+1 yılKırılarak ayrılmadıysam veya bende değeri kaldıysa giderdim desteğe ihtiyacı var demekki haber ediyor.
147 Yorumla
Soran+1 yılKötü bir şekilde ayrılık olmadı. Ben her ne kadar çok uzulsem ve travma yaşamış olsam da ayrılıktan sonra. Kendime odaklandim dusunmemeye çalışıyordum ki telefon geldi bir an üzüldüm canım sıkıldı.
- +1 yıl
Gitmekle bir şey kaybetmezsiniz insani bir durum sonuçta, belkide hala sizi seviyor bunu bahane edip barışmak istiyor bunlar olmasa bile insanlık yaptım der geçersiniz o şu an size el uzatmış ki ameliyat öncesi helalleşmek isteyecek belkide tabi ne ameliyatı bilmiyorum estetikse hiç oralı olmam 😅
Soran+1 yılYok estetik ameliyat değil. Ciddi bir ameliyat kadinsal bir durum. Anladım tabi insani bir durum sonuçta şayet bu dediklerin olmasa bile vicdan rahatlığı açısından haklısın en azindan insanlik yaptım derim. Teşekkür ederim değerli yorumların için 🙂🙏
- +1 yıl
Rica ederim 🤗
Soran+1 yıl😊😊
- +1 yıl
Aşağıdaki yorumları okudumda bana çok acımasızca geldi 4 yıl sevgili kalmışsınız o kadar yılın hatrı var 2 ay ayrılmışsınız görende 2 sene sanıcak. Hastalığı kansermiş sanki grip olmuş gibi basite alınmış ölürse ölsün der gibi. Bir ihtiyacı olursa karşılarım denmiş zaten ihtiyacı olmasa aramazdı da. Terkedip başkasıyla evlenmiş gibi kinleşilmiş bu kadar acımasız olunmamalı. Evlenmiş olsanız onu da anlarım zaten iki tarafta bekar. Belkide rahatsızlığı sebebiyle ayrılmak istedi içinde duygularını dahi bilemiyoruz, kadının ruh halini hiç düşünen yok okuyunca şok oldum. Ergen değiliz biz olgun insanlarız kazık atmış gibi yermeye gerek yok medenice ayrılmış bitmiş arkadaş dost kalında demiyorum zaten insanız biz düşmeye kalkmaya doğruya yanlışa doğmaya ölmeye mahkumuz. Varsayalım ki kadın öldü hiç mi içiniz sızlamicak. Sizinle bir hayatı olmayabilir ama değeriniz kalır. Ben hayatımda çok kötü günler geçirdim kadının ruh halini tahmin edebiliyorum eleştirmek kolay kendinizi birde onun yerine koyun. Aramam diyorsunuz ama gözleriniz açık gidecek şekilde de gözleriniz kalbiniz onu arayacak var olmasını isteyeceksiniz. Belki de tekrar başlayacak mutlu olucaksınız veya sevginizin sadakasını vermiş olucaksınız ben üzerime düşeni yaptım diyip Gönül rahatlığıyla hayatınıza devam ediceksiniz. Benim sevdiğim adam ayrılsakta haber ettiğim halde yanımda olmasını istediğim halde yapmıyorsa onu güzellikle anmam nefret ile anarım açık ve net çünkü bilirimki kardeşi, arkadaşı, dostu, ailesi ne kadar kazık atarsa atsın yanına koşuyordur ama sevdiği kadına koşamaz benim için nefret sebebidir.
- +1 yıl
Kendinize yakışanı yapın gerisi bayanın sorunu..
Soran+1 yıl@isimsiz0727
O kadar güzel ve uzun bir yazı paylasmissin ki
Çok çok çok teşekkür ederim öncelikle...
Empati yapmaya çalışıyorum
Belki de yaninda olmamı istedi
Doğrudan da soyleyemedi oda olabilir nitekim ameliyat hastalık psikolojisi diye düşünüyorum.
En kötü dediğin gibi duyduğum sevginin bir sadakasi olsun derimm...
