Sizi tanımak isteyen bir kız neden sanki siz onun peşinden koşuyormuşsunuz gibi bir havaya bürünür?

Geçen hafta instagram üzerinden tanımadığım bir kız takip isteği attı kabul ettim. 2 gün sonra fotoğraflarımı hatta öne çıkarılan storylerimi dahi beğendi. Ertesi gün de yeni hikayeme yorum attı ve konuşmaya başladık lakin daha konuşmanın ikinci dakikasında muhabbeti tek yönlüye çevirdi. Tek ya da iki kelimelik, kestirip atmaya yönelik cevaplar vermeye başladı. Bir soru soruyorum cevap veriyor geri sormuyor, verdiği cevaplar da maksimum iki üç kelimelik. Bir süre böyle devam etti sonra kestirip attım ben de. Hayır benim anlamadığım beni merak eden bir haftadır dürten sensin, çok afedersiniz her b*kumu beğeniyor beni tanımak için her şeyi yapıyor en son hikayeme yorum atıyor lakin konuşmaya başlayınca sanki bunu yapan o değil de ben kızın peşinden aylardır koşan platonik bir aşıkmışım gibi davranıyor, açıkçası çok garibime gitti. Amacı nedir böyle yapan bir mahlukatın?

Sizi tanımak isteyen bir kız neden sanki siz onun peşinden koşuyormuşsunuz gibi bir havaya bürünür?