Erkekler depresyonda bir kızın yanında olmaz mı?

Bir ilişkinin içindeyken her şey güzel gidiyorken depresyonum yüzünden her şeyi berbat edebiliyorum bazen maalesef. İşin aslı şu ki bazı zamanlar sadece kötüyü düşünebiliyorum ve buna engel olamıyorum. Her şeye karşı kötümser oluyorum. Geleceğe karşı umutsuz, insanlara karşı güvensiz ve kendimi de değersiz hissediyorum. Ortada hiçbir şey yokken mantıksız şeyler söyleyip ilişki içinde olduğum beyefendinin kafasını karıştırıyorum. Mesela, "sen beni neden sevesin ki, ben çok değersizim, sevilmeye değmeyen biriyim, bu hayatta kimse beni gerçekten sevemez, benimle oynuyorsun, dalga geçiyosun, sen de diğerleri gibi gideceksin" gibi içimden geçen şeyleri bazen maalesef dışarı vuruyorum. İlişki içinde olduğum beyefendi de bu kız bana güvenmiyor diye düşünüyor. Oysa ki kafasının karışmasına gerek yok, biraz bna destek olsalar yeterdi. Bazen kötü bir ruh halindeyken git diyebiliyorum yanımdan mesela. Aslında o git bir kal demek olsa bile hayatıma girmiş olan hiçbir erkek bunu anlayamadı. Onlara git derken "sen kendini iyi hissedene kadar hiçbir yere gitmiyorum" denmesini bekledim aslında ben. Veya en azından bir sarılma, ufak bir öpücük, her şey düzelecek sözü. Ama onun yerine hepsi peki diyip benden yavaş yavaş soğumaya ilk adımlarını atmış oldular. Neden erkekler bu kadar düz mantıklı olmak zorunda ki? Benim gibi ince ruhlu, ince düşünceli bir erkek bulmak neden bu kadar zor? Tamam bu dünyada hepimiz yalnızız ama insan kötü günlerinde sarılacak bir omuz, saçlarının okşanacağı bir el, dertlerini anlatıp birlikte çözüm üretebileceği bir insan da arıyor. İnsanız sonuçta birbirimize ihtiyacımız var, birbirimizi sevmek için varız. Her kötü günümde kendi başıma baş etmek zorunda olmaktan sıkıldım. Sanki duygularımın, hislerimin, düşüncelerimin bir önemi yok gibi. Maalesef öyle de sanırım... Nasıl güvenicem ben şimdi bir erkeğe de onunla ciddi düşünücem? Hepsi beni yarı yolda bıraktı. Belki biri hayatımda kalmaya ve beni sevmeye devam etseydi şu an renkler geri gelmişti hayatımda