Bu hatayı iki defa yaptım. İkisinde de hatalı karar aldığımı düşünüyorum. Bazen arkadaşlar yalnız kalma korkusu (sebebi başarısızlığıma paydaş arama) sebebiyle yakın arkadaşlarının da kendileri gibi olmasını isterler.
Bu nedenle arkadaşlara bakmayın, size değer veren ve yanında mutlu hissettiğimiz adam doğru adamdır.
Hayır tabi ki de kimse benim ilişkime ya da hayatıma karışamaz.. bir sorun varsa bunu ben görür ve müdahale ederim zaten.. ve kimseden de ilişkim hakkında yorum ya da tavsiye istemem.. kendi kararlarımı veririm bu da beni ve sevdiğim kadını ilgilendirir zaten. bende kimsenin ilişkisine karışmam.
Çok kişiyi bıraktırdım çok.. Hepside bana şükür ederler. Fakat derim ki ciddiyseniz bir raddede içinize şüphe düşerse söyleyin, oturup herşeyini anlatan var tabi anlatma desende anlatır. Öyle kızlarda var yani.
Ya ben sevmem ki zaten ben kendi yaşamımıda söylemezdim. Özel yani. Arkadaşlarıma da söylerim söylemeyin diye bir çıkmaza giriyoruz ya akıl sır erdiremiyoruz erkek milletine orada toplantı kuruluyor işte😅😂
Önceki bir ilişkim arkadaşları yüzünden bitmişti o benden ayrılmıştı. Sanırım arkadaşlarını kaybetme korkuları yüzünden aramızı bozdu. Karşım da ki kişinin de onların ağzına bakması daha saçma zatende neyse kendi aklınız fikriniz var bu hatalara düşmeyin.
Arkadaşların kıskanç olabileceği ve ilişki de olduğunuz kişi de gözü olabileceğini de unutmayın. Arkadaş tavsiyesi üzerine ayrılmayın. Kendi aklınızı kullanın. Yanlışlar varsa ayrılın.
Kafama oturmayan midemin kaldırmadığı durumlar varsa bitiririm. Tabi ki fikir alırım ama o fikir alma sebebim de benim bazı konulardan yana düşünceli olmamdandır. Yani bitirmem sadece kendi kararımla olur.