğim için yorumlara yazamk zorunda kalıyorum o yüzden bende de hata var tabi o anlamda haklısın şu sorunu düzeltseler keşke. Zor durumda kalıyorum artık kaç kere söyledim düzelmedi
@mericeyn10 güzel kardeşim kullandığım üslub genel olarak söylenen birşeydir sadece sana özgü değil seni tanıyorum sende beni. Sevmişsin olmamış belki yara almışsın ama yazarken konuşurken daha olanaklı konuşmalı yazmalısin. İncittiysem kusura bakma
Abi beni nereden tanıyorsun ya 😅😅😅 yok yok estağfurullah asıl ben yanlış ifade ettiysem kusura bakmayın lütfen. Dediğim gibi direk olarak cevap veremediğim için balıklama atlamak zorunda kalıyorum yorumlara maalesef. Keşke senin gibi olur olmadık şeylerden kavga aramayan böyle kibar, naif insanlardan daha fazla olsa şu saçma dünyada. Anlayışın için çok teşekkürler 🤗
Şans yok diye bir ey yoktur şans kullanılan bir şeydir sen kullanmıyorsan (ki zaten şanssızım diye bir hesabın varsa asla kullanamıyorsundur) bunu şansına bağlamamalısın bilmiyor farketmemiş olabilirsin ama herkes gibi senin de şansın var
Sen kimsin de eski sevgilim olacaksın hadsiz, yaptığı yakıştırmaya bak rüyanda görürsün anca. Soru sordun cevap verdim, senle ne alakası var cevabımın müptezel