Maddi manevi ne gerekiyorsa yapacagimi da söyledim kendisi teşekkür etti biliyorum en zor zamanımda hep yanımda oldun yapacağından hiç şüphem yok dedi...
Düşmez Kalkmaz bir Allah.
Kötü ayrilmadik tabiki ama nitekim beni kendisi terketti ayrıldı benden ki birincisinde de terketti ikincisinde de terketti.
Kendisi daha önce aramisti ilk ayrildiginda 2 ay sonra barışmak için günlerce haftalarca konuştu ilişkimize devam etme kararı aldım bende uzatmadim. Ancak tüm çaba ve fedakarligma rağmen yine terkedildim. Bilemiyorum gidip gitmeme konusunda çok kararsızım.
Ancak gidecek olursam da vicdanen icim rahat olur en fazla üzerime duseni son kez yaptım derim, varsın enayi ahmak ya da ne derse desin.
Bu yaptığın yorum ve açıklamalar için sana çok teşekkür ederim gerçekten kalemine yüreğine sağlık...- +1 yıl
Estağfurullah insan halinden çok iyi anlarım ben, en sevdiğim şey empatidir dediğim gibi aşağıdaki yazıları okuyunca şok oldum aldattı mı, evlendi mi öyle olsa bile cani mi, katil mi bu kadın bu kadar yerildi bunlar yoksa bu kadar ölmemeli duygularımız sonuçta karşıdaki de bir insan bir bayan ki bilirsiniz bayanlar duygusal olarak farklıdır. Emin olun sizide anlıyorum evlilik bir nasip işidir nasipse gelir yemenden nasip değilse ne gelir elden.
Soran+1 yılDiğer arkadaşın yazdığı yoruma da saygı duyuyorum..
Herkesin hayatta yaşadığı durumlar ve olaylara karşı aldığı tavır ve yaklaşım farklı olacaktir.
Oda sağolsun benim iyiliğim adına yorumda bulundu sizin gibi...
Kesinlikle kötü biri değil, hastalık psikolojisine veriyorum. Çok kararsız bıraktı beni. AMELİYAT öncesi arayıp haber vereceğini beklemiyordum.
Tam kendime odaklandim dusunmemeye calisiyordum. Travmayı atlatmaya çalışıyordum çünkü.
Sağ saglim ameliyattan çıksın hayırlısı ile.
Oda duygusal biri fazlasıyla biliyorum. Bazı şeyleri dile getiremez açık sözlü değil ben gibi..
Nasip işi mutlaka tabi doğru söylüyorsunuz.
Akşam bir arkadaşıma bunu telefondan anlattim ne olursa olsun git dedi geçmiş olsun dersin insanlik olarak vazifeni yaparsın dedi. En azından sonra İçin rahat olur varsın olmazsa da olmasın en azından bu yaptığın adamlık olur insanlık olur
Duygularım karmakarışık..
- +1 yıl
Sizide anlıyorum bende bitince ilişkimi kestirip atan birisiyim ama düşenin halinden anlarım hayırlısı olsun.
Soran+1 yılSiz böyle bir durumda gider miydiniz?
- +1 yıl
Giderdim evet
- +1 yıl
kötü günler olduysa da güzel günlerin hatrı var sevmeyi öğretmiş en azından herşeyden önce haber etmiş, haberim olmayan birşeyin vicdanı yok sonuçta
Soran+1 yılTeşekkür ederim Ya gerçekten yorumların için... Dertleşmek fikir almak çok iyi geldi...
Peki ne düşünür sence gitmem durumunda?
Adama bak terkettim ayrıldım buraya kadar gelmiş mi der kötü mü düşünür
Yoksa olumlu iyi mi düşünür- +1 yıl
Hiç öyle düşüneceğini sanmıyorum düşünürsede kendi ayıbı. Benim için öncelik insanlık önemli.
Soran+1 yılPeki bir kadın ya da kadınların çoğu nasıl düşünür tepki verir bu duruma. Ne diyorsun?
