Bi insan 1,5 ay içerisinde birinden hoşlanabilir mi?

Adım alev 37 yaşındayım Almanca hocasıyım okuldan bir hoca gençliğinde benden hoşlandığını söyledi hatırlamıyorum ama aynı ünideymişiz gerçi üniversitede sadece adını duymuştum belki de o zamanlar önemsemediğim için hatırlamıyorum, gelelim konuya bu hoca benden hoşlandığını söyledi bana zaman vereceğini söyledi bugün kahvaltıya çağırmıştım evime 11 de geldi 1 gibi gitti kahvaltı ettik kahve içtik falan yanlış anlamayın lütfen aramızda bir olay olmadı daha sonra o eve geçince seni asla yanlış anlamadım ben senin nasıl biri olduğunu biliyorum tarzında bir mesaj atmıştı bahsettiğim kisi 39 yaşında 1 evlilik yapıp boşanmış ve iki kızı olan biri kızlarına beni anlatmış arkadaşça kızlar bir şey dememiş birde eşiyle zaten görüşmüyormuş ve kızların velayeti annede, her neyse okulda minik bir kaza geçirdim hemen revire götürdü bi anda gördü bu arada tesadüfi bir şekilde baya da yardımcı oldu hatta benim yüzümden dersine bile geç kaldı, bugün cumartesi ve pazartesi için resmen saat saymaya başladım daha bu sabah görüştüğüm adamı özlüyorum sebepsizce bu arada minik kazadan sonra oluşmadı bu hisler, sizce bu aşkın bir habercisi mi yani en son 7 yıl önce bir sevgilim olmuştu zaten ona karşı hissettiklerimden farklı hissediyorum bahsi geçen kişiye karşı, yorumlarınızı bekliyorum şimdiden her yorum için ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum

Bi insan 1,5 ay içerisinde birinden hoşlanabilir mi?