Beni kolay kız zannediyor. Algısını nasıl değiştirebilirim?

Ben çok zor beğenen biriyim. Yaklaşık 3 yıldır kimseyle çıkmadım. Öncesinde de çok kişiyle çıkmiş değilim. Çok güzel ve kariyerliyim. Bana aşık olan, hoşlanan, peşimde koşan çok kişi oldu ama onları red ettim. Çünkü kriterlerime uymuyorlardı. Hep soğuk ve erkeklerden uzak duran biri olarak biliniyorum. Iş ve arkadaş çevremdekiler hiç beni bir erkekle görmediler mesela

Neyse ben internetten tesadüfen biriyle tanıştım ve çıkmaya başladık. Onu çok beğendim, çok hoşlanıyorum ve tüm kriterlerime uyuyor. Sadece şöyle bir sorunumuz var; ben ona fazla kolay geldim. Benim için hiç çaba sarfetmesi gerekmedi. Ben zaten ona hayrandım. Yani 2. buluşmada öpmesine bile izin verdim. Ki ben çok çok mesafeli biriyimdir asla böyle kolay biri değildim. Ne zaman buluşmak istese buluşuyorum ve çok heyecanlı oluyorum. Tartışma olunca ben haklı bile olsam ilk adımı atıp barışıyorum yani ben çantada kekliğim. Böyle olmasını istemezdim ama böyle oldu. Bana karşı pek romantik değil, aklı fikri öpüşmek oynaşmak gibi. Hiç hediye almiyor, çicek almiyor, buluşmak için plan yapmiyor, romantik laflar etmiyor, arabayı sağa çekip beni öpmek istiyor.

Ben bu kolay kız imajından nasıl kurtulurum?

Beni kolay kız zannediyor. Algısını nasıl değiştirebilirim?