Soran+1 yılFikrimi değiştirdin. Yorumların o kadar iyi açıklayıcı oldu ki çok sağol..
- +1 yıl
Birinin ne düşündüğü önemli değil sen kendine yakışanı yapıyormusun o önemli isterse arkandan kötü desin vefasız desin
Soran+1 yıl@isimsiz0727 Kralsin...
Gereken mesaj alındı. İncelediği yerden kopsun o halde.. ben gerekeni yapacağım- +1 yıl
Ben erkeğim bro kral olamam 😂😂 şaka bir yana dediğim gibi kendine yakışanı yap geresi bayanın bileceği iş kendini bağlamaya gitme, istersen kendi duygularını yönetebilirsin bu senin elinde. insanlığını yap gerisini boş ver burada insanlık devreye giriyor çünkü. Eğerki barışalım vs derse çizgini koy insanlığımı yapmaya geldim de duygularınla tekrar oynamasına izin verme. Yani her şey senin elinde
- +1 yıl
Hahhah pardon ben bayanım kral olamam devrelerim yandı 😅
Soran+1 yılŞakacı seni bende pembe nick ne alaka diyecektim😬😬
Bu konuları hastane ortamında açmam ve onunda açmasına müsade etmem.
Sadece geçmiş olsun der halini hatrini sorar bir ihtiyacı olup olmadığı ve kalkarim.
Hasta haliyle bu konuları konuşmanın gereği yok diye düşünüyorum.
Ha sonra arar konuşmak ister o zaman bu konularda net keskin çizgimi koyarim. Sonuçta kalp bu oyuncak değil duygular hisler barindiriyoruz. Her seferinde yerle bir etmenin anlamı yok.
Duygusal kontrolü olan biriyim sorun olmaz da dediğin gibi insanlık bizde kalsın☀️
Soran+1 yılBayansin zaten
O zaman prenses matmazel diyelim 😬🙂- +1 yıl
Bilemiycim prensesmiyim her şey gönlünüzce olsun kıymet bilene ehline denk gelirsiniz inşallah selametle kalınız..
Soran+1 yılİnşallah dediğiniz gibi olur
Güzel dilek ve temennileriniz değerli açıklayıcı yorumlarınız için ayrıca çok çok teşekkür ediyorum. Sevgiler selamlar saygılar sunarım. Selametle kalın sizde Allah'a emanet olun...- +1 yıl
Estağfurullah rica ederim sizde Allaha emanet olunuz..
Soran+1 yılSağolun...🤲🙏
Soran+1 yılGittim
2 dk görebildim...
Abim burada lütfen gider misin bir sorun olsun istemiyorum dedi..
Abisi ordaymis bir ara abisiyle nerdeyse birbirimize girecektik öncesinde ki bir olay...
Çiçek buket yaptırdım kırmızı ve beyaz paket halinde bıraktım.
Yanaklarindan öptüm
Çok geçmiş olsun
İyi ol dedim ve odasından gittim
😔😔💔💔
Hiç bir şey anlamadım. Yorgun ve bitkin duruyordu..
Bilmiyorum canım çok sıkıldı
Onu görmek için 250 km yol geldim kızı görmeye
Bu kadar kısa süre duracagimi ve gözlerinde geldiğime dair ışıltı görmek bir yana huzursuzluk tedirginlik vardı
Canim çok sıkıldı
İsimsiz0727
Ben bana düşeni fazlasıyla yaptım.
Artık vicdanım rahat
Hastaneye geldim
Herkesi aşarak
Dün akşam ayağıma cam girdi ayagim sargılı gittim biirde..
Bu halde geldim 250 km yoldan
2 gün ise gitmicem rapor aldım. Ayagim sarili geldimmm
Üzüldüm moralim çok bozuldu
Şimdi geri dönüyorum eve..
Bu da böylece ders oldu bana
Vicdanim rahat , elimden gelenin fazlasını yaptım.
