Evli olanlar daha iyi anlar gıbı gelıyor lutfen bakar mısınız,?

31 yaşındayım esımle cok severek evlendık bı oğlumuz bı kızımız var 4 bırı diğeri 2.5 yaşında esımın bır kardeşi var 35 yaşında abısı o da 3 kızı var onunda bız ne kadar mutluysak saygılıysak bırbırımıze bunlara o kadar dert oldu cunku defalarca boşanma asamasından döndüler birbirlerine saygıları yok sevgılerı yok... esıme abısı benım karım senın karın gıbı kalıtelı degıl dediği bıle oldu sureklı benı övdü bı gun sonra baktım gözlerimin ıcıne bakıyo sureklı tuhaf tuhaf ılgımı çekmeye çalışıyor ABİSİN SEN YA güzel kardeşim... esıme dıyemedım ama mesafe koydum sonra sürekli orada burada esımın itibarını zedelemeye basladı borc aldı annesınden veremedı durumumuz ıyı degıl cunku dolandırıcı sahtekar benden de borç aldı 5 ınde getırıcem dedı ayın 10 unda getırdı dıyor sureklı esımı asagılıyor karısı da benı asırı kıskanıyor sureklı ınsanların içinde ezıklemeye çalışıyor bakın unv mezunuyum karısı ılkokul mezunu bıle degıl asla aradakı farkı bır gun bıle hıssetırmedım hep ıyı gıttık mesela cocuk kaybettım bır gun çıkıp gelmezler cocugum sünnet oldu bır amcası bır gun gelmez allah rızası ıcın sürekli bız gıttık esıme en son hırsız caldıgını cırptıgını getır dedı esım asla aramıyor arkadanda aman aramazsa aramasın boylesı daha ıyı demıs özür beklıyorduk dılese yıne abımızdı herşeye rağmen.. ama dılemeyıp boylesı daha ıyı aramazsa aramasın bende aramam demesı böylesine sız nasıl olurdunuz? Tek bağlantımız WhatsApp durumu inadına paylas kızım mutluluğunu dıyor şeytan. .

Evli olanlar daha iyi anlar gıbı gelıyor lutfen bakar mısınız,?