arkadaşlar şimdi bir eski sevgilim var ayrıldık ama sürekli konuşuyoruz ve bana geri dönmesini istiyorum ama hiçbir şekilde duygusal yaklaşımı olmuyor nasıl kendime çekerim
dip not aslan burcu ve bende aslan burcuyum
arkadaşlar şimdi bir eski sevgilim var ayrıldık ama sürekli konuşuyoruz ve bana geri dönmesini istiyorum ama hiçbir şekilde duygusal yaklaşımı olmuyor nasıl kendime çekerim
dip not aslan burcu ve bende aslan burcuyum
siz kızlar çok tuhafsınız giden insanı halen geri döndürmek için çabalıyorsunuz sevseydi gitmezdi benimde bir tane kız kankam vardı yine barıştı eski sevgilisiyle 8 kere ayrıldılar bak sayısını da saydım evleneceklerdi ayrıldılar yine barıştılar saçmalığın daniskası yani zorlamanın hiç bir anlamı yok yine ayrılcak büyük ihtimal kazık yemeye doymuyorsunuz exten next olmaz
Benim de platonik sevdigim var. Ortada bisey yoktu kendi kendime sevdim baglandim hep pesinden kostum. Ama artik biraktim yani. Birakmak gerekiyo. Birakamadim aslinda da eskisi gibi yazmiyorum. Cidden aramamak yazmamak gerekiyo. Benimki bidaha yazar mi bilmiyorum ama sen yazmayip aramadiginda merak ediyolar illa aklina gelir. Her zamanki taktik. Yazmamak aramamak ilgilenmemek. Biliyorum cok zor icin yaniyo. Benim de yaniyo. Ama yapmamiz gereken bu. Yoksa bunlarin egosuyla bas edemeyiz bizi hep cepte gorurler hep cepte gordu beni mesela ama artik yazmiyorum.
aşırı doğru söylüyosun ama insanın zoruna gidiyor ya
İnan bana o kadar zor gunler geciriyorum ki. Siddetli aglayarak uyaniyorum sonra modum degisiyo birden dengem sasti. Uzuntuden elim ayagim tutmadi midem bulandi. Cok kotu seyler yasadim asagilandim bildigin narsistin tekiydi manipulatifti yani muhatap oluncak biri degildi. Her gun mahvoluyorum mesaimin ortasinda tuvalete gidip gidip agliyorum. Zirlasam da tepinsem de o mesaj yazilmicak diyorum. İnstagramini falan da engelledim storylerini gorsem canim yancak diye. Onceden engelleyip kaldiriyodum ama artik bugun soz verdim. Bana yasattigi psikolojik seyi bi bilsen yani hâlim duman toparlayamiyorum
Benim neler neler gitti zoruma. İnsan yani en azindan guzel gunlerin hatrina wp profilimi arsive koymaz ya. Cok acimasiz cok kotu davrandi biraz deger ver mahvediyolar ya. Sonra da kadinlar egolu derler. Erkek egosu daha fena valla
askim yıpratıyorlar bende buna cok üzülüyorum bana diyor ki ister gelirim ister giderim beni hayatında konumlandırma. böyle bisey olabilir öi ya
Bana da ben yazmadan mesaj yazma diyodu. Dusun yani bunlar sevilmeyi asla haketmiyo. Biz bunlar icin uzulmeyi asla haketmiyoruz. Ama kendimizi de durduramiyoruz. Kendimi asiri savunmasiz ve caresiz hissediyorum. Diger kizlar gibi iki gunde birini bulup unutabilen biri degilim. Ya bunu deniycem biriyle tanismayi. En azindan dikkatim baska yone kaysin diye. Cok canimi yakti ve ben bunun icin artik uzulmek istemiyorum yani kendime kac zamandir eziyet ettim. Ona mesaj yazasiya yeni birilerini hayatima alsaydim belki her sey daha guzel olcakti. Benle tanismak isteyen bisuru kisi vardi
askim denesen bile olmuyor ya baskasını severken zor o iş. acını yaşa eninde sonunda gececek
Evet bu da dogru sanaldan konussam bile insanin icinden gelmiyo bi sure aci cekicem belli
Cevap
7Cevap
EXTEN NEXT OLMAZ anlayın artık şunu, gerçekten vazgeçtiğinde sabah geri dönecek o zaman da sen çoktan soğumuş olacaksın.