İnsan ne yaparsa yapsın kaderin önüne gecemiyor
Soran+1 yılAbisi olmasaydı biraz daha fazla kalırdım yanında
Geldiğimde dair yüzünde mutlu bir belirti göremedim
Yine de yorumlarin için sana teşekkür ediyorum
Kalbimden geceni yaptim lakin bende bu şekilde olacağını tahmin etmemistim- +1 yıl
Üzülmeyin kıyamam, en azından sözünüzün eri olduğunuzu gösterdiniz, insanlığınızı, adamlığınızı gösterdiniz, kendinize yakışanı yaptınız. Ameliyattan mı çıkmıştı canının derdinde şu an hani derler ya kimseyi görecek halim yok belkide o durumda tahminim de öyle. Size de çok geçmiş olsun bu kadar uzun yol olduğunu bilmiyordum. Çok Takdir ettim sizi gerçekten yürekten sevmişsiniz.
- +1 yıl
Hakkınızda hayırlısı olsun gerçekten sizi hakeden kıymetinizi bile birine rast gelirsiniz inşallah
Soran+1 yılSozumum eriyim her zaman öyle oldum.
İnsanlık adamlik mertlik bizde kalsın.
Benim vicdanım çok rahat.
Şimdi yola çıkacağım moralim çok bozuk
Ayrılık travmasina mı yanayım, gidip de geldigimden hosnut olmamasina mi yanayım.
Buda benim sevgimin bir sadakasi olsun.
İnşallah iyi olur herkes yerinde sağ olsun.
Evet 250 km civarı, ayrılmadan evvel her hafta bazen haftanin bir kaç günü gidiyordm yanına.
Yol mesafe sadece kilometreden ibarettir benim için. Keşke sevdiğim kadar sevilseydim. Geldigimden mutlu olan birini gorseydim.
Ben çok sevdim çok yürekten kalpten idealist sevdim.
Dediğiniz gibi bundan sonra hayırlısı olsun.
Geceye son bir şarkı bırakayım.
Nilüfer - Aşk Kitabı
( hep derim bu şarkı beni anlatır diye..)
Sevdim sevdim sevilmedim
Sevdim sevdim bak ne hale geldim sözleri bana yazılmış resmen...
Artık yolda gidene kadar bu şarkıdan damara baglarim...
Sana bu süreçte beni tanımadığın halde uzun ve değerli yorumların için desteğin için çok çok teşekkür ediyorum gerçekten...- +1 yıl
Asıl ben teşekkür ederim nezaketinize, hala gerçekten temiz sevenlerin var olduğunu gördüğüm için, şu siteye üye olduğumdan beri ilk kez karakterli birini, akıllı, mantıklı cevap verdiğini görüyorum. Değerli birine nacizane kendimce yorum yaptım o kadar. Yolunuz açık olsun selametle kalınız.
Soran+1 yılYaptığınız her yorum bana manevi destek oldu duygularim karmakarisikti hastaneye gidip gitmeme konusunda en sonunda sizin de yazdıklarınızin üzerine kalbimi dinlemeye karar verdim gittim
Her ne kadar üzücü olsa da benim acimdan.
Değerli düşünce ve sözleriniz için çok teşekkür ederim gerçekten.
Sizle konuşmak çok keyifliydi...
Sizinde her daim yolunuz açık olsun. Selametle kaliniz Allah'a emanet olunuz.. 🙏
Soran+1 yılİsimsiz0727 Nasılsınız...
Her şey yolunda mı. Umarım iyisinizdir...- +1 yıl
Teşekkür ederim iyiyim siz nasılsınız
Soran+1 yılTeşekkür ederim bende iyiyim.. 🙏😌
- +1 yıl
Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah bir gelişme oldu mu
Soran+1 yılAmin Allah razı olsun. Dün aradı mesaj attı müsait degildim. Bugünde hastaneye geldiğim için her şeye rağmen teşekkür etti ve narkoz etkisinden dolayı gelip gelmedigimi ve o şekilde davrandığını söyledi.
