23 yaşındayım, ilk kez sevgilim oldu bana ne önerirsiniz?

Yaş 23. Bugune kadar karsi cinsle pek iletisim kurmadım. Bircok sebebi var bunun tercih diyelim. Simdi ise gercekten hoslandigim, kalbimin attığı biriyle beraberim.

Ama bu işleri hic bilmiyorum, erkekleri pek tanimiyorum. Bana karsi hangi davranislarda bulunursa uzak durmaliyim? Hangi davranislar takdir edilesi ve evet bu erkek iyi bir erkek, iliskiye devam edebiliriz dedirtir?

Yani konusuyoruz ediyoruz ama anlayamiyorum bunlari. Taktik mi yapıyor, benimle ciddi mi, amaci baska mi, benim duygularimi kullanir mi ya da kullaniyor mu bilemiyorum.

Kendimi iliskinin akışına tamamen teslim edemiyorum bu yuzden. Yani cok sey duyuyoruz erkeklerle ilgili. Guvenemiyorum galiba ve biraz tecrubeli olmadigimdan da iyi mi kotu mu, niyeti ne, beni uzer mi en bastan mi bitirmeliyim yoksa devam mi etmeliyim bilemiyorum.

Bir erkegin hangi hareketlerini, davranislarini, soylemlerini olumsuz algilamaliyim? Hangi davranislarini, soylemlerini olumlu algılamalıyım? Biraz yardimci olursaniz sevinirim.

Dediklerinizi kulagima kupe yapip oyle ilerleyecegim ve ona bu gözlerle bakip inceleyecegim. Dogru öneriler verirseniz sevinirim. Belki bu soruyla beraber hem bana hemde baskalarina da faydaniz olur.

23 yaşındayım, ilk kez sevgilim oldu bana ne önerirsiniz?