*sana.
%10-15 ihtimalle pişman olduğu için, yüksek ihtimalle yoklamak için döner
Detay ver kral ne yaşadınız bitti nerden bilelim yardım ederim zevkle
ya cok gereksiz bitti aslında cok yoruyordu beni son zamanlarda kac kez uyardım sonrasında bitirdim ama iletişim hep devam etti. görüşmeye de devam ediyorduk. sonra ben baska seylerden süphelenmeye basladım benle görüsürken tekrar görüsmeyi kestim ama hala iletişim devam ettirmeye devam etti
ama duygusal olarak bir adım atmıyor ve aşırı vurdumduymaz davranıyor hayatında istiyor musun istemiyor musun dedim bana dediği tek sey ben böyle sorumluluk almadan mutluyun
sürekli nerdesin telefon niye kapalı cart curt ama ilişkide miyiz sorusuna gelince sorumluluk istemiyorum iyi böyle diyor bu kafa nasıl anlayamıyorum
köpek olcak bi insan değil ya burnu düşse yerden almaz egosundan hep kendi çıkarı kendi iyiliği önceliğinde bugün bile hala bana netflix sifresini soruyo
tabi canım benden çok yüz buldu onu inkar edemem her konuda nasıl olsa arkamı toplayacak biri var diye düsünüyor
görüşme teklifi yaptığında nası davranıyım sence yüz yüze
en iyisi unutmakta işte bu özlemek mahvediyor insanı yoksa çokta mükemmel bi insan değil kimse de bulunmaz hint kuması değil
ahahahah cok haklısın bu konuda ama işte ota da konuyor boka da diye bosa söylenmemis
peki sence unutur mu
açıkçası ben bu durumdan yoruldum ve sıkıldım ama sürekli iletişimde olduğumuz için ve bir de aynı ortamda bulunduğumuzdan dolayı benim açımdan iş hiç kolay olmuyor
yeni actım uygulamayı mesaj gönderemiyorun
illaki benim hatam da vardır ama bana dediği sey sorumluluk almak istemiyorum bahane bu yani
ama kalkıp dengesiz davranmıyorum ben ona
Ayrildiysan konuşma niye konuşuyorsun ohh ne güzel hem ayrıl hem konuşun
Senle fbuddy olarak devam eder en fazla. Çoktan başka yerlere kaymıştır gönlü
@tugberk_bey aslan burcu dönermi sjsk
dönmüyomus ajsjskls
Cinsellik yaşadıysam geri dondurulmez
Çaba göstermelisin
nasıl bir çaba göstericem zaten 1 senelik bir ilişkimdi ve cok umursamaz
İstemiyordur boş ver
Duygusal değil sadece cinsellik için seninle
duygusal olarak cevirmem lazım işte
O biraz zor
neden
Etkile onu
işte nasıl yapıcam problem orada
Neden ciddi olamazsn
aynen öyle ya nasıl yapıcam görüşmim mi yazmıyım mı napiyim
Aynen ama aynı zamanda kendini ağırdan alması lazım
Yav brak bu işleri 😂😂
ahahahahha yapıyorum inan 1.5 aydır ama senin yerin cok ayrı cümlesinden baska bisey duymadım barısmaya adım atmıyor ama gitmiyor da sıkıldım artık
Onla baş başa kalmalisn
bas basa kaldıgım da oluyor yine fayda yok böyle dank etmesi lazım kafasına biseyin cünkü yanımdayken cok iyi ama eksik biseyler
aslan burcu erkeği ile olmuyo cidden yoruyo
Arada bir mıncıkla😂
ahahaha bence iyi bir dayak yemesi lazım
Aman sakin ol iyice urkutme
bir de sürekli plan yapıp son dakika planı iptal ediyor anlam veremiyorum
O zaman sıkıntı
ay benden gram cekincesi olsa böyle yapamazdı bence
Haha😂😂😂
dönmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?