Yarım saat civarı konuştuk ameliyat durumu ve diğer konuları. Hastane gelecegimi hiç beklemiyormus çok şaşırmış narkozun etkisinden önce hayal gördüğünü zannetmiş tabi ben gömlek , ceket kombini ile gittim ilk kez bu şekilde gördü saç sakal tıraşı on numara.. baya şaşırdı ve çok yakışmış dedi
Bu şekilde aramızda geçen konular hakkında ne ben konu açtım ne de o normal bir konuşma oldu. Görüşürüz hoşçakal diyerek kapattı kapattim. Durum bu şekilde.
Maddi ve de Manevi yapabilecegim bir şey varsa soylemesini isterim.
Teşekkür etti cok, artık Ben üstüme duseni yaptım ve de yaptığımı düşünüyorum, eğer görüşmek, barışmak ya da bir talebi vs bir varsa ona göre konuşurum yoksa bende önüme bakacağım artık..- +1 yıl
Tabiki doğru olan bu. O da kendince haklıymış evet çok üzüldünüz farkettim insan tam olarak bilemiyor tabi ne zaman ameliyat olur çıkar, bilerek davranmamış narkoz etkisindeymiş diyorum ya insanlık hali, onun için can pazarı sayılır o durumda bazı şeyler göz ardı edilebilir. Kendine gelince toparlayınca aramış durumunu izah etmiş. En azından gönül kırgınlığı olmayacak aranızda günü geldiğinde bayan sizi yad ederken Allah razı olsun diyecek arkanızdan buna adım kadar eminim nankör biri değilse tabi.
Siz en doğrusunu yaptınız. Söz vermişsiniz herşeyden öte sözünüzü tuttunuz söz vermek kolaydır tutmak zordur. Sözünüzün eri olduğunuzu kanıtladınız. Ayrılınca o sözler havaya uçuyor. Hani derler ya mutluyken söz verme diye siz mutsuzken o verdiğiniz sözü tuttunuz önemli olan da buydu.
Soran+1 yılYani onca yolu onun için gittim ve kısa bir görüşme olunca haliyle canım sıkılmıştı tedirgin şekilde konuşması davranması ve geldiğim gibi 2 3 dk görüp çıkmak istememiştim.
Narkoz etkisinde olduğu için hayal mi gordum acaba dedi şaşırdı
Ben sakalları kesmiştim kirli sakal gittim, aldığım çiçekleri de götürdüm papatya ve gül baya beğenmiş eve götürmüş.
Kendini toparlayinca aradı ve konustuk yarım saat civarı
Bilerek davranmamis narkozdan dolayı geceyi bulmuş tamamen kendisine gelmesi.
O saatte de yazmak aramak istememiş.
İnsanlik hali tabi ben üstüme duseni Fazlasıyla yaptım.
Ki kendisi de ameliyata gelecegimi ziyaret edeceğimi yaşanan ayrılık olayından sonra beklemiyormus çok mutlu olmuş görünce...
Nankör biri olduğunu düşünmüyorum tabi oda son yaşanan durumlardan sonra ayrılık süreci vs hastaneye rahatsız şekilde gitmeme çok mutlu oldu hiç beklemiyordum dedi.
Vicdanım çok rahat. ben sozumu tuttum maddi manevi destek olabilecegimi söyledim.
Ha bu saatten sonra da arkadaş olarak görüşmeyecegim. Bu süreçte arayıp sormam hastaneye gitmem tamamen insanı bir durum olduğu için yaptım ve gittim hastane sonrası görüşme gerceklestirdim.
Kendimi arkadaş konumuna asla sokmam.
Çünkü duygusal bir bağım var ona karşı.
Görüşmeye devam edersek bu minvalde devam ederim.
Yoksa herkes yerinde sağ olsun..
Ben hayatımda her zaman verdiğim sözleri tuttum. Mertligin hakkını verdik her zaman. Hayatımda insanlar tarafından verilen sözler tutulmadığı için bu konuda her zaman hassasim. Söz ağızdan çıkarsa yapmak zorundayım aksi durumda bu tür hareketlere girmem.
Bu süreçte beni tanimasaniz da yanımda oldugunuz ve destek olduğunuz için uzun, ayrıntılı, açıklayıcı, içten cevaplarınız için size ne kadar teşekkür etsem azdır...🙏
Bunu samimiyetle söylemek isterim. Eğer benimde sizin için yapabileceğim bir durum varsa anlatabilir, paylasabilirsiniz. Destek olacağımdan şüpheniz olmasın..- +1 yıl
Evet ilişki konusunda size tamamiyle katılıyorum o konuda herhangi bir yorumum yok nihayetinde herkes kendi yaşadığını bilir daha önce dediğim gibi Allah size kıymetinizi bilen huzurlu yuva nasip etsin. Değer görmeyi hakettiğinizi düşünüyorum.
Şundan da eminim ne kadar kafanız karışıkta olsa siz görmeye gidecektiniz çünkü içiniz hiç rahat olmayacak için için yiyecektiniz kendinizi ben sadece süreci hızlandırdım gibi bir şey oldu.
Teşekkür ederim nezaketiniz için elhamdülillah bir sorunum yok. Kim olduğunuzu bilmiyorum inşallah burada başka sorularda fikir ayrılığına düşmeyiz 🤭
Soran+1 yılKusura bakmayın
Antremandaydim anca müsait olabildim.
Yani sizce de öyle değil mi? Duygu Sevgi beslediginiz bir insanla arkadaş kalabilir misiniz benim için büyük konusmayayim mümkünati yok Asla.
Şimdilik bu konuları açmadım ameliyattan yeni çıktığı için ve de kendisinin açmasını bekliycem
Yoksa bu konuda konusucam ve ona göre hareket edicem.
Allah razı olsun Güzel dusunceleriniz için çok teşekkür ederim sizde çok değer görmeyi hakeden güzel bir insansiniz öyle ki cumlelerinize ve düşüncelerinize yansımış bu durum...
Yani açıkçası çok ikilemdeydim ne yalan söylim. Dünyanın binbir hali ameliyat öncesi haber vermesi, ameliyattan bir gün önce tekrar haber vermesi üzerine sizin değerli yorumlarınız beni ikna etti gitmeme...
Rica ederim 😊
Açıkçası ben her ne kadar gizliden paylaşım ve yorum yapıyor olsam da direct mesaj atmak istemedim. Rahatsızlik vermemek için. Bu yüzden yorumlar da yazı yazdım size durumu anlattım.
Fikir Ayrılığına düşer miyiz başka konular da bilmiyorum😊 ama umarım düşmeyiz gerçi fikirler paylaştıkça yanlıştan doğruyu bulur, ya da doğrudan daha üst noktaya ulaşabiliriz 😊- +1 yıl
Yani arkadaş kalınamıyor buda bir gerçek hakkınızda hayırlısı olsun 🤗 mesaj kutum kapalı isterseniz de gelmezdi mesajlar 🤭 fikir ayrılığı illaki olur herkesin bir bakış açısı var ☺️
Soran+1 yılÖyle tabi arkadaş kalinamaz bende bu fikirdeyim🙂
Mesaj atmayı denemedim
O yüzden kapali olup olmadığını bilemem tabi 😊
Mutlaka vardır fikir ayrılığı tabi önemli olan güzelce konusabilmek ☺️
- +1 yıl
Aynen öyle ☺️
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam gitmem, mesaj atarim sadece gecmis olsun nasil oldun yapabilecegim bir sey var mi diye
113 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim maddi manevi yapabileceğim bir şey var mı senin için dedim. Gidip gitmeme konusunda kararsız kaldım bilmiyorum. Sesi de kotuydu. Ameliyat durumu yalan değil biliyorum
- +1 yıl
Yalandir diye degil yani eger ayrilik olmussa bence uzak olunmali. Ben biraz katiyim bu konuda
Soran+1 yılHaklısın bende arkadaş kalmaktan yana değilim. Asla böyle bir dusuncem yok olamaz da. Ancak kafamı karistirdi ameliyat öncesi araması, sanki benden destek bekliyor gibi geldi. Hastaneye gitsem kendimi küçük mü dusururum, gitmesem vicdansiz mi olurum inan kafam karismis durumda
- +1 yıl
Kucuk dusmelik veya vicdansizlik gibi bir sey degil bu. Dost degilsiniz arkadas degilsiniz siz, her aradiginda kosacak misin yani, cok cok kotu bir sey vs oldugunda ve gercekten yardim edilecek bir sey oldugunda elinden geleni yaparsin zaten ama su an bana gereksiz geldi. Ameliyattan once seni aramasi da gereksiz mesela ne alaka yani, siz ayrilmissiniz arada bir muhabbet yok ne diye ariyor ne bekliyor ki? Muhtemelen ameliyat onu duygusallastirdi ve sana o yuzden yazdi, senden destek bekledi. Ziyarete gidersen umutlanacak belki tekrar. Hepsini gectim ameliyat olmasaydi sana yazacak miydi mesela, aklina gelecek miydin?
Soran+1 yılKucuk dusmelik veya vicdansizlik gibi bir sey degil bu.
**Kafam karıştı bilemedim çok düşünüyorum bir kaç gündür işin icinden çıkamadım.
Dost degilsiniz arkadas degilsiniz siz, her aradiginda kosacak misin yani
**ASLİNA Bakarsan telefonu acmamam, konuşmamam gerekirdi. İşte ameliyat olacağını tahmin ettiğim için açtım.
cok cok kotu bir sey vs oldugunda ve gercekten yardim edilecek bir sey oldugunda elinden geleni yaparsin zaten ama su an bana gereksiz geldi.
**Doğrudan yardım isterse elbette yardım ederim yardimina koşarım ama aklımı karıştırdı...
Ameliyattan once seni aramasi da gereksiz mesela ne alaka yani, siz ayrilmissiniz arada bir muhabbet yok ne diye ariyor ne bekliyor ki?
**İNAN Bir bilgim yok çok tuhaf geldi bana da bu durum. Ben olsam ben aramazdim sanırım.
Muhtemelen ameliyat onu duygusallastirdi ve sana o yuzden yazdi, senden destek bekledi.
**MUHTEMELEN...
Ziyarete gidersen umutlanacak belki tekrar. Hepsini gectim ameliyat olmasaydi sana yazacak miydi mesela, aklina gelecek miydin?
**BU soruların cevabını hiç bir zaman bilemeyecegim. Sadece tek bildiğim ikilemde kaldım gidip gitmeme konusunda. Ameliyat olmasa belki de aramayacakti bilmiyorum.
Belki de senin dediklerin doğru haklısın...- +1 yıl
Amacim acimasiz olmak degil. Dedigin gibi dogrudan yardim istenmedigi surece muhatap olmayi dogru bulmuyorum. Bak mesela senin aklini nasil karistirmis yani ister istemez dert olmus icine, ne gerek vardi? Hayatinda biri olsa da sana haber edecek miydi ben ameliyat olacagim diye? Hic sanmiyorum. Ben olsam ziyarete falan gitmem. Ameliyattan sonra tekrar mesaj atip hal hatir sorarim, biter gider
Soran+1 yılAmacim acimasiz olmak degil. Dedigin gibi dogrudan yardim istenmedigi surece muhatap olmayi dogru bulmuyorum.
**HAKLİSİN Hak veriyorum doğru söylüyorsun aynı fikirdeyim.
Bak mesela senin aklini nasil karistirmis yani ister istemez dert olmus icine, ne gerek vardi?
**4. Sene birlikte zamanım geçti onunla. Şimdi ameliyata girecek gitmessem yarı yolda birakmis bir tekme de ben mi atmış olurum diyorum, gitsem acaba küçük mü duserim diyorum. Sonuçta beni terkeden kendisi ve iki ay sonra arayıp bunu söyleyen de kendisi. Bence de gerek yoktu ama iyi ki buraya yazdım ve fikirlerini , insanların da fikirlerini aldım. Bana bu çok garip geliyor. Ben ameliyat olsam aramazdim şahsen.
Hayatinda biri olsa da sana haber edecek miydi ben ameliyat olacagim diye?
**Zannetmiyorum...
Hic sanmiyorum. Ben olsam ziyarete falan gitmem. Ameliyattan sonra… [+]
**Ciddi bir ameliyat olacak (kanser) tetikleyebilir. Açıkçası ahda vefa mi derler. Gidersem de geçmiş olsun halini sorarım ve cikarim. Ama kararsızım.
Görüş belirttigin için gerçekten çok teşekkür ederim sana...
Bir nebze içimi rahatlattın...- +1 yıl
Yahu ne yari yolda birakmasi, siz ayrilmisiniz ayrilmissiniz hatta o ayrilmis senden, ne vefasi? Ister kanser olsun ister baska bir sey, seni baglayan bir sey yok artik bu durumda. Seni hayatindan cikarmis biri icin bu kadar kafa yormaya gerek var mi bilmiyorum. Isler yolunda olsa sana yazmayacak arayip sormayacak muhtemelen. Su an yalniz ve hasta oldugu icin seninle iletisime gecmis. Nasil oldugunu mesajla da sorabilirsin. Hastaneye gitmeye gerek yok diye dusunuyorum. Yine de son karar senin. Iyi aksamlar
Soran+1 yılYahu ne yari yolda birakmasi, siz ayrilmisiniz ayrilmissiniz hatta o ayrilmis senden, ne vefasi?
**HAKLİSİN Valla ne soylesen Haklısın. Doğru söylüyorsun.
Ister kanser olsun ister baska bir sey, seni baglayan bir sey yok artik bu durumda.
**Haklısın söyleyecek tek kelime bulamıyorum. Doğru gerçekten.
Seni hayatindan cikarmis biri icin bu kadar kafa yormaya gerek var mi bilmiyorum.
**2 aydır arayıp yazmıyor hikayelerine dâhi bakmiyordum tamamen iletişimi kesmiş durumdaydım.
Isler yolunda olsa sana yazmayacak arayip sormayacak muhtemelen
**Muhtemelen..
Su an yalniz ve hasta oldugu icin seninle iletisime gecmis.
**Ki Sosyal Medyasini da açtı ayrılıktan sonra, şifreleri de degistirmemis önceleri bir kaç sefer baktım beğeni istek vb yoktu. Bu da ayrı canımı sıktı gerçi bakma belli etmedim.
Nasil oldugunu mesajla da sorabilirsin. Hastaneye gitmeye gerek yok diye dusunuyorum. Yine de son karar senin. Iyi aksamlar
**COK Mantıklı bir insansin. Belki de böyle kestirip atmak lazım bıçak gibi.. Senle buradan ya da özelden iletişime geçmek isterim, iletişime geçme sansim var mı ilerleyen günlerde senin için mahsuru yoksa eğer...- +1 yıl
Buyur
Soran+1 yılGeri dönüş yaptığın için sağol Haber Vericem...
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Kendinizden ödün vermeye devam edin, insanlarin hayatindaki bosluklari doldurun ve sizinle isleri bitince size tekrar tekmeyi bassin.
Sizi kotu hissettiren kisilerle empati yapmak insanlik falan degil, kisinin kendine yaptigi saygisizlik sadece. Bir insanla araya mesafe koymaniz icin size cok cok buyuk kotulukler yapmasina gerek yok. Iyi gununde sizi gozden cikaran kisi kotu gununde sizi ariyorsa bunu oturun bir dusunun. Bunun empatisi yapilamaz. Bazi seylerin 2. sansi, affi, empatisi falan olmaz. Kendi degerinizi bir bilin. Onceliginizin kendiniz olmasi sizi ergen, acimasiz veya bencil yapmaz; insan once kendisi iyi olacak ki sonra baskalarina iyi gelecek. Neyse, ne haliniz varsa gorun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar